Jump to content

laptop problems

downfoot

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά.

Έπεσε στα χέρια μου 1 λάπτοπ με πρόβλημα και προσπάθησα να το λύσω, αλλά θα ήθελα τη βοήθεια σας αφού δεν έχω και πολύ εμπειρία με λαπτοπς.

Όταν το πήρα στα χέρια μου πέταγε μπλέ οθόνη ενώ προσπαθούσε να φορτώσει XP. Προσπάθησα να του τα κάνω repair, μετά έκανα format, δοκίμασα με άλλο CD, με 2000, τίποτα. Πάντα το ίδιο πρόβλημα ενώ κάνει install το λειτουργικό. Τσέκαρα μνήμες, τις άλλαξα κιόλας, τα ίδια!:(

Καμιά ιδέα ρε παληκάρια;:help:

Το μηχάνημα είναι 1 ΙΒΜ Thinkpad με Pentioum II και φοβλαμαι ότι μάλλον μόνο η αντιπροσωπεία με σώζει;:cry:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων κι όποιος έχει κάποια ιδέα που θα βοηθούσε ας την πει...

:alien:

Ναι, μια μνήμη δοκίμασα. Και κάνει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Βέβαια δε δοκίμασα να αλλάξω dimm.

Να την κοιτάξω τη γείωση (ας πούμε ότι καταφέρνω και την εντοπίζω), αλλά το πρόβλημα υπήρχε πριν το πάρω στα χέρια μου το μηχάνημα...

Ίσως αυτός που το είχε πριν απο εσένα να ήθελε να αλλάξει κάτι στο εσωτερικό του

και κατα λάθος να πείραξε την γείωση...υπάρχει μια περίπτωση να φταίει αυτό

Εννοούσα ότι δοκίμασα άλλη μνήμη στο ίδιο slot. Τώρα δοκίμασα και στο άλλο slot, αλλά και πάλι φορτώνει το setup των 2000 και σε κάποια φάση πετάει την μπλε οθόνη του....

Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο σκληρός; Να δοκιμάσω στο άλλο partition?

Αν το πάω στην αντιπροσωπέια της ΙΒΜ θα βγάλω άκρη;

1 ΡΙΙ έχει πάνω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.