Jump to content

Γνωμες για ΑΤΙ 9550

hayabusa

Recommended Posts

γιατι οχι την 9550 ρε παιδια??αφου μπορει να την βρει καινουρια κατω απο 50 ευρω..για AGP συστημα -και σχετικα απλη χρηση- μια χαρα ειναι.Ειδικα μαλιστα αν ψαξει και βρει μοντελα με 128bit memory controller τοτε θα φυσαει η καρτουλα για τα λεφτα της :) ..εγω εχω μια τετοια κλοκαρισμενη στους χρονισμους της 9600pro..just fine i think..

οκ παιδες. για την 6200 τι λετε; ρωτησα και πιο πριν αλλα δεν μου απαντησε κανεις. πως την βρισκετε; να επαναλαβω πως την θελω για απλη χρηση(ουτε παιχνιδια ουτε τιποτα).....

Αρχική απάντηση από hayabusa

οκ παιδες. για την 6200 τι λετε; ρωτησα και πιο πριν αλλα δεν μου απαντησε κανεις. πως την βρισκετε; να επαναλαβω πως την θελω για απλη χρηση(ουτε παιχνιδια ουτε τιποτα).....

Tοτε και η 9550 μια χαρα θα ειναι.Ψαξε αν θες και για καμμια 6600/6600le ,ισως τις βρεις και σε καλες τιμες.

ρε παιδια μην φανταστειτε οτι εχ κανενα προβλημα με την 6600 αλλα στο 4X Αgp που εχω στο μηχανημα τι θα καταλαβω;; τιποτα φανταζομαι. τουλαχιστον ετσι την πατησε ενας φιλος μου. για αυτο και προτιμαω μια φτηνη και καπως καλη λυση. αλλωστε το μηχανημα θα αλλαχτει μεσα σε το πολυ ενα χρονο. τωρα δηλαδη η καρτα γραφικων ειναι περισσοτερο νμια λυση αναγκης .....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.