frealaf Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2006 ... η τεράστια δυσαναλογία τιμών μεταξύ Ελλάδας και Ευρώπης (για να μη μιλήσω για τις ΗΠΑ) ειδικά στις κάρτες γραφικών τελευταίας γενιάς?! Είναι δυνατόν λ.χ. το Plaisio (και όχι μόνο) να πουλάει τη medium range 1800GTO στην τιμή των 259 Euros τη στιγμή που ο Γερμανός user τη βρίσκει πια για μόλις 188 Euros? Ή είναι δυνατόν να δίνει η Infoquest recommended retail τιμή 699Euros(!) για την ήδη πολύ καθυστερημένη στην Ελλάδα A-i-W 1900 τη στιγμή που στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή (πριν βγει επισήμως και η X1900GT) είναι η ΦΤΗΝΟΤΕΡΗ της σειράς X1900?!! (τη βρίσκεις ακόμα για 410 Euros περίπου!) ΕΛΕΟΣ πια... PS. Sorry που το πρώτο μου post στο TheLab.gr φορουμ είχε κάπως ...καταγγελτικό ύφος αλλά έπρεπε να πω τον πόνο μου... Στα επόμενα posts μου ελπίζω να είμαι λιγότερο γκρινιάρης και πιο εποικοδομητικός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart Μάϊος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 για αυτο υπαρχουν και τα ξενα καταστηματα... (εκτος Ελλαδας εννοω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Μάϊος 5, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2006 Επειδή δεν είναι καθόλου απίθανο κάτι να είναι ελλαττωματικό,προτιμάει κάποιος να μπει σε ένα μαγαζι και να αγοράσει κάτι.Με άλλα λόγια σε περίπτωση που την έχεις πατήσει είναι πιο εύκολο να μην την πληρώσεις εσύ.Βέβαια αυτός είναι και ο λόγος που κάποια μαγαζιά δουλεύουν και πρόκειται να δουλέψουν καλύτερα στην Ελλάδα.Δεν αγοράζουμε τίποτα το παράνομο,εξαρτήματα για Η/Υ αγοράζουμε και μάλιστα με παραστατικά,για να την πληρώνει ο end user... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.