fonzi Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2006 Ξέρετε αν δημιουργείται πρόβλημα στο δίσκο από τη σκόνη;Ενδιαφέρομαι να μάθω αν κινδυνεύει δίσκος που τοποθετείται "χύμα" έξω από το pc.Επίσης αν έχετε εμπειρία από το αν όταν τοποθετηθεί "όρθιος" υπάρχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάϊος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 Είναι αεροστεγώς σφραγισμένοι οπότε κανένα πρόβλημαΑλλαγή σε θέση δεν δημιουργεί συνήθως πρόβλημα. Αν έχεις πρόβλημα τότε ίσως να πρέπει να του κάνεις format στην νέα θέση για να δουλεύει σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Μάϊος 6, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 Αν σου πω που τον έχω θα γελάσεις: όρθιο σε θήκη αλουμινίου για χαρτοπετσέτες!!! 3 ευρώ και καθάρισα απο εξωτερικό frame... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Μάϊος 6, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 fonzi δεν παίζεσαι.:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Μάϊος 6, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 Artist_ εφαγα 2 μέρες να ψάχνω μια απλή λύση ίσα-ίσα να στέκεται κάπου ο δίσκος εκτός υπολογιστή...Εχεις εσύ κάποια καλύτερη ιδέα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 6, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 Αρχική απάντηση από fonzi Αν σου πω που τον έχω θα γελάσεις: όρθιο σε θήκη αλουμινίου για χαρτοπετσέτες!!! 3 ευρώ και καθάρισα απο εξωτερικό frame... Θέλω φωτογραφία οπωσδήποτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellasVagabond Μάϊος 7, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Πολυ καλος !! Αν και δεν ξερω το αισθητικο μερος ποσο καλο ειναι σιγουρα θα τραβαει τις ματιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Μάϊος 7, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Αρχική απάντηση από fonzi Αν σου πω που τον έχω θα γελάσεις: όρθιο σε θήκη αλουμινίου για χαρτοπετσέτες!!! 3 ευρώ και καθάρισα απο εξωτερικό frame... Μαζι με τις χαρτοπετσετες???!!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
radpilot Μάϊος 7, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Kανένα πρόβλημα ο σκληρός από σκόνη. Λίγο ξεσκόνισμα πάντως δεν θα έβλαπτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Μάϊος 7, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Ρε σεις κόψτε την πλάκα. :tongue: Μου την σπάσατε και τον έβαλα τελικά χύμα χωρίς θήκη ή στήριγμα! Μιά χαρά είναι και έτσι...Τώρα χωρίς πλάκα: Έψαξα να φτιάξω μιά απλή θήκη από αλουμίνιο. Προφίλ 10,+ x 3,+ cm με τάπες στις άκρες και δεν βρήκα άκρη. Κάποια στιγμή θα πάρω μιά έτοιμη αλουμινίου που βάζουν γιά εσωτερικό rack γύρω στα 20-25 ευρώ. Όσο για την χαρτοπετσετοθήκη γιά όποιν ενδιαφέρεται τις έχει το champion μαρινόπουλος και στηρίζουν μιά χαρά το δίσκο και είναι και όμορφες... Τη φοβήθηκα λίγο μόνο μην φάει καμιά τούμπα και πάει ο δίσκος στράφι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.