afracten Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2006 χτες ειδα το final fantasy advent children τελειο εργο. ... και θα ηθελα να δοκιμασω και τα παιχνιδια..... ομως ειμαι τελειος ασχετος οσον αναφορα την πλοκη, την σειρα με την οποια βγηκαν, πιο ειναι το καλυτερο κ.α..... θα μπορουσατε να μου πειτε λιγα λογια για το παιχνιδι ή να μου δωσετε ενα λινκ???
Makis Hourdakis Μάϊος 6, 2006 #2 Μάϊος 6, 2006 Το κάθε παιχνίδι είναι άσχετο σεναριακά με τα προηγούμενα, με άλλους χαρακτήρες, σε άλλους κόσμους κτλ. Το κοινώς αποδεκτό ως καλύτερο παιχνίδι της σειράς είναι το FFVII. Τα γραφικά του σίγουρα είναι άθλια επι 2006 αλλά μην ξεχνάς οτι είναι παιχνίδι του 1997 για playstation. Το δυνατό του σημείο είναι το σενάριο και βέβαια η μουσική. Αν έχεις playstation πήγαινε βρες το (είναι λίγο μεγάλο για να το νοικιάσεις) αλλιώς ψάξε λίγο στο net, έχει βγει PC έκδοση αλλά είναι λίγο άθλια. Η σειρά που βγήκαν τα πρώτα FF (I-IV) είναι λίγο μπέρδεμα λόγω ιαπωνικής και αμερικάνικης έκδοσης. Πάντως καλύτερα μπες στο http://ffproject.phpwebhosting.com/forum/. Είναι ένα αρκετά καλό ελληνικό forum για τη σειρά. Πάντως όποιο και να αρχίσεις, να ξέρεις οτι πρέπει να παίζεις προσεκτικά. Το παιχνίδι δεν είναι οι μάχες κτλ, ούτε βγάζεις συμπέρασμα απο 10 λεπτά παιξίματος. Είναι σαν ένα βιβλίο, στην αρχή μπορεί να το ψιλοβαριέσαι αλλά στο τέλος έρχεται η γλύκα και είναι εκεί που δεν μπορείς να το αφήσεις...
kallileo Μάϊος 6, 2006 #3 Μάϊος 6, 2006 καλυτερα να βρεις την εκδοση για PSX και να την παιξεις στο PC με emulator γιατι θα εχει καλυτερα γραφικα απο την εκδοση του PC.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.