since1984 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2006 Γεια σαςεγκατέστησα νεο σκληρό στο φορήτο μου υπόλογιστη και αυτό που θέλω είναι να μεταφέρω τα παλια μου δεδομένα από τον παλιο μου δίσκο στον νέο (πήρα κουτί και τον έκανα εξωτερικό μέσω usb) τό πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να μεταφέρω ορισμένα αρχεία κυρίως word kai excel τα οποία τα ονόματα εμφανίζονται με πράσινα γράμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Μάϊος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2006 πατα δεξι κλικ και properties και μετα advanceκαι βγαλε το τικ απο το "encrypt contents to secure data"μετα apply και τα αρχεια σου πια δεν ειναι κρυπτογραφημεναοποτε μπορεις να τα μεταφερεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
since1984 Μάϊος 5, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2006 όταν πατάω apply μου βγάζει το εξής μήνυμαAn error occured applying attributes to the file: το ονομα αρχειου...Access is denied Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2006 Μήπως να δοκίμαζες από safe mode? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 5, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2006 Να κάνεις boot από τον παλιό δίσκο και να μεταφέρεις τα αρχεία στον καινούριο. Προφανώς είναι ασφαλισμένα για να μην μπορεί κάποιος άλλος να τα προσπελάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.