afracten Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2006 εγκατεστησα το alcohol σημερα για να μπορω να παιζω το sims 2 απο τον σκληρο μου δισκο.... ακουσα οτι το alcohol εχει αυτην την δυνατοτητα... αλλα πριν κανει εγκατασταση μου εβγαλε κατι για scsi που επρεπε να κανω install να κανει restart και μετα να κανει install το alcohol..... κανω το alcohol install και μετα μου βγαζει αυτο πως διαγραφεται??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 αυτο που βλεπεις ειναι φυσιολογικο , το "οινοπνευμα" οπως λες δημιουργει μια εικονικη συσκευη και απο εκει θα φορτωνεις τα αρχεια σου που ανοιγουνε με προγραματα τετοια οπως mfd, iso κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Μάϊος 6, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 Γιατί να το διαγράψεις? Αυτό είναι το virtual drive του alcohol... ... με προλαβανε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afracten Μάϊος 6, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 οκ τωρα εκανα κατι με το sims 2 μεσω του alcohol (δεν θυμαμαι τωρα )και μου εβγαλε ενα file mdf, mdl κατι τετοιο, image file... τι πρεπει να κανω για να παιξω το sims 2 απο το σκληρο μου δισκο???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Μάϊος 6, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 Γιατί να μπλέκει με alcohol και να μην χρησιμοποιήσει daemon???????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afracten Μάϊος 6, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Κωστάκης Γιατί να μπλέκει με alcohol και να μην χρησιμοποιήσει daemon???????????????????? θα με βοηθησει αυτο? το κατεβασα αλλα δεν ξερω πως να το χρησιμοποιησω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Μάϊος 6, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 :tomato: [eng] instructions.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
afracten Μάϊος 6, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.