esykas Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2006 Σίγουρα θα έχει ξαναρωτηθεί αλλά δέν ήξερα τι να χρησημοποιήσω στην αναζήτηση.;Eχω εγκαταστήσει ΧP Home Γαλλικά και θα ήθελα μιά βοήθεια στό εξείς πως μπορεί να διορθωθεί να μην βγάζει αλαμπουρνέζικα σε μερικές εφαρμογές π.χ nView desktop Manager δέν μπορώ να καταλάβω τι λέει.Ενοήτε ότι δέν ρυθμίζεται από τίς γλώσσες ότι και να βάλω auto greek iso greek windows.Kαμιά ιδέα;
pigassos19 Μάϊος 3, 2006 #2 Μάϊος 3, 2006 Στις "γλωσσες" ειναι τρια τα σημεια που πρεπει να βαλεις ελληνικα!Το εκανες?
HellasVagabond Μάϊος 4, 2006 #3 Μάϊος 4, 2006 Μαλλον Γαλλικα πρεπει να βαλει σε ολα τα Regional And Language Options αφου οι Drivers θα μπαινουν ολοι στα Γαλλικα.Control Panel -> Regional And Language Options -> Βαλτα ολα στα Γαλλικα και στις 3 σελιδες ειτε σε οτι γλωσσα θελεις εσυ.
pigassos19 Μάϊος 4, 2006 #4 Μάϊος 4, 2006 Αν καταλαβα καλα τα windows ειναι γαλλικα οποτε αν θελει να μην του εμφανιζονται τα ελληνικα σαν αλαμπουρνεζικα θα πρεπει να βαλει παντου ελληνικα.Ειναι ακριβως οπως τα αγγλικα windows οπου βαζεις παντου ελληνικα!Αν εννοει κατι αλλο απλα πρεπει να το γραψει!
esykas Μάϊος 4, 2006 Author #5 Μάϊος 4, 2006 Ναί είναι όπως η περίπτωση τών Αγγλικών windows αλλά πού κάνω το λάθος.Υπόψην το πρόβλημα δέν είναι παντού αλλά σε ορισμένα email και σε οριμένα προγράμματα που μάλλον έχουν σαν γλώσσες τα Αγγλικά και τα Ελληνικά αλλιώς δέν μπορώ να το εξηγήσω,π.χ. όπως έγραφα και στό πρώτο πόστ δέν μπορώ να παραμετροποιήσω την επιλογή της NVIDIA γιατί βγαίνει ????Μ???Ν????Εκτός από την επιλογή πληκτρολογίου και γλώσσας στήν κάτω μπάρα έχω επιλέξει και ένα από τα δύο εναλάξ greek iso or greek windows στήν προβολή.Τό πρόβλημα το έχω και με τις επαφές στό outlook εκεί πρέπει να φταίει ότι έχω μόνο Ελληνικό office? Πάρτε και ένα δείγμαpigassos19The exorcistÅããñáöÞ: Feb 2004Ðåñéï÷Þ: ÇñÜêëåéï ÊñÞôçòÊáôá÷ùñÞóåéò: 339 (Post #4 of 5) Áñ÷éêÞ áðÜíôçóç áðü pigassos19 Áí êáôáëáâá êáëá ôá windows åéíáé ãáëëéêá ïðïôå áí èåëåé íá ìçí ôïõ åìöáíéæïíôáé ôá åëëçíéêá óáí áëáìðïõñíåæéêá èá ðñåðåé íá âáëåé ðáíôïõ åëëçíéêá.Åéíáé áêñéâùò ïðùò ôá áããëéêá windows ïðïõ âáæåéò ðáíôïõ åëëçíéêá!Áí åííïåé êáôé áëëï áðëá ðñåðåé íá ôï ãñáøåé! Áí êáôáëáâá êáëá ôá windows åéíáé ãáëëéêá ïðïôå áí èåëåé íá ìçí ôïõ åìöáíéæïíôáé ôá åëëçíéêá óáí áëáìðïõñíåæéêá èá ðñåðåé íá âáëåé ðáíôïõ åëëçíéêá.Åéíáé áêñéâùò ïðùò ôá áããëéêá windows ïðïõ âáæåéò ðáíôïõ åëëçíéêá!Áí åííïåé êáôé áëëï áðëá ðñåðåé íá ôï ãñáøåé!__________________Athlon XP 2600+ Barton ,MSI K7N2 DELTÁ2-FSR, TwinMos PC 3200 2*256Mb , GForce 4 MX440, Asus 350watt ÁíáöïñÜ óôï äéá÷åéñéóôÞ | IP: Logged:)
pigassos19 Μάϊος 4, 2006 #6 Μάϊος 4, 2006 To προβλημα στο Nvidia μου το εχει εμφανισει και εμενα παλιοτερα.αυτο δεν ειναι τιποτα!Σχετικα με το e-mail δε φταινε τα windows!Οταν σου εμφανιζει αλαμπουρνεζικα στο e-mail θα πηγαινεις view --> encoding ---> greek ή unicode!
esykas Μάϊος 6, 2006 Author #7 Μάϊος 6, 2006 Αρχική απάντηση από pigassos19 [Χθες, στις 01:22] To προβλημα στο Nvidia μου το εχει εμφανισει και εμενα παλιοτερα.αυτο δεν ειναι τιποτα!Σχετικα με το e-mail δε φταινε τα windows!Οταν σου εμφανιζει αλαμπουρνεζικα στο e-mail θα πηγαινεις view --> encoding ---> greek ή unicode! Το πρόβλημα υπάρχη όπως είχα πει και με αυτές τις δοκιμές όχι στό mail.Το ίδιο πράγμα κάνει και στίς επαφές που έχω στο outlook.Εγώ νομίζω ότι θέλει τουλάχιστον Αγγλικό office.To Αγγλικό που είχα έχασα το κλειδί γιά να έκανα μιά δοκιμή.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.