Jump to content

Μπουκωνει η συνδεση?

gio7

Recommended Posts

εδω κ 3μερες(forthnet 256/1024)3 λεπτα εχω internet 3 κοβεται.Το περιεργο ειναι οτι στο μοντεμ(robotics9106)ολα τα led ειναι νορμαλ.Μου συμβαινει κ στο φορτωμα σελιδων κ στο download.(περιοχη σαντορινη,δεν εχουν κ πολλοι 1024 για να πω οτι μπουκωνει η γραμμη).Εχει κανεις παρομοιο προβλημα?Δεν εχω αλλαξει καμια ρυθμιση στο pc Ουτε εγκατεστησα προσφατα καποιο firewall ή antivirus.Ειναι πολυ εκνευριστικο:mad: :mad:

ακριβως. παρτους ενα τηλεφωνο και πρηξτους με οτι σου κατεβει εκεινη την στιγμη στο κεφαλι και παντα υπονοοντας οτι δεν εχουν καλες υπηρεσιες.....και μετα θα δεις για ποτε θα σου διορθωσουν το προβλημα

τους πηρα πριν γραψω εδω κ μιλησα με καποιον(ευγενικο κατα τα αλλα)ο οποιος μου προτεινε να αλλαξω καποιες ρυθμισεις στο modem μου(6μηνες τωρα βεβαια με αυτες τις ρυθμισεις ειμαι χωρις κανενα προβλημα!).Τις αλλαξα κ μου ειπε να ξαναεπικοινωνουσα αν δεν εβλεπα βελτιωση.Χτες ελειπα αλλα σημερα ειναι αρκετα καλυτερα τα πραγματα!Το κουφο ειναι οτι τις ρυθμισεις στο μοντεμ τις ξαναεβαλα οπως τις ειχα πριν!!!!:jump:

Τι να πω?Μαλλον μας ψιλοδουλευουν μου φαινεται.

ναι Εχω το usrobotiss 9106 κ του εβαλα πριν κανα 3μηνο το 2.5 που ειναι κ το τελευταιο.Τους ξαναπηρα κ μου ειπαν να αλλαξω modem!:mad:

Κατι το οποιο δοκιμασαν πολλοι(στο adslgr forum)κ δεν ειδαν καμια βελτιωση....

Απο οτι φαινεται το προβλημα σου ειναι ο αριθμος 3 και δεν μπορεις να κανεις τιποτα..:hehe: :hehe: :wall:

Σοβαρα τωρα ειναι μια παγια πολιτικη του ΟΤΕ να σου χαλανε τη γραμμη ωστε να σου σπασουν τα νευρα και αφου τους παρεις μερικα τηλεφωνα και περιμενεις και καμποσο καιρο και κανεις και μια ετηση για αναβαθμιση(η οπως αλλιως λεγεται αυτο) ερχονται και στη φτιαχνουν.Αυτο προφανως θα αποσκοπει στο να αισθανεσαι οτι πλεον εχεις αναβαθμισμενη γραμμη και αρα πρεπει να τους ευχαριστεις..Παρομοιο περιστατικο εχει τυχει σε αρκετους γνωστους μου τοσο με pstn οσο και με dsl.:happy2:

Σοβαρα τωρα ειναι μια παγια πολιτικη του ΟΤΕ να σου χαλανε τη γραμμη ωστε να σου σπασουν τα νευρα και αφου τους παρεις μερικα τηλεφωνα και περιμενεις και καμποσο καιρο και κανεις και μια ετηση για αναβαθμιση(η οπως αλλιως λεγεται αυτο) ερχονται και στη φτιαχνουν.Αυτο προφανως θα αποσκοπει στο να αισθανεσαι οτι πλεον εχεις αναβαθμισμενη γραμμη και αρα πρεπει να τους ευχαριστεις..Παρομοιο περιστατικο εχει τυχει σε αρκετους γνωστους μου τοσο με pstn οσο και με dsl.:happy2:

και εγώ το έχω ακούσει αυτό πολλές φορές!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.