Jump to content

προταση για ηχεια 5.1

def

Recommended Posts

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

προχωραμε στο κοντρολ πανελ με τις διαφορες ρυθμησεις για τα ηχεια:inlove: πανεμορφο και πολυ ευκολο στην λειτουργεια του

post-2401-1416072591,8182_thumb.jpg

και μια τελευταια με ενα προχειρο στησιμο.Φυσικα θα βρεθουν οι καταλληλες θεσεις για να εχουμε ομοιομορφο και καθαρο ηχο

post-2401-1416072591,8388_thumb.jpg

Καλοριζικα Def.

Θελω να μου πεις αν μεσω της creative μπορεις να ακουσεις dolby digital οταν τα βαλεις καθως και τι λενε απο ποιοτητα:D!

Σου πουλαω ενα γραφειο αν ενδιαφερεσαι!:p

Αρχική απάντηση από blade_pan

Καλοριζικα Def.

Θελω να μου πεις αν μεσω της creative μπορεις να ακουσεις dolby digital οταν τα βαλεις καθως και τι λενε απο ποιοτητα:D!

ευχαριστω πολυ.Δοκιμαστηκαν:D με μια λεξη φανταστικα οντος ακουω dolby digital.Σε συνδιασμο με την X-FI FATALY1 πιστευω εκει δειχνουν την αξεια τα ηχεια

Θα γουσταρα πολυ αν ειχε 12ρι sub, αλλα κ ετσι κ*λομπισταει... Παρεπιπτοντως εχουν on-board Dolby Digital & dts decoder, οποτε με συνδεση απο ψηφιακη γινεται το decoding πανω στα ηχεια, και η σουπερ-ντουπερ καρτα δεν εινια και τοσο αναγκαια... Αν εχεις DSL κατεβασε απο torrent ενα DVD (προφανως οχι clopyrighted) περι τα 1.6Gb. Δωσε στο search ενα dts k θα το βρει. Αυτο περιεχει διαφορα demo απο logo DD, dts, THX και διαφορα τετοια. Θα παθεις την πλακα σου....

Αρχική απάντηση από spresv

Θα γουσταρα πολυ αν ειχε 12ρι sub, αλλα κ ετσι κ*λομπισταει... Παρεπιπτοντως εχουν on-board Dolby Digital & dts decoder, οποτε με συνδεση απο ψηφιακη γινεται το decoding πανω στα ηχεια, και η σουπερ-ντουπερ καρτα δεν εινια και τοσο αναγκαια... Αν εχεις DSL κατεβασε απο torrent ενα DVD (προφανως οχι clopyrighted) περι τα 1.6Gb. Δωσε στο search ενα dts k θα το βρει. Αυτο περιεχει διαφορα demo απο logo DD, dts, THX και διαφορα τετοια. Θα παθεις την πλακα σου....

ευχαριστω για τις πληροφοριες.Εκει που επαθα την πλακα μου παιδια ειναι στην ενταση το εχω στο 30% και το δωματιο τρανταζεται

Αρχική απάντηση από spresv

Τip: Xωρις να παιζει τιποτα, γυρνα τη ροδελα στο τερμα. Μολις φτασει στο τερμα συνεχισε να γυριζεις.... Voila

Τι γινεται μετααα????

:wassat:

Αφου φτασει στο τερμα, κ γυρισεις καμια 20ρια κλικ τη ροδελα... τη θεση της λεξης volume περνει η λεξη boost (απο 1-11), κ το στομα σου μεγαλωνει ακομα περισσοτερο :p Δεν το εχω δοκιμασιε ακομα, περιμενω να τα βαλω σε μεγαλυτερο χωρο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.