<hrpn> Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2006 Γεια σας φιλοι,Χτες το βραδυ εκανα μια αποπειρα ο/c. Το αποτελεσμα παραλιγο να αποβει μοιραιο για τα δεδομενα μου..με το ΗΤΤ στα 225, εκανε POST, αλλα μετα στην αναγνωριση του RAID, εγραφε κατι απειλητικα μνμ πχ. stripping array broken, all data will be lost, fatal error, power supply failure-check your disk powwer connection και αλλα τετοια αισιοδοξα. Μετα εκανα clear CMOS και ολα οκ. Τι μπορει να εφταιγε? καποια ρυθμιση που δεν προσεξα? Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάϊος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 μαλλον το pci ανέβηκε πολύ, κοιτα στις επιλογές του bios αν υπάρχει καποια επιλογη τύπου pci-lock ώστε να βάλεις σταθερά MHz στο pci (33.3). Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 4, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Τι μητρική έχεις φίλε μ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
<hrpn> Μάϊος 4, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 εχει μια ρυθμιση pci sync to cpu και τιν εχς κανει disable. εχω ASUS A8V-E DELUXE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 4, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Μήπως είχες αφήσει το ΗΤΤ στα 5Χ? Γιατί το μηχάνημα αντέχει (συνήθως) μέχρι 1000ΜΗζ και αν το είχες στο 5Χ θα ήταν 5Χ225=1125ΜΗζ, γι αυτό ίσως δεν το σήκωνε. Ή μπορεί να είναι και και κάτι άλλο που δεν το σήκωνε, οι μνήμες π.χ. ή ο επεξεργαστής. Τέτοιου είδους μηνύματα έχουν εμφανιστεί σε όλους όσους ασχολήθηκαν με το o/c και σε μερικούς δυστυχώς (και σε μένα) με μοιραία αποτελέσματα, όπου το format ήταν αναγκαίο.Γενικά έχω μια αρχή, πριν ασχοληθώ με ρυθμίσεις για o/c πάντα κάνω ένα backup και μετά κάνω πειράματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 4, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 ισως σιγουρος οτι κλειδωνει pci το ΚΤ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
<hrpn> Μάϊος 4, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Το HT το κατεβασα 4Χ και το pci ηταν σιγουρα locked. Ειχα κανει restore point και back up σε tape streamer 8mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 4, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Βασικά..νομίζω ότι το pci lock δούλεψε σε ελάχιστες μητρικής με VIA...και νομίζω πως σε αυτή δε δούλευε...ή δούλευε μετά από κάποιο rev Link to comment Share on other sites More sharing options...
<hrpn> Μάϊος 4, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 εννοεις οτι παρολο που υπαρχει η ρυθμιση δεν λειτουργει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 4, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 thats right Link to comment Share on other sites More sharing options...
<hrpn> Μάϊος 7, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Ωχ αμαν... σοβαρα? και δεν διορθωνεται με κανενα bios update η κατι τετοιο?? αυτο σημαινει οτι με αυτη τη mobo απο o/c τπτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 7, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Στο συγεκριμενο chipset κλειδωνει το PCI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 7, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo Στο συγεκριμενο chipset κλειδωνει το PCI. Χμ..διάβασε μερικά reviews..Είπαμε..στη θεωρεία όλα καλά είναι...πρακτικά τι κάνουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
<hrpn> Μάϊος 10, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2006 τελικα κλειδωνει? μην κανω τπτ και παρω το μηχανημα στο χερι... λεω να στειλω mail στην asus και να τους πω τι προβλημα εχω και να δω τι θα μου πουν. εχω ξαναστειλει για αλλο θεμα και ηταν αρκετα εξυπηρετικοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.