Jump to content

Πως καθαρίζετε τη σκόνη?

Wizard!

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Στις εταιρίες συνήθως έχουν κομπρεσέρ μεγάλο με πίεση αέρα, 50+ bar και καθαρίζουν τέλεια.

Σπίτι οι περισσότεροι χρησιμοποιούν σπρέυ.

Για εμάς που κάνουμε τακτικές αναβαθμίσεις, το σπρεύ είναι πολύ ακριβό. Υπάρχει κάποια μέση λύση? Μου είπαν για κάτι κομπρεσέρ σε μέγεθος 15'' οθόνης. Γνωρίζετε κάτι? Κόστος? Πού μπορώ να τα βρώ?

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

για αυτο το σπρευ που αναφερεις δεν εχω ακουσει κατι. εγω για το εσωτερικο του κουτιου προτιμω την ηλεκτρικη σκουπα σε περιπτωση που εχει μαζεψει παρα πολυ σκονη και μονο για να ρουφηξει τα "χοντρα" και μετα για τα ευαισθητα σημεια ειτε λιγο βαμβακι ειτε μπατονετες για τα αυτια και με πολυ προσοχη.....

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Sprey Καθαρισμου εχει το Πλαισιο. αν θυμαμαι κανα 8αρι γιουρος !

χμμ....ενδιαφερον....

Μάλλον δε με καταλάβατε...

Το γνωρίζω πολύ καλά το σπρέυ, αλλά είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ! Αν καθαρίζεις το μηχάνημα μιά φορά το χρόνο, δε λέει τίποτα. Αλλά αν το καθαρίζεις μιά φορά το μήνα, που για κάποιον με μοκέτα/χαλί που μένει στο κέντρο, είναι απαραίτητο, ακόμα κι αν έχει φίλτρα, το σπρέυ δε συμφαίρει.

Αυτά τα κομπρεσέρ που λέω, μου είπαν ότι πάνε γύρω στα 50-60. Και φυσικά κρατάνε πολύ περισσότερο από τα αντίστοιχα σπρέυ, δε σου παγώνουν το χέρι, δε σε αφήνουν στη μέση, και πάει λέγοντας.

το σπρευ εκτος τοθ οτι δε συμφερει δεν κανει και δουλεια. Εγω μονο με κομπρεσερ εχω καθαρισει καλα .

Εγω χρησιμοποιω καθημερινα ενα φυσερο σαν πιστολι ειναι,πρεπει να ειναι ειδος κηπουρικης δεν ειμαι σιγουρος και απο 50 εκ. μακρια ξετιναζει ολη την σκονη.

Παιδιά συγνώμη δηλαδή, αλλά όσο καλή σκούπα και να έχεις, δε ρουφάει ΤΙΠΟΤΑ! Μόνο τα χοντράδια και τα χνούδια. Μιλάμε για πολύ ψιλή σκόνη, αυτή που περνάει από τα φίλτρα. Δε γνωρίζω καμμία σκούπα στον κόσμο που να βγάζει τη σκόνη που έχει κολλήσει στα πτερίγια ανεμιστήρων. Χώρια που τα στόμια τους είναι πού χοντρά για ορισμένα σημεία.

Αν υπάρχει τέτοια σκούπα να μου πείτε ποιά είναι να την πάρω.

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 16:52]

aggelopas λες αυτά που κανονικά παίρνουν νερό μέσα για να ψεκάζουν τα φυτά?

Οχι δεν παιρνει νερο.Μαλλον λεω το ιδιο με τον malkav.

Δεν αφηνει τιποτα μιλαμε...

...στην παλια εταιρεια που δουλευα ειχαμε ενα πολυ μικρο κομπρεσερ και τα εκανε ολα νουρια ...πιο μικρο και απο 15" tft....αλλα δεν εχω ιδεα ποσο εχει και που το βρισκεις... φανταζομαι ομως μια βολτα προς Σπυρου Πατση ή εκει τριγυρω κατι θα βρεις.

Αρχική απάντηση από Wizard!

Στις εταιρίες συνήθως έχουν κομπρεσέρ μεγάλο με πίεση αέρα, 50+ bar και καθαρίζουν τέλεια.

Σπίτι οι περισσότεροι χρησιμοποιούν σπρέυ.

Για εμάς που κάνουμε τακτικές αναβαθμίσεις, το σπρεύ είναι πολύ ακριβό. Υπάρχει κάποια μέση λύση? Μου είπαν για κάτι κομπρεσέρ σε μέγεθος 15'' οθόνης. Γνωρίζετε κάτι? Κόστος? Πού μπορώ να τα βρώ?

Δοκίμασε μικρό πινέλο βαψίματος για ξεσκονιστήρι, καινούριο βέβαια αχρησιμποποίητο χωρίς μπογιές.

ακομα και το πινελο που λες Dorian δεν ειναι τοσο αποδοτικο οσο ο αερας

αυτα τα σπρει απο το πλαισιο τα εκοψα οταν τα ειχε ακομα 15 ευρω...πολυ καλα αλλα πανακριβα

παιδια αμα μπορεσει να απαντησει κανεις μονο που μπορει να βρεθει μια αερο-πιστολο-(κομπρεσερ??) λυση και ποσο κανει θα ηταν το καλυτερο

Σκουπάκι τύπου black%decker έχει δοκιμάσει κανείς; Υποτίθεται ότι ρουφά μέχρι κ ψίχουλα ! Ψήνομαι γιατί τα ανεμηστήρια έχον πιάσει βρύα και λειχείνες!

Εγώ καθαρίζω με ένα μεγάλο μαλακό πινέλο ζωγραφικής και μετά τα παίρνω απο τον πάτο του κουτιού με ένα πανί τύπου swifer. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη λύση αλλά σίγουρα είναι η λύση με την καλύτερη σχέση απόδοση/τιμή... ;)

Παιδες αφηστε τα spray για τις μασχαλες και τρεξτε να αγορασετε blower στο πιο κοντινο καταστημα με εργαλεια κτλ κτλ . Οι τιμες ξεκινανε απο 15 + ..... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.