Jump to content

τοποθετηση θερμοαγωγιμης σε vga?

gio7

Recommended Posts

Ειχα διαβασει οτι ο καλυτερος τροπος για θερμοαγωγιμη σε cpu ειναι να βαλεις μια ποσοτητα(περιπου στραγαλιου)πανω sto cpu και μετα τοποθετοντας την ψυκτρα,την κουνας δεξια αριστερα(πολυ λιγες μοιρες) κ ετσι απλωνεται ομοιομορφα κ αποφευγεται ο κινδυνος να υπαρχει αερας στην επαφη.

Ισχυει κατι αναλογο κ για gpu?Ή ειναι καλυτερα να απλωθει πανω στο πηρυνα,χρησιμοποιωντας ενα γαντι κ μετα να τοποθετηθει το block?

Επισης τι ισχυει για ψυκτρακια μνημων,σε περιπτωση που βαλω λευκη σιλικονη κ ceramique(2 προς 1),οπως προτειναν σε αλλο thread?Πρεπει να απλωθει πανω στις μνημες?

αχμ εχώ για gpu ξέρω μέγεθος κεφαλιού ενός σπίρτου και 2 σπίρτον για την cpu.......ceramique!τα ψυκτράκια σου δεν εχουν κάτι σαν αυτοκόλλητο?ή θες να το βγάλεις αυτο να το καθαρίσεις κ μετα να βαλεις εσύ πάστα?

Αρχική απάντηση από soulkeeper

Ειχα διαβασει οτι ο καλυτερος τροπος για θερμοαγωγιμη σε cpu ειναι να βαλεις μια ποσοτητα(περιπου στραγαλιου)πανω sto cpu και μετα τοποθετοντας την ψυκτρα,την κουνας δεξια αριστερα(πολυ λιγες μοιρες) κ ετσι απλωνεται ομοιομορφα κ αποφευγεται ο κινδυνος να υπαρχει αερας στην επαφη.

Ισχυει κατι αναλογο κ για gpu?Ή ειναι καλυτερα να απλωθει πανω στο πηρυνα,χρησιμοποιωντας ενα γαντι κ μετα να τοποθετηθει το block?

Επισης τι ισχυει για ψυκτρακια μνημων,σε περιπτωση που βαλω λευκη σιλικονη κ ceramique(2 προς 1),οπως προτειναν σε αλλο thread?Πρεπει να απλωθει πανω στις μνημες?

Εγώ πάντα χρησιμοποιώ την μέθοδο γάντι και ποτέ δεν είχα πρόβλημα

Όσο για τις μνήμες ο συνδυασμός σιλικόνης και ceramique είναι ο καλύτερος

Φτιάχνεις το μίγμα

Το βάζεις στην μνήμη Πάνο

Κόλας τα ψήκτρακια

Το αφήνεις να σταθεροποιηθεί για ένα 24ωρο με λίγο βάρος από Πάνο

Και είσαι άρχοντας

ναι σκεφτομουν να μην βαλω την αυτοκολλητη ταινια κ να φτιαξω το μιγμα που προτεινει ο D.J.AleXXX_gr.Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο η σιλικονη εμοδιζει την απαγωγη της θερμοτητας κ κατα ποσο ευκολα θα μπορω να τα ξεκολλησω.Μου ειχες προτεινει 2μερη σιλικονη κ 1ceramique,σωστα?

Αρχική απάντηση από soulkeeper

ναι σκεφτομουν να μην βαλω την αυτοκολλητη ταινια κ να φτιαξω το μιγμα που προτεινει ο D.J.AleXXX_gr.Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο η σιλικονη εμοδιζει την απαγωγη της θερμοτητας κ κατα ποσο ευκολα θα μπορω να τα ξεκολλησω.Μου ειχες προτεινει 2μερη σιλικονη κ 1ceramique,σωστα?

Σωστά

Τώρα όσο για να ξεκολλήσει είναι το πιο απλό σηκώνεις την μια μεριά και τσουπ βρήκε

Ούτε ίχνη ούτε κατάλοιπα γιατί η σιλικόνη δημιουργεί ένα φιλμ

Για την θερμοαπαγωγη μην ανησυχείς είναι η δεύτερη καλυτερή λύση

Η πρώτη όμως είναι μόνιμη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.