blade_pan Μάϊος 28, 2006 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT Man με τα ίδια χρήματα (1000+) παίρνεις 24άρα dell... μου φαινεται υπερβολικα μεγαλες οι 24αρες?κανω λαθος? παιδες το ξερω οτι ειναι καλη η philips αλλα αν εχεις φαει κολλημα με μια συγκεκριμενη μαρκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 28, 2006 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Αρχική απάντηση από blade_pan μου φαινεται υπερβολικα μεγαλες οι 24αρες?κανω λαθος? παιδες το ξερω οτι ειναι καλη η philips αλλα αν εχεις φαει κολλημα με μια συγκεκριμενη μαρκα... Μετά από μερικές μέρες σου φαίνεται μικρή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Μάϊος 28, 2006 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Εδώ οι 19άρες πλέον και μας φαίνονται σαν 15άρες , τι να λέμε τώρα Who said size doesnt matter Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάϊος 28, 2006 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Αρχική απάντηση από blade_pan μου φαινεται υπερβολικα μεγαλες οι 24αρες?κανω λαθος? Όχι μια χαρά οθόνες είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.