Qlim4X Ιούνιος 5, 2006 Author #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από unseen Εδω για να βλεπετε την πορεια τις παραγγελειας http://www.gls-germany.com/online/paketstatus.php3 33162439508 33162439509 Nice thanks Χρήστο!!! Πότε το κόβεις να έρχονται??? Με τα γερμανικά δεν τα πάω και πολύ καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 7, 2006 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2006 Παιδια τα πραγματα αρχισαν να ερχονται.Το παλικαρι που εχει παρει ενα σετ (o hurin?) ας μου στειλει με πμ τα στοιχεια για του το στειλω αυριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dom Ιούνιος 8, 2006 #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2006 εγω αυτα τα waterblocs θελω!μηπος ξερει κανενας που μπορω να τα βρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 8, 2006 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από dom εγω αυτα τα waterblocs θελω!μηπος ξερει κανενας που μπορω να τα βρω? www.dangerden.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 8, 2006 Author #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από dom εγω αυτα τα waterblocs θελω!μηπος ξερει κανενας που μπορω να τα βρω? Αρχική απάντηση από FrOsT www.dangerden.com Απλός έχουν λάχει τα πλέξη με χρωματιστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Ιούνιος 14, 2006 #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Σήμερα το πρωί παρέλαβα το δέμα.Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους χρήστες D.J.AleXXX_gr και unseen για την πολύτιμη βοήθειά τους.Θα ανοίξω νέο θέμα για την κατασκευή της υδρόψυξης, να μην χαλάσω το υπάρχον.Παιδιά, σας ευχαριστώ θερμά ! :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 14, 2006 Author #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Απλός έχουν λάχει τα πλέξη με χρωματιστά Αλλά μάλλον να εινα ειδική έκδοση γιατί βλέπω ταινίες ασφαλείας. Αρχική απάντηση από hurin Σήμερα το πρωί παρέλαβα το δέμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους χρήστες D.J.AleXXX_gr και unseen για την πολύτιμη βοήθειά τους. Θα ανοίξω νέο θέμα για την κατασκευή της υδρόψυξης, να μην χαλάσω το υπάρχον. Παιδιά, σας ευχαριστώ θερμά ! :happy2: Εσύ να είσαι καλά!!!! Και καλό στυσημο και περιμένουμε την παρουσίαση σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dom Ιούνιος 14, 2006 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 14:17] Αλλά μάλλον να εινα ειδική έκδοση γιατί βλέπω ταινίες ασφαλείας.Αυτο βλεπω και εγω.Εχουν ταινιες ολλα τα blocks αναμεσα στο χαλκο και στο πλέξη.Ασε που εχουν ολλα λογοτυπο DD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούνιος 14, 2006 #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Η παραγγελία εγινε γιατι θα ήθελα και εγώ κατι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 14, 2006 Author #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από _K_Marios_ Η παραγγελία εγινε γιατι θα ήθελα και εγώ κατι!!!! Έγινε έναν μηνά πριν γραφτείς στο thelab Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούνιος 14, 2006 #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Οχι........... θα ξανα γινει τιποτα τέτειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 14, 2006 #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από _K_Marios_ Οχι........... θα ξανα γινει τιποτα τέτειο? To www.xtremeshop.com.gr απ'όσο ξέρω είναι το μόνο που φέρνει alphacool στην Ελλάδα, μπορείς να επισκεφθείς την σελίδα τους και αν δεν έχουν αυτό που θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί τους να δεις τι μπορεί να γίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 14, 2006 Author #53 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από _K_Marios_ Οχι........... θα ξανα γινει τιποτα τέτειο? Ναι αλλά όχι σύντομα.. Αν θες κάτι μονό του στύλε ένα Pm στον unseen και δεν θα είναι δύσκολο να στο φέρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.