Jump to content

Πρόβλημα σύνδεσησ με το Internet

leros2004

Recommended Posts

Καινούργιος Η/Υ, εχω βάλει xp sp2.Το πρόβλημα είναι οτι ενώ συνδέομαι κανονικά με dialup δεν μπορώ να δώ καμια σελίδα ούτε να κάνω update ουτε yahoo.... κτλ....

Είμαι αποκομένος γενικά

Δοκίμασα και σε dsl μέσω ethernet σύνδεσης τα ίδια....

Είχα zonealarm to απεγκατέστησα kaspersky το έβγαλα,απενεργοποίησα και το win firewall τίποτα..

Δεν έχω πειράξει τιποτα απο τα ip dns.

Όταν συνδεσω το dsl μοντεμ στη δεύτερη ethernet (Dfi Ultra) βγάζει μηνυματάκι για τo ip οτι δεν μπορεί να το τσεκάρει κατι τέτοιο/

Πρόβλημα έχω και με απλο modem 56αρη.

Σαν κάτι να με μπλοκάρει.Επίσης στα πακέτα εχω μόνο sent τα recieved είναι 0

δεν καταλαβα, μπαινεις με pstn και δεν μπορεις να ανοίξεις σελίδες?

δεν μπορεις να μπεις με adsl?

δωσε καποιες παραπάνω λεπτομέρειες.

παντως φίλος πρόσφατα ειχε το εξής θέμα, ειχε συνδεδεμένο το router στο ethernet καθως περίμενε adsl και με το απλο Modem ενω συνδεόταν δεν ανοιγε σελίδες, τελικά κατάλαβε οτι έπρεπε να έχει ξεσυνδέμένο το router απο το Pc για να δουλέψει το νετ

Το router είναι ντάξη? Για δοκιμασε με άλλον υπολογιστή! Πάτα κανα reset (στο router) και αν δεν φτιάξει πάρε κανα άλλο (πχ το Speedtouch του πΟΤΕ).

Κάτι με το router ή ... δεν παίρνεις τον πΟΤΕ και τον ISP σου κανα τηλέφωνο να δεις τι τρέχει?

Συγνώμη για την αναστάτωση αλλα ουτε με απλη σύνδεση μπορω να σερφάρω ουτε με dsl.Η dsl είναι σε αλλο σπίτι και ενοειτε λειτουργεί κανονικά.Απο αυτη σας γράφω τώρα και απο αλλο υπολογιστή.Στο δικό μου δεν δουλεύει ουτε pstn ουτε το dsl αν το συνδέσω

Τελικά το έλυσα το πρόβλημα ξεκινώντας απο την αρχή.

Δηλαδή:Format εγκατάσταση όλων απο την αρχή 1 με 1 για να εντοπίσω το πρόβλημα.

Αυτό που μπλόκαρε ο΄λη την κατάσταση ήταν οι οδηγοί της κάρτας δικτύου αφού πέρναγα και την κάρτα ήχου (Audigy).

Δοκίμασα την εγκατάσταση της κάρτας ήχου πρώτα και μετά του ethernet και όλα οκ:clap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.