fonzi Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2006 Εχω πχ μιά κάρτα τβ σε pci.Αν της αλλάξω θέση σε άλλη υποδοχή, τα xp θα ξαναζητάνε drivers απο την αρχή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάϊος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 Ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Μάϊος 6, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 Τη βάψαμε...Δεν υπάρχει κάποιο τέχνασμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Μάϊος 6, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 ναι.... ξαναπερνας τους drivers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Μάϊος 6, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 αν είχες μπλέξει με drivers για windows media center (όπου έχω την κάρτα) θα με καταλαβαινες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Μάϊος 6, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 Όσες φορές έκανα κάτι τέτοιο, τα Windows ναι μεν "ζητούσαν" drivers ξανά, αλλά επειδή υπήρχαν ήδη εγκατεστημένοι στο σύστημα τους επανεγκαθιστούσαν μόνα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 6, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 Έλα ρε, σιγά! Βρες το φάκελο που είναι αποθηκευμένοι οι drivers (νομίζω είναι ο C:\WINDOWS\system32\drivers) και όταν αλλάξεις την κάρτα βάλε τα win να ψάξουν εκεί για drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάϊος 6, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 Δεν εγκαθιστούν όλα τα προγράμματα τους drivers εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Μάϊος 6, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 Μάκη δεν είναι και τόσο απλό.Η κάρτα επειδή έχει πολλά καλούδια έχει και περίεργους drivers. Αλλους για τβ, άλλους γιά βίντεο (ψηφιοποιεί με hardware)κλπ.Ασε δε που τα windows έχουν ΚΑΙ δικούς τους αντίστοιχους drivers και γίνεται της κακομοίρας. Το ότι το έχω και δουλεύει άψογα 1 χρόνο τώρα δεν είναι αυτονόητο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Μάϊος 6, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 Αρχική απάντηση από ang3l Όσες φορές έκανα κάτι τέτοιο, τα Windows ναι μεν "ζητούσαν" drivers ξανά, αλλά επειδή υπήρχαν ήδη εγκατεστημένοι στο σύστημα τους επανεγκαθιστούσαν μόνα τους. αυτό πιστεύω και εγώ.το έχω κάνει άπειρες φορές με απεγκατάσταση της συσκευής χωρίς αλλαγή slotτώρα λογικά και με αλλαγή πρέπει να δουλέψει αλλά δεν το έχω δοκιμάσει στην πράξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 6, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 Λίγο επίπονο, αλλά γιατί δεν μαζεύεις τους οδηγούς απ'όλες τις συσκευές και παρα-συσκευές, manually από τον Device Manager; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Μάϊος 6, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 Αυτό σκέφτομαι να κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.