antreas9 Ιούνιος 26, 2006 #41 Ιούνιος 26, 2006 ntg, φοβαμαι μην μου κανει κανα μπαμ κ μου καψει καμια m/b, κ τρεχω κ δε φτανω μετα, γιαυτο ρωταω (βλεπεις την ασχετοσυνη μου, δε χρειαζεται να στην τονισω)!
nick_p Ιούνιος 26, 2006 #42 Ιούνιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από antreas9 σορρυ, λαθος μου.http://www.cjcomputers.co.uk/prodpages/psu_550w_single.fan_ezcool.html αυτο ειναι το σωστο!τη m/b αυτη δεν την εχω ξανακουσει,ευχαριστω πολυ ! καρτα γραφικων,δε με ενδιαφερει κ τρελλα,σκεψου οτι ως τωρα ειχα geforce mx4000 128.οποτε μια μετρια καρτα,μου ειναι αρκετη! ???
antreas9 Ιούνιος 26, 2006 #43 Ιούνιος 26, 2006 nick, εννοουσα οτι το λινκ για το τροφοδοτικο ειναι αυτο,και η m/b που μου συστησαν ειναι καποια που δεν ειχα ξαναακουσει.προς τι το "?" ??
nick_p Ιούνιος 26, 2006 #44 Ιούνιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από antreas9 nick, εννοουσα οτι το λινκ για το τροφοδοτικο ειναι αυτο,και η m/b που μου συστησαν ειναι καποια που δεν ειχα ξαναακουσει.προς τι το "?" ?? δεν το ειχα ξανα δει......!! κανενας που να το εχει δοκιμασει να μας πει εντυπωσεις??
antreas9 Ιούνιος 26, 2006 #45 Ιούνιος 26, 2006 το συγκεκριμενο τροφοδοτικο το εχω εγω.οι γνωσεις μου ομως ειναι ελαχιστες!ο πωλητης ειπε οτι βγαζει καθαρα πανω απο 400w (μεταξυ μας, ψιλοαμφιβαλω,πολυ φθηνο για τοσα πολλα watt).ανεμιστηρα εχει 12αρι,τελειως αθορυβο.ρουφαει αερα μεσα κ τον βγαζει απο πισω.μετρησεις δεν ξερω πως να κανω,ωστε να σας πω νουμερα....συντομα θα μπει επανω σε διπυρινο....ελπιζω να αντεξει...
nick_p Ιούνιος 26, 2006 #46 Ιούνιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από antreas9 το συγκεκριμενο τροφοδοτικο το εχω εγω. οι γνωσεις μου ομως ειναι ελαχιστες! ο πωλητης ειπε οτι βγαζει καθαρα πανω απο 400w (μεταξυ μας, ψιλοαμφιβαλω,πολυ φθηνο για τοσα πολλα watt). ανεμιστηρα εχει 12αρι,τελειως αθορυβο. ρουφαει αερα μεσα κ τον βγαζει απο πισω. μετρησεις δεν ξερω πως να κανω,ωστε να σας πω νουμερα.... συντομα θα μπει επανω σε διπυρινο....ελπιζω να αντεξει... στο ευχομαι αν και σε βλεπω δυσκολο φιλε αντρεα....παντα μιλαμε για overclock καταστασεις ετσι.... μπορεις να παρεις μετρησεις απο τις κλεμουλες σου με πολυμετρο και να συγκρινεις σε idle σε full load και σε overclock καταστασεις κατα ποσο πεφτουν και καταποσο ισχυουν οι τιμες αυτες με τις τιμες του φυλαδιου (αν εχεις καποιο προσπεκτους) ειδαλως τσεκαρε σε καμια ιστοσελιδα για specs.....
antreas9 Ιούνιος 26, 2006 #47 Ιούνιος 26, 2006 κοιτα....αν θελεις να με βοηθησεις...μιλα ελληνικα!!!!ασχετα με την πλακα , δυστυχως ειμαι αρκετα ασχετος, οποτε δεν καταλαβαινω τι σημαινει κλεμουλες,ουτε εχω πολυμετρο!οβερκλοκ δεν υπαρχει καμια περιπτωση να κανω,γιατι ουτε θελω ουτε μπορω κιολας!specs δεν ξερω επισης τι σημαινει!!!!δηλαδη αν δεν κανω οβερκλοκ, θα αντεξει?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.