twingo Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2006 Τι κάνουμε ώστε το riva tuner να <<δει>>την κάρτα;(κάπου το εχω ξαναδεί αλλα δεν θυμάμε που) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 To riva δεν υποστηριζει 79χχχ... Με το coolbits οτι κανεις...και αμα σε κοβει με το test που κανει για τα ρολογια κατεβασε το τελευταιο powerstrip... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS To riva δεν υποστηριζει 79χχχ... Με το coolbits οτι κανεις...και αμα σε κοβει με το test που κανει για τα ρολογια κατεβασε το τελευταιο powerstrip... δηλαδη βασηλι ολες η 7900 εχουν ακομα προβλημα???? για 7800 εχεις ακουσει τιποτα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Αν και αλλη μια φορα δεν καταλαβαινω πως εχεις κανει αυτην την απαντηση μπερδεμενη....Μπορω να φαντστω οτι με ρωτας πως θα κανεις αυτο....?Ποστ#19 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=385021#post385021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Αν και αλλη μια φορα δεν καταλαβαινω πως εχεις κανει αυτην την απαντηση μπερδεμενη....Μπορω να φαντστω οτι με ρωτας πως θα κανεις αυτο....?Ποστ#19 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=385021#post385021 οχι soryαπλα ρωταω αν εχει προβλημα με τις 7800 η μονο με 7900 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr δηλαδη βασηλι ολες η 7900 εχουν ακομα προβλημα???? για 7800 εχεις ακουσει τιποτα??? Βασιλης ειναι το ονομα....αυτον που φωναζεις εκει ειναι μαλλον Ρωσος...:heheΑρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr οχι soryαπλα ρωταω αν εχει προβλημα με τις 7800 η μονο με 7900 μονο 7900 δεν αναγνωριζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 3, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Βασιλης ειναι το ονομα....αυτον που φωναζεις εκει ειναι μαλλον Ρωσος... Looool Ρώτα και εμάς τους COD2 καμμένους... Bsk....δεν είναι "πρόβλημα"...απλά πρέπει να βγεί update για να αναγνωρίσει τις 7900 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 4, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 ειχα ποσταρει και εγω πριν λιγο καιρο για αυτο το θεμα.Ακομα ψαχνω τροπο να ρυθμιζω τις στροφες της 7900.Για o/c collbits... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellasVagabond Μάϊος 4, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Τις στροφες ? Ειδικα αυτη η καρτα δεν εχει προβλημα θερμοκρασιας, βαλτη να δουλευει μια και καλη στο 50% και ειναι μια χαρα. ΑΝ θελεις να ειναι αθορυβη αγορασε αλλη ψυκτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 4, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 E?Nα χαμηλωσω εντελως θελω τις στροφες βρε οταν ειμαι στο 2d θελω... Να ρυθμισω απο που 50%?Αφου αυτο λεμε,δεν γινεται ρυθμιση απο πουθενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellasVagabond Μάϊος 4, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Κανε ενα Flash το BIOS με χρηση του Nvibitor και του Nvflash και βαλε στο 2d αυτα που θελεις.Εγω προσωπικα εχω 40% στο 2d και 60% στο 3d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 4, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 ^^ Το αυτό... ήμε κάποιο ροοστάτη..Γιατί δεν βάζεις κάποιο ροοστάτη..και όταν είσαι σε 2d ..να τον χαμηλώνεις..και όταν πάς να παίξεις..ανέβασέ τον...Αν και μ ακούγεται πολύ φασαρία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.