Vagouridis Μάϊος 6, 2006 #41 Μάϊος 6, 2006 Ειμαι τις αποψης οτι το rma πρεπει να επεκταθει και στους χρηστες ενος φορουμ.Και μαλιστα η αποστολη του ελλατωματικου προιοντος και η επιστροφη του "σωστου " να διαρκει κανα 3μηνο ...... P.S. Ξερω ξερω υπαρχει και b.u.a. ( Ban user authorization ) αλλα αυτο δεν μας εγγυαται την "σωστη " επιστροφη. :p
Κωστάκης Μάϊος 6, 2006 #42 Μάϊος 6, 2006 ''Φίλε'' Βαγγέλη νομίζω οτι την απάντηση που χρειάζεσαι στην έδωσε κάποιο μέλος του forum.... χοντρικά χοντρικά αμα δεν γουστάρεις συναναστροφές με ''άμπαλους'' τον λοπου... υπάρχουν και αλλού forums...έστω και αν δεν 3έρουμε εμείς εδω πέρα τι μας γίνεται απο pc τουλάχιστον 3έρουμε να σεβόμαστε τους αλλους...
CaptainMilo Μάϊος 6, 2006 #43 Μάϊος 6, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma ο Milo αναφερεται στον Vaggelis......... Yep Απλώς λόγω TV άργησα να το καταθέσω και μπήκε το ποστ σου στην μέση
jpcupra Μάϊος 7, 2006 #44 Μάϊος 7, 2006 Αρχική απάντηση από vaggelis [05-05-2006 19:28] ........... Μαλλον καπου δουλευει... :whip: :tomato: Αρχική απάντηση από lord Έχω μια απορία εγώ ρε παιδιά ο τύπος που μιλάει και που είναι τόσο πολύ ευχαριστημένος με το RMA o vaggelis δηλαδή δουλεύει σε κάνα κατάστημα υπολογιστών Υπάρχει εδώ μέσα κανείς που να τον ξέρει ?? Και μπορεί να μας απάντηση τι φάρα είναι αυτός ??? μαλλον ετσι φαινεται... :whistling :whistling Αρχική απάντηση από vaggelis [Χθες, στις 20:21] .... δεν ξέρουνς τι τους γίνεται..... φοστήρες... Ζητηστε ολοι συγνωμη τωρα που το 80% απο δω μεσα ειναι χαζοι και αλλη μια γιατι δεν βγηκαμε αϊνσταιν!! :hehe: αντε να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε... Αρχική απάντηση από vaggelis Έχω καλύετρα πράγματα να κάνω απο το να σας ακούω να τρώγεστε σαν το σκύλο και την γάτα έτσι και αλλίως έχουμε και καλύτερες δουλειές να κάνουμε από το να ασχολούμε με "μερικους άμπαλους"(8 στους 10 δεν ξέρούν τι είναι ο υπολογιστής και μην πείτε όχι το έχουμε καταλάβοι όλοι) πρεπει να'σαι και πολυ "ΠΑΛΗΚΑΡΙ" :clap: :clap: :tomato: :tomato: υγ: απο τα λιγα....με εκανες και πεθανα βραδιατικα!!! :hehe:
DuKe Μάϊος 7, 2006 #45 Μάϊος 7, 2006 Ελά εντάξυ φίλε σε κατάλαβα ποιός είσαι...μπορείς να μη κρύβεσαι άλλο παίζοντας το συνειδητοποιημένος καταναλωτής. Εσύ δεν είσαι που έχεις εκείνο το μαγαζάκι με υπολογιστές επι Στουρνάρης και έχεις μια μεγάλη πινακίδα στη βιτρίνα σου που λέει " μωναδηκες πρωσφορες σε ιππολωγιστες " ?? chill out man, το ότι εσύ σπάζεσαι όταν σου τα πρίζουν με τα rma δεν σημαίνει πως ο κόσμος θα πρέπει να γίνει πιο πονόψυχος με τη πάρτη σου! Θα κυνηγήσει το συμφέρον του!!! Αυτή είναι η δουλειά σου και κοιτα να την κάνεις καλά!!!
Chosen Μάϊος 7, 2006 #46 Μάϊος 7, 2006 Αρχική απάντηση από vaggelis Έχω καλύετρα πράγματα να κάνω απο το να σας ακούω να τρώγεστε σαν το σκύλο και την γάτα έτσι και αλλίως έχουμε και καλύτερες δουλειές να κάνουμε από το να ασχολούμε με "μερικους άμπαλους"(8 στους 10 δεν ξέρούν τι είναι ο υπολογιστής και μην πείτε όχι το έχουμε καταλάβοι όλοι) Κι εμείς έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε... μπάι δε γουέι: εγγύηση <> εγκυμοσύνη ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.