Jumex Μάϊος 8, 2006 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2006 γιατι οχι την 9550 ρε παιδια??αφου μπορει να την βρει καινουρια κατω απο 50 ευρω..για AGP συστημα -και σχετικα απλη χρηση- μια χαρα ειναι.Ειδικα μαλιστα αν ψαξει και βρει μοντελα με 128bit memory controller τοτε θα φυσαει η καρτουλα για τα λεφτα της ..εγω εχω μια τετοια κλοκαρισμενη στους χρονισμους της 9600pro..just fine i think.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 9, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 οκ παιδες. για την 6200 τι λετε; ρωτησα και πιο πριν αλλα δεν μου απαντησε κανεις. πως την βρισκετε; να επαναλαβω πως την θελω για απλη χρηση(ουτε παιχνιδια ουτε τιποτα)..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάϊος 9, 2006 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Απο τη στιγμη που τη θελεις για απλη χρηση θα σε καλυψει απολυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 9, 2006 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 χαιρομαι.... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 9, 2006 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Αρχική απάντηση από hayabusa οκ παιδες. για την 6200 τι λετε; ρωτησα και πιο πριν αλλα δεν μου απαντησε κανεις. πως την βρισκετε; να επαναλαβω πως την θελω για απλη χρηση(ουτε παιχνιδια ουτε τιποτα)..... Tοτε και η 9550 μια χαρα θα ειναι.Ψαξε αν θες και για καμμια 6600/6600le ,ισως τις βρεις και σε καλες τιμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 9, 2006 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 ρε παιδια μην φανταστειτε οτι εχ κανενα προβλημα με την 6600 αλλα στο 4X Αgp που εχω στο μηχανημα τι θα καταλαβω;; τιποτα φανταζομαι. τουλαχιστον ετσι την πατησε ενας φιλος μου. για αυτο και προτιμαω μια φτηνη και καπως καλη λυση. αλλωστε το μηχανημα θα αλλαχτει μεσα σε το πολυ ενα χρονο. τωρα δηλαδη η καρτα γραφικων ειναι περισσοτερο νμια λυση αναγκης ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.