Wizard! Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2006 Στις εταιρίες συνήθως έχουν κομπρεσέρ μεγάλο με πίεση αέρα, 50+ bar και καθαρίζουν τέλεια.Σπίτι οι περισσότεροι χρησιμοποιούν σπρέυ.Για εμάς που κάνουμε τακτικές αναβαθμίσεις, το σπρεύ είναι πολύ ακριβό. Υπάρχει κάποια μέση λύση? Μου είπαν για κάτι κομπρεσέρ σε μέγεθος 15'' οθόνης. Γνωρίζετε κάτι? Κόστος? Πού μπορώ να τα βρώ?
hayabusa Μάϊος 5, 2006 #2 Μάϊος 5, 2006 για αυτο το σπρευ που αναφερεις δεν εχω ακουσει κατι. εγω για το εσωτερικο του κουτιου προτιμω την ηλεκτρικη σκουπα σε περιπτωση που εχει μαζεψει παρα πολυ σκονη και μονο για να ρουφηξει τα "χοντρα" και μετα για τα ευαισθητα σημεια ειτε λιγο βαμβακι ειτε μπατονετες για τα αυτια και με πολυ προσοχη.....
YDinopoulos Μάϊος 5, 2006 #3 Μάϊος 5, 2006 Sprey Καθαρισμου εχει το Πλαισιο. αν θυμαμαι κανα 8αρι γιουρος !
hayabusa Μάϊος 5, 2006 #4 Μάϊος 5, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Sprey Καθαρισμου εχει το Πλαισιο. αν θυμαμαι κανα 8αρι γιουρος ! χμμ....ενδιαφερον....
Wizard! Μάϊος 5, 2006 Author #5 Μάϊος 5, 2006 Μάλλον δε με καταλάβατε...Το γνωρίζω πολύ καλά το σπρέυ, αλλά είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ! Αν καθαρίζεις το μηχάνημα μιά φορά το χρόνο, δε λέει τίποτα. Αλλά αν το καθαρίζεις μιά φορά το μήνα, που για κάποιον με μοκέτα/χαλί που μένει στο κέντρο, είναι απαραίτητο, ακόμα κι αν έχει φίλτρα, το σπρέυ δε συμφαίρει.Αυτά τα κομπρεσέρ που λέω, μου είπαν ότι πάνε γύρω στα 50-60. Και φυσικά κρατάνε πολύ περισσότερο από τα αντίστοιχα σπρέυ, δε σου παγώνουν το χέρι, δε σε αφήνουν στη μέση, και πάει λέγοντας.
ea6gka Μάϊος 5, 2006 #6 Μάϊος 5, 2006 το σπρευ εκτος τοθ οτι δε συμφερει δεν κανει και δουλεια. Εγω μονο με κομπρεσερ εχω καθαρισει καλα .
aggelopas Μάϊος 5, 2006 #7 Μάϊος 5, 2006 Εγω χρησιμοποιω καθημερινα ενα φυσερο σαν πιστολι ειναι,πρεπει να ειναι ειδος κηπουρικης δεν ειμαι σιγουρος και απο 50 εκ. μακρια ξετιναζει ολη την σκονη.
Wizard! Μάϊος 5, 2006 Author #8 Μάϊος 5, 2006 aggelopas λες αυτά που κανονικά παίρνουν νερό μέσα για να ψεκάζουν τα φυτά?
Wizard! Μάϊος 5, 2006 Author #10 Μάϊος 5, 2006 Παιδιά συγνώμη δηλαδή, αλλά όσο καλή σκούπα και να έχεις, δε ρουφάει ΤΙΠΟΤΑ! Μόνο τα χοντράδια και τα χνούδια. Μιλάμε για πολύ ψιλή σκόνη, αυτή που περνάει από τα φίλτρα. Δε γνωρίζω καμμία σκούπα στον κόσμο που να βγάζει τη σκόνη που έχει κολλήσει στα πτερίγια ανεμιστήρων. Χώρια που τα στόμια τους είναι πού χοντρά για ορισμένα σημεία.Αν υπάρχει τέτοια σκούπα να μου πείτε ποιά είναι να την πάρω.
aggelopas Μάϊος 5, 2006 #12 Μάϊος 5, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 16:52] aggelopas λες αυτά που κανονικά παίρνουν νερό μέσα για να ψεκάζουν τα φυτά? Οχι δεν παιρνει νερο.Μαλλον λεω το ιδιο με τον malkav.Δεν αφηνει τιποτα μιλαμε...
mortisboy Μάϊος 5, 2006 #13 Μάϊος 5, 2006 ...στην παλια εταιρεια που δουλευα ειχαμε ενα πολυ μικρο κομπρεσερ και τα εκανε ολα νουρια ...πιο μικρο και απο 15" tft....αλλα δεν εχω ιδεα ποσο εχει και που το βρισκεις... φανταζομαι ομως μια βολτα προς Σπυρου Πατση ή εκει τριγυρω κατι θα βρεις.
Dorian Μάϊος 5, 2006 #14 Μάϊος 5, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! Στις εταιρίες συνήθως έχουν κομπρεσέρ μεγάλο με πίεση αέρα, 50+ bar και καθαρίζουν τέλεια.Σπίτι οι περισσότεροι χρησιμοποιούν σπρέυ.Για εμάς που κάνουμε τακτικές αναβαθμίσεις, το σπρεύ είναι πολύ ακριβό. Υπάρχει κάποια μέση λύση? Μου είπαν για κάτι κομπρεσέρ σε μέγεθος 15'' οθόνης. Γνωρίζετε κάτι? Κόστος? Πού μπορώ να τα βρώ? Δοκίμασε μικρό πινέλο βαψίματος για ξεσκονιστήρι, καινούριο βέβαια αχρησιμποποίητο χωρίς μπογιές.
gocu Μάϊος 5, 2006 #15 Μάϊος 5, 2006 ακομα και το πινελο που λες Dorian δεν ειναι τοσο αποδοτικο οσο ο αεραςαυτα τα σπρει απο το πλαισιο τα εκοψα οταν τα ειχε ακομα 15 ευρω...πολυ καλα αλλα πανακριβαπαιδια αμα μπορεσει να απαντησει κανεις μονο που μπορει να βρεθει μια αερο-πιστολο-(κομπρεσερ??) λυση και ποσο κανει θα ηταν το καλυτερο
kunoobidi Μάϊος 5, 2006 #16 Μάϊος 5, 2006 Σκουπάκι τύπου black%decker έχει δοκιμάσει κανείς; Υποτίθεται ότι ρουφά μέχρι κ ψίχουλα ! Ψήνομαι γιατί τα ανεμηστήρια έχον πιάσει βρύα και λειχείνες!
Makis Hourdakis Μάϊος 5, 2006 #17 Μάϊος 5, 2006 Εγώ καθαρίζω με ένα μεγάλο μαλακό πινέλο ζωγραφικής και μετά τα παίρνω απο τον πάτο του κουτιού με ένα πανί τύπου swifer. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη λύση αλλά σίγουρα είναι η λύση με την καλύτερη σχέση απόδοση/τιμή...
stratos1978 Μάϊος 5, 2006 #18 Μάϊος 5, 2006 Παιδες αφηστε τα spray για τις μασχαλες και τρεξτε να αγορασετε blower στο πιο κοντινο καταστημα με εργαλεια κτλ κτλ . Οι τιμες ξεκινανε απο 15 + .....
ea6gka Μάϊος 5, 2006 #19 Μάϊος 5, 2006 blower τι εννοειτε ρε παιδια? δεν ξερω δειξτε μας ενα παραδειτγμα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.