Jump to content

Thermaltake ARMOR MOD by xrist22

koumle

Recommended Posts

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Ωραίο μηχανιματάκι φίλε πολύ ωραία και καθαρή δουλειά...:inlove: :inlove: :inlove:

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Είχε αρκετή δουλειά, αλλά άξιζε τον κόπο!

edit: Σε λίγο καιρό θα μπεί και ένα μπλοκ στην κάρτα γραφικών.

Πάρα πολύ καλή δουέιά... σε λίγο καιρό θα πάρω και εγώ armor και έχω κατα νούν να βάψω και εγώ μαύρο το εσωτερικό οπότε θέλω να κάνω 2 ερωτησούλεσ...

1 Το μαύρο χρώμα που χρησιμοπποιήσατε για το εσωτερικό είναι ματ ή πλαστκό??

2 Η πρόσοψη και το πάνω μέρος του κουτιού βγαίνουν εύκολα απο τον σκελετο??

Ανιψάκι πολύ καλή δουλειά. Συγχαρητήρια σε σένα και στο Χρήστο. Μπορεί να κουραστήκατε αλλά όταν κάνεις κάτι που γουστάρεις και έχεις και καλή παρέα το αποτέλεσμα φαίνεται στις φωτογραφίες που επισύναψες. Μεγιά λένε;

ωραίο αποτέλεσμα!και όχι και ακριβό μ φαίνετε!ποσο το πήρες το τανκ αν επιτρέπετε??ο ανεμιστήρας πίσω ακριβώς από την αντλιά βγάζει έξω τον αέρα?

το κουτι πως το βαψατε?

τριψιμο με γυαλοχαρτο>περασμα με ασταρι(ποσες φορες θελει?)>και μετα μαυρο σπρει χρωμα?

πολυ ομορφο το αποτελεσμα!! μπραβο! μ αρεσει η μαυριλα που επικρατει στο εσωτερικο :D

Αρχική απάντηση από Κωστάκης [Σήμερα, στις 01:05]

Πάρα πολύ καλή δουέιά... σε λίγο καιρό θα πάρω και εγώ armor και έχω κατα νούν να βάψω και εγώ μαύρο το εσωτερικό οπότε θέλω να κάνω 2 ερωτησούλεσ...

1 Το μαύρο χρώμα που χρησιμοπποιήσατε για το εσωτερικό είναι ματ ή πλαστκό??

2 Η πρόσοψη και το πάνω μέρος του κουτιού βγαίνουν εύκολα απο τον σκελετο??

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Πάρτο το ARMOR με κλειστά μάτια...

Και χωρίς να το μοντάρεις καθόλου λέει πολλά. ;)

Το μαύρο χρώμα στο εσωτερικό είναι ματ σπρέι.

Η πρόσοψη βγαίνει σχετικά εύκολα, το πάνω μέρος μπορεί να σε παιδέψει λίγο παραπάνω...

ωραίο αποτέλεσμα!και όχι και ακριβό μ φαίνετε!ποσο το πήρες το τανκ αν επιτρέπετε??ο ανεμιστήρας πίσω ακριβώς από την αντλιά βγάζει έξω τον αέρα?

Για το τανκ στείλε ένα pm στον eleven και θα σου πει ότι θέλεις σχετικά μιας και είναι ο ειδικός.:T:

Με τους ανεμιστήρες ακόμα κάνω δοκιμές... πάντως για την ώρα ο πίσω από την αντλία βάζει.

το κουτι πως το βαψατε?

τριψιμο με γυαλοχαρτο>περασμα με ασταρι(ποσες φορες θελει?)>και μετα μαυρο σπρει χρωμα?

Απλά έγινε ξεβράκωμα του κουτιού, ένας πολύ καλός καθαρισμός και μετά βάψιμο.

Πω δεν μπορουσα να φανταστω οτι μπορει να γινει ετσι το armor...υπεροχο! :T:

Την βαση για τα panel μπροστα την κοψατε ή απλως ειναι 2 κομματια γιατι πιανει χωρο χωρις λογο...

Πολυ καλή δουλεια και όμορφο αποτέλεσμα.Μπράβο σας.

Ετοιμάζομαι και εγώ για το Chieftech BA01...

Απλά έγινε ξεβράκωμα του κουτιού, ένας πολύ καλός καθαρισμός και μετά βάψιμο.

αγορασα ενα σπρει χρωμα(μαυρο)....πριν λιγο το δοκιμασα σε μια λαμαρινα που ειχα κοψει απο το κουτι....παρολο που εκανα καλο καθαρισμο με οινοπνευμα τραβηξε σκονη το χρωμα πριν στεγνωσει.........

edit:επισης αμα χτυπησει λιγο ξεφλουδιζει ευκολα...λαθος χρωμα πηρα?

Την βαση για τα panel μπροστα την κοψατε ή απλως ειναι 2 κομματια γιατι πιανει χωρο χωρις λογο...

H βάση μπροστά κόπηκε με Dremel. Είναι ένα ενιαίο κομμάτι αριστερά και ένα δεξιά.

Η μόνη λύση είναι να κοπούν και να βγουν και τα περτσίνια που έχει...

αγορασα ενα σπρει χρωμα(μαυρο)....πριν λιγο το δοκιμασα σε μια λαμαρινα που ειχα κοψει απο το κουτι....παρολο που εκανα καλο καθαρισμο με οινοπνευμα τραβηξε σκονη το χρωμα πριν στεγνωσει.........

edit:επισης αμα χτυπησει λιγο ξεφλουδιζει ευκολα...λαθος χρωμα πηρα?

Τώρα για την σκόνη δεν ξέρω. Δεν το είχα αυτό το πρόβλημα. Το χρώμα στέγνωνε απίστευτα γρήγορα και έτσι δεν μπορούσε να τραβήξει καθόλου σκόνη.

Αυτό με το ξεφλούδισμα το έχω κι εγώ σε ένα μικρό βαθμό, γι' αυτό προσεκτικές κινήσεις κατά την τοποθέτηση και πέρασέ το και ένα δεύτερο χέρι με το σπρέι για καλύτερα αποτελέσματα.

Με ότι χρώμα και να βάψεις την λαμαρίνα αν τρίβεις ή ακουμπάς διάφορα εξαρτήματα πάνω τότε σίγουρα θα φεύγει το χρώμα σε μερικά σημεία, λογικό είναι εξάλλου.

Πολύ καλό παιδιά !!!!

Μπράβο..... :T:

Χρήστο έχεις κάνει σχολή τελικα ..

Αντε και σε λίγο μαζική παραγωγή...:cool:

Το χρώμα στέγνωνε απίστευτα γρήγορα και έτσι δεν μπορούσε να τραβήξει καθόλου σκόνη

ακριβως αυτο διαπιστωσα και γω..αλλα μαζεψε σκονη....

παντως οταν βαψω το δικο μου κουτι θα ειναι διαφορετικα...

αν κλεισω και τα πλαινα ισως την γλυτωσω...

Νικόλα το μαύρο χρώμα μέσα στο κουτί είναι "όλα τα φράγκα". Το συνολικό αποτέλεσμα πολύ καλό. Χρήστο θέλω και γω :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.