SkySurfer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2009 Μιας και είχα ξεμείνει με τα Windows 7 7068, είπα να κάνω ένα format επιτέλους και να περάσω τα RTM. Δεδομένου του λίγου χώρου λόγω Vertex 30gb, είπα να μικρύνω την εγκατάσταση με το vLite. Οι 2 πρώτες προσπάθειες ήταν αποτυχία καθώς όλο και κάτι κουλό δεν δούλευε (πχ δεν άνοιγε το snap-in όταν έτρεχα το gpedit.msc). Προφανώς τα πετσόκοβα πολύ . Κάθε φορά η εγκατάσταση των windows μου έτρωγε περίπου 5,2gb (χωρίς pagefile και hibernate disabled). Δοκιμάζω και μια φορά να τα περάσω χωρίς πείραγμα απο vLite σε virtual machine και τι βλέπω: πάλι 5gb χώρο πιάνουν! Επομένως ή εγώ δεν κάνω κάτι σωστά με το vLite ή απλά επειδή δεν είναι γραμμένο για 7 δεν τα πειράζει σωστά. Π.χ. ενώ του είχα βγάλει τα windows sounds στο vLite, αυτά με το που έκανα boot υπήρχαν κανονικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 6, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2009 Μιας και Vlite δεν υποστηριζει πληρως τα 7..μπορεις να συμβουλευτεις αυτο εδω το thread.http://www.msfn.org/board/windows-7-keep-list-t133491.htmlΔοκιμασα και εγω να κοψω..αλλα δεν εμπεναν στο VBox λογο HDD Cntroller Drivers.Την ψαχνουμε και με τον Αντρεα για το τι θα κανουμε με το Winsxs.Θα ξαναπροσπαθησω και θα ποσταρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 8, 2009 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 Homer..Εκανα μια δοκιμη να βαλλω Stock Windows! Μηπως εχεις μπερδεψει τα ISO σου?? [ATTACH]5670[/ATTACH] edit:Χωρις pagefile ειναι στα 10,4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkySurfer Σεπτέμβριος 8, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 Τι να σου πω... Σε Virtual Machine δοκίμασα stock win 7 32-bit και 64-bit και μου έπιαναν 5Gb τα 32αρια και 5,4 τα 64αρια!Θα κάνω δοκιμή και με κανονική εγκατάσταση και θα ενημερώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 9, 2009 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2009 Μπορεις να μου ανεβασεις ενα Preset της εγκαταστασης σου απο το Vlite εδω??Presets-->Save AsΚαι μετα δωσ' μου το αρχειακι που βρίσκεται μεσα στο φακελο vlite/presets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 9, 2009 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2009 GV, Hibernation, pagefile και τα σχετικα τα εχεις κλεισει? Γιατι σαν πολλα μου φαινονται τα 14.4GB.Edit: Ερωτηση: Το crystaldiskmark το εχεις βαλει για background πλεον???χαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 9, 2009 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2009 GV, Hibernation, pagefile και τα σχετικα τα εχεις κλεισει? Γιατι σαν πολλα μου φαινονται τα 14.4GB.Edit: Ερωτηση: Το crystaldiskmark το εχεις βαλει για background πλεον???χαχαχαχαχα Χεχ!Ασε με να το χαρω ρα....Τοσο αγχος περασα..μια βδομαδα τον περιμενα! Hibernation δεν προλαβα..(ακομα)..με το που εκλεισα το pagefile πηγε 10,4GB. Το θεμα ειναι να κανουμε το vlite να παιξει σωστα (@#$%@#$%).Kαι να δουμε τι θα γινει και με την μλκια το Winsxs..που λενε οτι απο 3GB γινεται 0.5GB. Οχι οτι εχω αναγκη μαγαλη απο χωρο...για την πλακα ξερεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 12, 2009 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2009 Μέτα από 3 μέρες λιωσίματος...και αρκετών @#$%@#$%διων..βγήκε κάτι αρκετά κάλο. Την δοκιμάζω για 24/7 και σας την ανεβάζω σε RS. Αυτό είναι χωρίς pagefile..δεν πείραξα hibernation ακόμα.. [ATTACH]5685[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 12, 2009 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2009 καλα ρε τι πουστλε background ειναι αυτο BTW εμενα πιανει 8 γιγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 12, 2009 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2009 καλα ρε τι πουστλε background ειναι αυτο stfu ρε στην τυχη το πατησα...:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 12, 2009 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2009 stfu ρε στην τυχη το πατησα...:D [paneas mode on] Ειναι της μικρης μου αδερφης το pc [ /paneas mode off] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkySurfer Σεπτέμβριος 12, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2009 Αντε GV τα κατάφερες! Good