Jump to content

Εχει πρόβλημα ο δίσκος από σκόνη?

fonzi

Recommended Posts

Ξέρετε αν δημιουργείται πρόβλημα στο δίσκο από τη σκόνη;

Ενδιαφέρομαι να μάθω αν κινδυνεύει δίσκος που τοποθετείται "χύμα" έξω από το pc.

Επίσης αν έχετε εμπειρία από το αν όταν τοποθετηθεί "όρθιος" υπάρχει πρόβλημα.

Είναι αεροστεγώς σφραγισμένοι οπότε κανένα πρόβλημα

Αλλαγή σε θέση δεν δημιουργεί συνήθως πρόβλημα. Αν έχεις πρόβλημα τότε ίσως να πρέπει να του κάνεις format στην νέα θέση για να δουλεύει σωστά.

Αρχική απάντηση από fonzi

Αν σου πω που τον έχω θα γελάσεις: όρθιο σε θήκη αλουμινίου για χαρτοπετσέτες!!! 3 ευρώ και καθάρισα απο εξωτερικό frame...

Θέλω φωτογραφία οπωσδήποτε!

Αρχική απάντηση από fonzi

Αν σου πω που τον έχω θα γελάσεις: όρθιο σε θήκη αλουμινίου για χαρτοπετσέτες!!! 3 ευρώ και καθάρισα απο εξωτερικό frame...

Μαζι με τις χαρτοπετσετες???!!! :D :D :D:p

Ρε σεις κόψτε την πλάκα. :tongue:

Μου την σπάσατε και τον έβαλα τελικά χύμα χωρίς θήκη ή στήριγμα! Μιά χαρά είναι και έτσι...

Τώρα χωρίς πλάκα: Έψαξα να φτιάξω μιά απλή θήκη από αλουμίνιο. Προφίλ 10,+ x 3,+ cm με τάπες στις άκρες και δεν βρήκα άκρη. Κάποια στιγμή θα πάρω μιά έτοιμη αλουμινίου που βάζουν γιά εσωτερικό rack γύρω στα 20-25 ευρώ. Όσο για την χαρτοπετσετοθήκη γιά όποιν ενδιαφέρεται τις έχει το champion μαρινόπουλος και στηρίζουν μιά χαρά το δίσκο και είναι και όμορφες... Τη φοβήθηκα λίγο μόνο μην φάει καμιά τούμπα και πάει ο δίσκος στράφι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.