gio7 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2006 Ειχα διαβασει οτι ο καλυτερος τροπος για θερμοαγωγιμη σε cpu ειναι να βαλεις μια ποσοτητα(περιπου στραγαλιου)πανω sto cpu και μετα τοποθετοντας την ψυκτρα,την κουνας δεξια αριστερα(πολυ λιγες μοιρες) κ ετσι απλωνεται ομοιομορφα κ αποφευγεται ο κινδυνος να υπαρχει αερας στην επαφη.Ισχυει κατι αναλογο κ για gpu?Ή ειναι καλυτερα να απλωθει πανω στο πηρυνα,χρησιμοποιωντας ενα γαντι κ μετα να τοποθετηθει το block?Επισης τι ισχυει για ψυκτρακια μνημων,σε περιπτωση που βαλω λευκη σιλικονη κ ceramique(2 προς 1),οπως προτειναν σε αλλο thread?Πρεπει να απλωθει πανω στις μνημες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάϊος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 αχμ εχώ για gpu ξέρω μέγεθος κεφαλιού ενός σπίρτου και 2 σπίρτον για την cpu.......ceramique!τα ψυκτράκια σου δεν εχουν κάτι σαν αυτοκόλλητο?ή θες να το βγάλεις αυτο να το καθαρίσεις κ μετα να βαλεις εσύ πάστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 6, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 Αρχική απάντηση από soulkeeper Ειχα διαβασει οτι ο καλυτερος τροπος για θερμοαγωγιμη σε cpu ειναι να βαλεις μια ποσοτητα(περιπου στραγαλιου)πανω sto cpu και μετα τοποθετοντας την ψυκτρα,την κουνας δεξια αριστερα(πολυ λιγες μοιρες) κ ετσι απλωνεται ομοιομορφα κ αποφευγεται ο κινδυνος να υπαρχει αερας στην επαφη.Ισχυει κατι αναλογο κ για gpu?Ή ειναι καλυτερα να απλωθει πανω στο πηρυνα,χρησιμοποιωντας ενα γαντι κ μετα να τοποθετηθει το block?Επισης τι ισχυει για ψυκτρακια μνημων,σε περιπτωση που βαλω λευκη σιλικονη κ ceramique(2 προς 1),οπως προτειναν σε αλλο thread?Πρεπει να απλωθει πανω στις μνημες? Εγώ πάντα χρησιμοποιώ την μέθοδο γάντι και ποτέ δεν είχα πρόβλημαΌσο για τις μνήμες ο συνδυασμός σιλικόνης και ceramique είναι ο καλύτεροςΦτιάχνεις το μίγμαΤο βάζεις στην μνήμη Πάνο Κόλας τα ψήκτρακιαΤο αφήνεις να σταθεροποιηθεί για ένα 24ωρο με λίγο βάρος από ΠάνοΚαι είσαι άρχοντας Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio7 Μάϊος 6, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 ναι σκεφτομουν να μην βαλω την αυτοκολλητη ταινια κ να φτιαξω το μιγμα που προτεινει ο D.J.AleXXX_gr.Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο η σιλικονη εμοδιζει την απαγωγη της θερμοτητας κ κατα ποσο ευκολα θα μπορω να τα ξεκολλησω.Μου ειχες προτεινει 2μερη σιλικονη κ 1ceramique,σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 6, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 Αρχική απάντηση από soulkeeper ναι σκεφτομουν να μην βαλω την αυτοκολλητη ταινια κ να φτιαξω το μιγμα που προτεινει ο D.J.AleXXX_gr.Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο η σιλικονη εμοδιζει την απαγωγη της θερμοτητας κ κατα ποσο ευκολα θα μπορω να τα ξεκολλησω.Μου ειχες προτεινει 2μερη σιλικονη κ 1ceramique,σωστα? ΣωστάΤώρα όσο για να ξεκολλήσει είναι το πιο απλό σηκώνεις την μια μεριά και τσουπ βρήκεΟύτε ίχνη ούτε κατάλοιπα γιατί η σιλικόνη δημιουργεί ένα φιλμΓια την θερμοαπαγωγη μην ανησυχείς είναι η δεύτερη καλυτερή λύσηΗ πρώτη όμως είναι μόνιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.