downfoot Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2006 Γεια σας παιδιά. Έπεσε στα χέρια μου 1 λάπτοπ με πρόβλημα και προσπάθησα να το λύσω, αλλά θα ήθελα τη βοήθεια σας αφού δεν έχω και πολύ εμπειρία με λαπτοπς. Όταν το πήρα στα χέρια μου πέταγε μπλέ οθόνη ενώ προσπαθούσε να φορτώσει XP. Προσπάθησα να του τα κάνω repair, μετά έκανα format, δοκίμασα με άλλο CD, με 2000, τίποτα. Πάντα το ίδιο πρόβλημα ενώ κάνει install το λειτουργικό. Τσέκαρα μνήμες, τις άλλαξα κιόλας, τα ίδια! Καμιά ιδέα ρε παληκάρια; Το μηχάνημα είναι 1 ΙΒΜ Thinkpad με Pentioum II και φοβλαμαι ότι μάλλον μόνο η αντιπροσωπεία με σώζει;:cry: Ευχαριστώ εκ των προτέρων κι όποιος έχει κάποια ιδέα που θα βοηθούσε ας την πει... :alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάϊος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 Μνήμες θα έλεγα, αλλά αφού λες ότι της άλλαξες (δοκίμασες μόνο με μια πιστεύω) ίσως είναι δίσκος. Δοκίμασε αν τρέχει Linux από CD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Μάϊος 6, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 θα σου πρότινα να κοιτάξεις λέω μήπως βραχυκυκλώνει η γείωση....την έχω πάθει μετά απο ''εγχείριση'' σε laptop... Link to comment Share on other sites More sharing options...
downfoot Μάϊος 6, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 Ναι, μια μνήμη δοκίμασα. Και κάνει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Βέβαια δε δοκίμασα να αλλάξω dimm.Να την κοιτάξω τη γείωση (ας πούμε ότι καταφέρνω και την εντοπίζω), αλλά το πρόβλημα υπήρχε πριν το πάρω στα χέρια μου το μηχάνημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Μάϊος 6, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 Ίσως αυτός που το είχε πριν απο εσένα να ήθελε να αλλάξει κάτι στο εσωτερικό τουκαι κατα λάθος να πείραξε την γείωση...υπάρχει μια περίπτωση να φταίει αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
downfoot Μάϊος 7, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Δε νομίζω γιατί το έχει κοπέλα αλλά ποτέ δεν ξέρεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάϊος 7, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Τι εννοείς δεν άλλαξες DIMM? Δοκίμασες την ίδια μνήμη σε άλλο slot ή δοκίμασες άλλη μνήμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
downfoot Μάϊος 7, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Εννοούσα ότι δοκίμασα άλλη μνήμη στο ίδιο slot. Τώρα δοκίμασα και στο άλλο slot, αλλά και πάλι φορτώνει το setup των 2000 και σε κάποια φάση πετάει την μπλε οθόνη του....Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο σκληρός; Να δοκιμάσω στο άλλο partition?Αν το πάω στην αντιπροσωπέια της ΙΒΜ θα βγάλω άκρη;1 ΡΙΙ έχει πάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
downfoot Μάϊος 7, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 knoppix παίζει μια χαρά. Να της βάλω suse? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.