dohc161416003179 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2006 Τις τελευταίες δυό μέρες παρατηρώ ένα περίεργο πρόβλημα. Πατάω Αναζήτηση από το Start menu και ενώ μου ανοίγει δεν εμφανίζει πουθενά ούτε το πλαίσο που να ψάξει ή τι να ψάξει, γενικώς τις επιλογές.Πάω να γράψω ένα mail και δεν μπορώ να κάνω εισαγωγή εικόνας ούτε κειμένου, παρά μόνο επισύναψη ανεξαρτήτως αν έχω επιλέξει εμπλουτισμένο ή απλό κείμενο. Επιλέγω μια λέξη να την κάνω πιο έντονη και δεν την κάνει. Στην μορφοποίηση μου δείχνει να μην έχω επιλέξει τίποτα.Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο; Καμιά συμβουλή τι να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::LaLa::.. Μάϊος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Format:P:P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Μάϊος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Έχω παρόμοιο πρόβλημα κ δε μαφήνει, κάποιες φορές, να πειράξω τη σύνδεση στο Internet! Πρέπει να τον κλείσω/ξανανοίξω...ϊσως είναι κάποια εφαρογή που φταίει πχ κάποιο anti-xxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 4, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 dohc16, αν τσεκάρεις στο add/remove programs το show updates, βλέπεις να υπάρχει το KB 908531? μήπως έχεις και HP printer/scanner και την εφαρμογή της HP share-to-web? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Μάϊος 4, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Μοντεράτορα, όντως έχω αυτό το update των windows που αναφέρεις, όπως και το πολυμηχάνημα είναι της HP, αλλά δεν χρησιμοποιώ το share to web,αλλά δεν ξέρω αν γίνεται κάτι με το azzureus(αν έχει σχέση βέβαια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 4, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Δεν το χρησιμοποιείς = δεν το έχεις εγκατεστημένο καν? αν υπάρχει εγκατεστημένο τότε ή το απεγκαθιστάς ή ακολουθείς το fix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Μάϊος 4, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Όχι ,το προγραμματάκι δεν το έχω εγκατεστημένο καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 4, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Αρχική απάντηση από dohc16 Μοντεράτορα Μετά από αυτή την υπέρτατη προσβολή δεν νομίζω να στρώσει ποτέ ο κομπιούτοράς σου (τουλάχιστον όχι μετά τις κατάρες που σου έριξε ο μέγιστος και πολυαγαπημένος (δυστυχώς από πολλούς) αδμίνης (ακούς εκείς μοντεράτορας.....)) Αρχική απάντηση από dohc16 Όχι ,το προγραμματάκι δεν το έχω εγκατεστημένο καθόλου. Παραείναι σύμπτωση όμως...Καλού κακού, ακολούθησε το fix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Μάϊος 4, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Η μεγαλοκαρδία του πολυχρονεμένου Root-X εφέντη φτάνει μέχρι τις πύλες του παραδείσου. Η μακαριότητα του λοιπόν μπορεί να συγχωρέσει ένα αγαθό και ταπεινό πλάσμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 5, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2006 Sorry για το off topic, αλλά δε βλέπω κάθε μέρα ΚΑΙ τον Χαλίφη ΚΑΙ τον Βεζύρη στο ίδιο thread... Να'ναι καλά τα παιδιά, μια γλώσσα τους χωρίζει μόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Μάϊος 5, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2006 Λοιπόν είχα κατεβάσει την java της Sun που απαιτούνταν για τον Αζορέο και με το που την επενεργοποίησα αυτόματα που επανήρθαν όλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.