Jump to content

θέλω γνώμες για κάρτα γραφικών

Recommended Posts

Οι υποψήφιες κάρτες γραφικών είναι οι εξής 1)GECUBE X1900 XTX 512 MB, 2)ASUS X1900 512 MB DUAL LINK MASTER, 3)GECUBEATI X1900XT 512 MB GECUBE.Την κάρτα την θέλει γνωστός μου για επεξεργασια βίντεο,ρεντερινγκ και γενικα γραφιστικές δουλειές.Oι 2 gecube μόνο στους χρονισμούς έχουν διαφορά? Ευχαριστώ.

Γιατί δεν κοιτάει για επαγγελματική κάρτα (Nvidia QuadroFX - ATi FireGL)? Πιστεύω καλύτερα θα τον βολέψει (εκτός αν θέλει να παίζει και παιχνίδια στον υπολογιστή του).

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 10:18]

Γιατί δεν κοιτάει για επαγγελματική κάρτα (Nvidia QuadroFX - ATi FireGL)? Πιστεύω καλύτερα θα τον βολέψει (εκτός αν θέλει να παίζει και παιχνίδια στον υπολογιστή του).

Συμφωνώ. Αφού η κύρια εργασία θα είναι επαγγελματικές εφαρμογές ας κοιτάξει για τις παραπάνω.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 10:55]

νομιζω ν NV εχει καλυτερη συμβατοτητα με CAD, γραφιστικα προγραμματα κλπ. Δεν κοιταει κατι σε NV?

:T:

και free αυτο http://www.nvidia.com/page/gelato.html

στο γραφειο ειναι 2 πισια με πρασινες και 2 με κοκκινες καρτες . Ιδια σεταπ κατα τα αλλα , οταν γυρναω 3D στο CAD 2005 η ΑΤΙ κανει κατι μλκιες , η αλλη τα παιζει μια χαρα. Eχω και αλλα προβληματα με την ΑΤΙ , οπως πχ οταν γεμιζω Hatch μια περιοχη μου τα δειχνει αλλοκοτα τα πλεγματα κλπ.

ε ειδες , με τους πρασινους οδηγους δεν βλεπω διαφορες σε απεικονιση , με τους κοκκινους δε ξες τι θα σου ξημερωσει. Βεβαια δεν αλλαζω οδηγους συχνα εδω , αλλα αφου αγοραζει ο φιλος μας καινουρια καρτα ας τα παρει υποψιν του αυτα.

Μάλλον λέω για την gecube x1900xt να του πω.Crossfire δεν πρόκειται να παίξει οπότε η asus βγαίνει εκτός.Θα ψάξω και υλοποιήσεις σε sapphire γιατι είδα είναι σε χαμηλότερη τιμή.

eag6gka το οτι το θελει για εφαρμογες οπως CAD ειναι το 50%, ο τυπος θελει να παιζει παιχνιδια γιαυτο κοιταει Χ1900 οποτε Matrox δεν ειναι λυση για εκεινον.

Εγω βεβαια θα πηγαινα για μια 7900GTX και θα γλυτωνα και 100ε+ αλλα οκ.

Matrox σε GL εφαρμογές και Direct3D suck τα μαλα!!!!!

Matrox μόνο για βιντεο εφαρμογές.

Ότι έχει wireframe και shaded views θέλει την ΑΤΙ και Nv του. Αν είναι GL υλοποίηση θέλει περισσότερο την Nv του παρά την ΑΤΙ του...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.