Jump to content

Περί RMA

vaggelis1416003230

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδή τώρα τελευταία γίνεται πολύς λόγος για τα RMA

Αποφάσισα να ξεκαθαρίσω κάτι.Δλδ να μπω στο θέμα

αν εμείς είμαστε ηλίθιοι και καψουμε το cpu μας παράδειμγα κάνω

τώρα το κατάστημα δεν είναι υποχρεομένο να μας το αλλάξει

αλλά από ΜΟΝΟΙ μας θα πρέπει να κάνουμε το RMA αφού δικιά

μας είναι η μαλ....α.Συνεχίζω οι καταστηματάρχες δεν μας φτένε σε τπτ

και δεν πρέπει να τους φορτώνουμε τις ηλιθιότητες μας και να έχουμε

μια κόσμια συμπεριφορά προς αυτούς γιατοί αυτοί δεν έκαναν τπτ.

Ακόμα θα πρέπει να υπενθιμίσω πως θα πρέπει να είμαστε

υπομονετικοί και να μην βιαζόμαστε και το RMA συνήθως

κάνει γύρο στον ένα μήνα το πολύ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΠΕΙ ΝΑ

ΠΑΡΑΛΗΨΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ποιο συγκεκριμενα

να λεμε ακριβος τι καναμε και οχι να τα μπαλώνουμε με

διαφορα καραγκιοζηλίκια γιατι αν το cpu που στείλαμε

για RAM είναι γαμ......ο θα ελεγχει δεν φανταζεστε πόσο

και αυτοί θα μάθουν τα πάντα και αν σε περίπτωση

που φταίει ο πελάτης τότε θα αναγκαστούμε να

πληρώσουμε και από πάνω πρόστιμο.Καλό θα ήταν να

ξέρουμε ότι πριν στείλουμε κάτι για RMA θα πρέπει να κο΄τάξουμε αν έχει λείξει

η εγκύηση και πως δεν έχει καποιες φανερές φθορές και στοιχεία που

θα θεωρηθούν ύποπτα.

Τελειώνοντας θέλω να πω το λόγο που γράφω αυτό το post και ο λόγος είναι

ότι μερικά άτομα από εδω μέσα δεν θέλω να πω ονόματα ξέρουν ποιοι είναι

άρχισαν να λένε "το RMA μου αργεί πολυ ποπο τι θα κάνω" και τέτοιες *****.....ς

Δεν έφτανε μόνο αυτό άρχισαν να κατηγορούν τους ίδιους τους ιδιοκτήτες

ότι φτένε αυτοί που αργεί το RMA και ήθελαν να βγάλουν γλώσσα από πάνω χρεισιμοποιόντας

διαφορες εκφράσεις προς τους τελευταίους(καταστηματάρχες)

λίγο πριν το Πάσχα έκαψα το cpu μου έκανα το RMA(ο καταστηματάρχης με βοήθησε πάρα πολύ και τον ευχαριστω)και έκανε 28 μέρες - 3 αργίες του πάσχα =25

και μην λένεν καποιοι ******** για 2 μήνες

ΤΕΛΟΣ

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Όταν πάω να κανω update το BIOS και το ηλιθιο asus update utility βλεπει beta bios version και την κανει install με αποτελεσμα μετα να ΜΗΝ μπορω να επαναφερω το παλιο bios (διότι ήταν beta έκδοση σε καποιο ftp που βρηκε το utility της asus) με αποτελεσμα να μην μπορω να χρησιμοποιησω την μητρικη, την στελνω που λες στο καταστημα. Μου λενε δεν μπορουμε να το φτιαξουμε θα τηνς στειλουμε με RMA. Όταν όμως το RMA κάνει 2 μήνες, παιρνω τηλ τους αρχιζω στις απειλες, ζητάω τον υπεύθυνο του καταστηματος και οχι τους υπαλληλους και του τα χώνο. Αναρωτιεμαι ρε γμτ... Γιατι όταν το έκανα αυτο, την αμεσως επομενη ημερα ήταν ετοιμο ; οεο ; Τεσπα.

Εχεις δικαιο για αυτα που λες. Εγω απλα ειπα την εμπειρια μου.

συγνώμη αλλα αν η cpu Μου έκανε 25 μέρες να ερχοταν απο rma οχι απλά δεν θα ήμουν ευχαριστημένος αλλα δεν θα ξαναψώνιζα ποτέ απο κεί.

σκληρος rma απο western digital απ ευθείας κάνει 8 μέρες maximun.

Plextor rma δεν εχω χρειαστεί ακόμα αλλα έχω ακούσει το πολυ μια εβδομάδα.

δυο παραδείγματα για rma στο εξωτερικό, να μην πω για ελληνικό κατάστημα που το μικρότερο χρονικό διάστημα ήταν ενα τεταρτο ενω το μεγαλύτερο 1 μέρα.

’κυρο thread φίλε, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το θέμα που περιγράφεις.

Όταν έχουμε κάνει post επί post με ευρωπαϊκές οδηγίες & κανονισμούς περί εγγυήσεων, σε thread του τύπου "ο δικός μου μου το άλλαξε σε 25 μέρες γιαυτό κόψτε τα καραγκιοζιλίκια και τα μυξοκλάματα - ΤΕΛΟΣ" δεν ξέρω τι απάντηση αρμόζει.

Δεν είναι εκεί το θέμα, στον τρόπο και στην υπόδειξη είναι.