job Εγώ πάλι έκανα τη δοκιμή που λέγαμε και τα ξαναπέρασα απο το DVD χωρίς καθόλου πείραγμα. Αρχικό μέγεθος 14Gb και μετά απο αφαίρεση των άχρηστων windows features, disable pagefile και hibernation, πλέον πιάνει 7Gb "μαμά". Προσωπικά θα τ' αφήσω έτσι καθώς με το vLite μόνο κέρδισα 2Gb ενώ η μέθοδος που ακολούθησες εσύ είναι βαρεμάρα σκέτη Default setup ftw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 12, 2009 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2009 Αντε GV τα κατάφερες! Good jobΕγώ πάλι έκανα τη δοκιμή που λέγαμε και τα ξαναπέρασα απο το DVD χωρίς καθόλου πείραγμα. Αρχικό μέγεθος 14Gb και μετά απο αφαίρεση των άχρηστων windows features, disable pagefile και hibernation, πλέον πιάνει 7Gb "μαμά". Προσωπικά θα τ' αφήσω έτσι καθώς με το vLite μόνο κέρδισα 2Gb ενώ η μέθοδος που ακολούθησες εσύ είναι βαρεμάρα σκέτη Default setup ftw! Σιγα την βαρεμαρα ρει... Απλα αφερεις καποια που δεν βγαινουν με το vlite...με Bat Script..και τα υπολοιπα με το vlite. Απλα ειναι πολυ ιδιοτροπη η ολη φαση...γιατι πχ το πρωι απο της 11 μεχρι τις 4 το μεσημερι εσπαγε το Setup επειδη ειχα επιλεξει για αφαιρεση του Game Explorer.Φαντασου. Το δοκιμαζω..και σας το ανεβαζω καπου σιγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Σεπτέμβριος 13, 2009 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2009 Δεν ανεβαζεις καλητερα το bat αρχειο και τα settings του vlite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 13, 2009 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2009 Ολες τις Πληροφοριες τις πηρα απο εδω: http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=137765 Με το bat βγαζεις ολα οσα το vlite δεν μπορει να βγαλει γιατι δεν υποστηριζει. Με το Vlite ολα τα υπολοιπα. Δεν Βγαζεις το Manual Setup (ασχετα αν το λεει στον guide,σταματας στο step 18 και κανεις ISO),τον ΙΕ8,το Crush Dump Support,Welcome Center..γιατι μπουλο. Μεσα στο Rar θα βρεις τον φακελο Batch που εχει ολα τα Bat,τον φακελο source οπου βαζεις τα αρχεια του CD,και τον φακελο wtools.Επισης εχει ενα xls με ολα τα packages,ενα xls με τα pakages που ασχοληθηκα εγω...(τα κοκκινα αφαιρουνται,τα μπλε τα κραταω,και τα πρασινα με το vlite,τα κιτρινα ποτε.),το Preset του Vlite,και τον οδηγο. To cleanup.bat το εχω μονταρει να μην σβηνει Wallpapers και Sounds. Kατι εχω κανει και δεν παιζει το Sniping Tool.Θα το κοιταξω και θα ποσταρω. Κατα τα αλλα ακολουθα τον guide και διαβασε οτι εχει σχεση με vlite για εδω. http://www.msfn.org/board/index.php?showforum=153 Εχω βαλλει αυτα μεχρι τωρα και παιζουν οκ.(κλειστο hibernation/Pagefile) [ATTACH]5687[/ATTACH] ================================ [ATTACH]5688[/ATTACH] ================================ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 13, 2009 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2009 OΚ το βρηκα για το Sniping Tool.. Θελει μεσα στο preset να βαλλεις στο [Protection] τα παρακατω: windows\system32\Magnification.dll windows\system32\msdrm.dll windows\system32\werconcpl.dll Λογικα θα παιξει. Εγω απλα εριξα το Magnification.dll στο system32 και παιζει οκ. Παιδια δοκιμαστε την αν θελεται..μονος μου δεν μπορω να την κανω να παιζει τελεια.Ολα ρισκο ειναι.. Εκανα Edit και το ποστ απο πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkySurfer Σεπτέμβριος 13, 2009 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2009 Ξετσέκαρε στο δίσκο το allow indexing Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 13, 2009 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2009 Ξετσέκαρε στο δίσκο το allow indexing Tο Windows Search Service εχει παρει μπουλο πριν γινει install αρα no Indexing... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Νοέμβριος 1, 2009 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2009 :respect: 32 bit βεβαία..μετά από λίγο Googling με την λέξη Tiny. [ATTACH]6305[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Νοέμβριος 2, 2009 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2009 Συγνωμη αλλα 32bit windows 7 απλα ειναι καγκουρια! Δε βλεπω το λογο γιατι καποιος να βαλει 32bit....Και μην πει καποιος για παλαιο pc...αν εχει παλαιο pc μενει στα xp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.