gio7 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2006 Ειχα διαβασει οτι ο καλυτερος τροπος για θερμοαγωγιμη σε cpu ειναι να βαλεις μια ποσοτητα(περιπου στραγαλιου)πανω sto cpu και μετα τοποθετοντας την ψυκτρα,την κουνας δεξια αριστερα(πολυ λιγες μοιρες) κ ετσι απλωνεται ομοιομορφα κ αποφευγεται ο κινδυνος να υπαρχει αερας στην επαφη.Ισχυει κατι αναλογο κ για gpu?Ή ειναι καλυτερα να απλωθει πανω στο πηρυνα,χρησιμοποιωντας ενα γαντι κ μετα να τοποθετηθει το block?Επισης τι ισχυει για ψυκτρακια μνημων,σε περιπτωση που βαλω λευκη σιλικονη κ ceramique(2 προς 1),οπως προτειναν σε αλλο thread?Πρεπει να απλωθει πανω στις μνημες?
f117 Μάϊος 6, 2006 #2 Μάϊος 6, 2006 αχμ εχώ για gpu ξέρω μέγεθος κεφαλιού ενός σπίρτου και 2 σπίρτον για την cpu.......ceramique!τα ψυκτράκια σου δεν εχουν κάτι σαν αυτοκόλλητο?ή θες να το βγάλεις αυτο να το καθαρίσεις κ μετα να βαλεις εσύ πάστα?
Qlim4X Μάϊος 6, 2006 #3 Μάϊος 6, 2006 Αρχική απάντηση από soulkeeper Ειχα διαβασει οτι ο καλυτερος τροπος για θερμοαγωγιμη σε cpu ειναι να βαλεις μια ποσοτητα(περιπου στραγαλιου)πανω sto cpu και μετα τοποθετοντας την ψυκτρα,την κουνας δεξια αριστερα(πολυ λιγες μοιρες) κ ετσι απλωνεται ομοιομορφα κ αποφευγεται ο κινδυνος να υπαρχει αερας στην επαφη.Ισχυει κατι αναλογο κ για gpu?Ή ειναι καλυτερα να απλωθει πανω στο πηρυνα,χρησιμοποιωντας ενα γαντι κ μετα να τοποθετηθει το block?Επισης τι ισχυει για ψυκτρακια μνημων,σε περιπτωση που βαλω λευκη σιλικονη κ ceramique(2 προς 1),οπως προτειναν σε αλλο thread?Πρεπει να απλωθει πανω στις μνημες? Εγώ πάντα χρησιμοποιώ την μέθοδο γάντι και ποτέ δεν είχα πρόβλημαΌσο για τις μνήμες ο συνδυασμός σιλικόνης και ceramique είναι ο καλύτεροςΦτιάχνεις το μίγμαΤο βάζεις στην μνήμη Πάνο Κόλας τα ψήκτρακιαΤο αφήνεις να σταθεροποιηθεί για ένα 24ωρο με λίγο βάρος από ΠάνοΚαι είσαι άρχοντας
gio7 Μάϊος 6, 2006 Author #4 Μάϊος 6, 2006 ναι σκεφτομουν να μην βαλω την αυτοκολλητη ταινια κ να φτιαξω το μιγμα που προτεινει ο D.J.AleXXX_gr.Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο η σιλικονη εμοδιζει την απαγωγη της θερμοτητας κ κατα ποσο ευκολα θα μπορω να τα ξεκολλησω.Μου ειχες προτεινει 2μερη σιλικονη κ 1ceramique,σωστα?
Qlim4X Μάϊος 6, 2006 #5 Μάϊος 6, 2006 Αρχική απάντηση από soulkeeper ναι σκεφτομουν να μην βαλω την αυτοκολλητη ταινια κ να φτιαξω το μιγμα που προτεινει ο D.J.AleXXX_gr.Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο η σιλικονη εμοδιζει την απαγωγη της θερμοτητας κ κατα ποσο ευκολα θα μπορω να τα ξεκολλησω.Μου ειχες προτεινει 2μερη σιλικονη κ 1ceramique,σωστα? ΣωστάΤώρα όσο για να ξεκολλήσει είναι το πιο απλό σηκώνεις την μια μεριά και τσουπ βρήκεΟύτε ίχνη ούτε κατάλοιπα γιατί η σιλικόνη δημιουργεί ένα φιλμΓια την θερμοαπαγωγη μην ανησυχείς είναι η δεύτερη καλυτερή λύσηΗ πρώτη όμως είναι μόνιμη.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.