λυστε μια απορια , στο RMA ποιος ειναι ο χαμενος. ποιος μπαινει μεσα ρε παιδι μου , που λενε?

Κανεις, ισως απλα ο εμπορος/πωλητης που θα πρεπει να στειλει πισω το προιον για αντικατασταση.

Βεβαια οταν μιλαμε για RMA απο μαγαζι και οχι Direct.

ea6gka! says:

basilh thn epomenh fora pou tha ertho gia RMA , tha ertho na klaio me muxes

ea6gka! says:

flemata

ea6gka! says:

tha kano sa karagiozhs

ea6gka! says:

tha leo pos eimia ilithios

:hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από ea6gka

λυστε μια απορια , στο RMA ποιος ειναι ο χαμενος. ποιος μπαινει μεσα ρε παιδι μου , που λενε?

Αμα οντως το cpu εχει χαλασει χωρις εξωτερικες εμφανεις φθορες..κανενας...!Απο το μαγαζι στον εκαστοτε αντιπροσωπο και απο κει αντικατασταση...:D

Συμφωνώ και γω ο τρόπος που εκφράστηκε δεν είναι καθόλου κόσμιος

Έχω και γω πρόβλημα και περιμένω πάνω από 2 μήνες (πιστεύω για μένα αναφέρθηκες ποιο πάνω) και δεν έχω εξυπηρετηθεί ακόμα αλλά δεν εκφράζομαι με τέτοιο τρόπο

Εγώ προσωπικά δέν έχω στείλει ποτέ κάτι για rma οπότε δέν 3έρω τι παίζει με όλη την ιστορία αλλα και μόνο που διάβασα το post του τύπου μου φάνηκε πολύ άσχημος ο τρόπος του και φυσικά δέν πρόκειται να λάβω 'οψιν μου τα λεγόμενα του.στο κάτω κάτω δέν μπορεί αυτός που είναι ένας να αμφισβητήσει τα σχόλια τόσων άλλων μέσα στο forum!

έμεινε 25 μέρες χωρίς cpu και είναι κ ευχαριστημένος????? ΕΛΕΟΣ!

.....και τι φταίω ΕΓΩ που ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΩΡΑ για να έχω τη Χ μητρική και ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει?.......ΦΤΑΙΩ να τρέχω, να ΧΑΝΩ το χρόνο μου, τις ΩΡΕΣ μου, τα ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ μου?.......Τι φταίω?........ΠΟΙΟΣ θα μου πλερώσει τα μεροκάματά μου εμένα τώρα?.....Έχω και οικογένεια.......Εγώ τη δουλειά μου ήθελα να κάνω ΤΩΡΑ και θα περιμένω ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 25 - 60 μέρες για να την κάνω?........ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ?......... :(

Απόσπασμα από "κακομοίρη" χρήστη υπολογιστή........ :)

Αρχική απάντηση από HellasVagabond [Χθες, στις 20:43]

Κανεις, ισως απλα ο εμπορος/πωλητης που θα πρεπει να στειλει πισω το προιον για αντικατασταση.

Βεβαια οταν μιλαμε για RMA απο μαγαζι και οχι Direct.

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 13:33]

.....και τι φταίω ΕΓΩ που ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΩΡΑ για να έχω τη Χ μητρική και ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει?.......ΦΤΑΙΩ να τρέχω, να ΧΑΝΩ το χρόνο μου, τις ΩΡΕΣ μου, τα ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ μου?.......Τι φταίω?........ΠΟΙΟΣ θα μου πλερώσει τα μεροκάματά μου εμένα τώρα?.....Έχω και οικογένεια.......Εγώ τη δουλειά μου ήθελα να κάνω ΤΩΡΑ και θα περιμένω ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 25 - 60 μέρες για να την κάνω?........ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ?......... :(

Απόσπασμα από "κακομοίρη" χρήστη υπολογιστή........ :)

Το κατάστημα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ για κάποιο RMA(εκτός και ΑΝ και αυτό αγοράζει από ΑΛΛΟ κατάστημα χοντρικής "απ'έξω" ;) )......Η εταιρεία στέλνει και τα παραλαμβάνουν με δικιά της χρέωση........ΑΡΑ ΟΛΑ τα πληρώνει ο καημένος ο πελατάκος........ :(

Ουυυυππππςςςςς.........Ξέχασα............ΤΕΛΟΣ......... :D

Και για πες φίλε μου,που έχεις και παράπονο από εμάς,αν σου λέει ο καταστηματάρχης ότι θα το στείλει στα κεντρικά Αθήνα από Ηράκλειο Κρήτης την επόμενη μέρα,και φτάνει εκεί 2 σε εβδομάδες,σου λέει θα το αλλάξουνε σε 2 ημέρες και κάνουνε άλλες 3 εβδομάδες ,σου λένε θα το έχεις αύριο εδώ στο Ηράκλειο και περνά άλλη μια εβδομάδα,κοινώς για έναν επεξεργαστή ΑΜD 3000+ venice που είχε τότε όλος ο κόσμος.τον Οκτώμβρη,τότε τι λέμε?Να τους πούμε και ευχαριστώ από πάνω?

Και να ξέρεις πέραν από αυτούς που τους καίνε, υπάρχουνε άλλοι που έχουνε ένα υπολογιστάκο για να κάνουνε εργασίες για το Πανεπιστήμιο.Και αν θες να ξέρεις ακόμα δε κατάλαβα γιατί χάλασε τότε αυτός ο επεξεργαστής!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.