kingzback Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2006 Υπαρχει κανενα προγρμμα που να κανει κατι σαν "full format"?θελω να πουλησω το δισκο και με προγραμματα recover βλεπω οτι υπαχουν υπολειμματα απο φωτο με οσα format και αν εχω κανει...:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 Kάθε εταιρεία κατασκευής δίσκων έχει στην ιστοσελίδα της πρόγραμμα το οποίο κάνει low format στο δίσκο, σβήντοντας τα πάντα από μέσα, καμιά φορά διορθώνοντας και bad sectors. Είναι μια μέθοδος όμως επίπονη για το δίσκο και δε θα στο συνιστούσα. ’λλωστε, τόσο περίεργος είναι αυτός ο αγοραστής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingzback Μάϊος 6, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 Ποτε δεν ξερεις.... Και ειναι προσωπικα αυτα που εχω μεσα οποτε καλου κακου... Ευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάϊος 6, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 Αν έχεις λίνουξ υπάρχει το καλό και το καλό το σβήσιμο. Στο δεύτερο δε μένει τίποτα.Επίσης με προγράμματα όπως το system mexhanoc pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάϊος 6, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2006 Επισης μπορεις να γεμισεις πρωτα το δισκο σου με κατι που δε θα σε πειραζε να δει καποιος αλλος,οπως πχ ταινιες, και μετα κανε του φορματ!Μετα με το recovery θα βλεπει μονο τις ταινιες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellasVagabond Μάϊος 7, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Πολυ καλο ειναι το Ultimate Boot CD που αν δεν κανω λαθος εχει ολα τα προγραμματα σκληρων απο ολες τις εταιρειες. Το προτεινω ανεπιφυλακτα στον καθενα να το εχει στην συλλογη του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Μάϊος 8, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 Νομίζω πως αναζητάς κάτι σαν αυτά εδώ . Κατέβασε ένα - δυό και κάνε ένα test drive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.