Santa Cruz Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2006 Προχτες παιδια εκανα ενα classic τυπου backup σε εγγραφη σε dvd που πηρα απο τα alex pak "οχι δεν κανω διαφημιση διαβασε παρακατω " Ειναι κατι TDK που απο τα 10 που εγγραψα τα μισα καικαν "πραγμα αγνωστο σε εμενα τοσα χρονια" ..και τα αλλα μισα δεν μπορει να τα διαβασει το dvd rom μου,dvd writer,dvd rom #2 αδερφου και dvd rom κατεβαστηριου.Οποτε και την ρουφιξα περι τα 23 giga. Aυτο που θελω να σας παρακαλεσω ειναι να μου πειτε καποιο καλο και απλο σε χρηση προγραμματακι για επαναφορα αρχειων που εφυγαν απο τον σκληρο μου εδω και μια εβδομαδα περιπου ή και 2 μερες πιο νωρις απο εβδομαδα. Προκαταβολικα ευχαριστω ps.μακρυα απο τα dvd του καταστηματος σαν τον διαολο απο το λιβανι:devil:
blade_pan Μάϊος 6, 2006 #2 Μάϊος 6, 2006 Filerecovery Professional αρκει βεβαια να μην εχεις γραψει τπτ στο χωρο εκεινο του δισκου!
Qlim4X Μάϊος 6, 2006 #4 Μάϊος 6, 2006 Αρχική απάντηση από varelasj Επισης GetDataBack και καλο ειναι και το File Scavenger. Πολύ καλά και τα 2 αλλά το scavenger πραγματικά μου έλυσε τα χεριά σε πρόβλημα με raid δίσκους
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.