Jump to content

Ποιό είναι το καλύτερο περιοδικό H/Y;;;

Κωστάκης

Recommended Posts

PC WORLD απο εμενα και PC Master για games,α και αυτο που λετε για τα forums δεν το καταλαβαινω,στα φορουμς λεει την αποψη του ο καθενας που ισως να ειναι και ασχετος....

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Ο άσχετος θα φάει τόσες ντομάτες που θα το θυμάται πάντως. Εγώ από περιοδικά έμαθα κάποια πράγματα πιτσιρικάς, σε forum όμως μαθαίνεις on demand. Και πάλι αυτό που σου λένε αν δεν το διπλοτσεκάρεις δεν κάνεις καλά ;)

PC WORLD απο εμενα και PC Master για games,α και αυτο που λετε για τα forums δεν το καταλαβαινω,στα φορουμς λεει την αποψη του ο καθενας που ισως να ειναι και ασχετος....

Σε αυτό το forum δηλαδή τώρα που γραφεις.. δεν έχει ΝΕΑ?

ΕΙΔΗΣΕΙΣ?

Μονο thread με γνώμες και άσχετους βλέπεις εσύ?

Τι άλλο θα ακούσω :tw:

Το παλικάρι είπε "ίσως", εν μέρη είναι σωστός. Για αυτό κι εγώ λέω, διπλοτσεκάρεις ότι θες.

Σε αυτό το forum δηλαδή τώρα που γραφεις.. δεν έχει ΝΕΑ?

ΕΙΔΗΣΕΙΣ?

Μονο thread με γνώμες και άσχετους βλέπεις εσύ?

Τι άλλο θα ακούσω :tw:

Kαι βεβαια εχει και ειναι και απο τα πιo αξιολογa,αν οχι το πιο αξιολογο φορουμ,αλλα να και εγω δεν ειμαι ο ειδικος,ουτε τα ξερω ολα και παιζει να λεω και καποια πραματα λαθος,,αυτο ενοουσα ;)

Εγώ από περιοδικά έμαθα κάποια πράγματα πιτσιρικάς, σε forum όμως μαθαίνεις on demand.

Το ίδιο :p. Έπαιρνα το PCW κάθε μήνα, αλλά το καλοκαίρι το σταμάτησα

Εμενα μου περνε ο πατερας μου 9 χρονων το RAM και το HITECH,ποτε δεν τα συμπα8ησα :...:

προτιμω PCW,PC Magazine και για παιχνιδια το πολυαγαπημενο μου PC Master. ;)

δεν κανουμε ενα θεματακι/poll [2009 edition] περιοδικα.

Πολλα εχουν αλλαξει απο τοτε που δημιουργηθηκε το thread αυτο.

PC Mag για το λόγο ότι έχει άρθρα που μπορείς να μάθεις και κάτι καλό.

+1

Απλά είναι ένα από τα πιο σοβαρά περιοδικά που κυκλοφορούν ;)

Το τελευταιο 6μηνο αδιαμφισβητητα το PCMaster με τις αλλαγες-εμπλουτισμο του περιεχομενου του-νεες στηλες ....

δεν κανουμε ενα θεματακι/poll [2009 edition] περιοδικα.

Πολλα εχουν αλλαξει απο τοτε που δημιουργηθηκε το thread αυτο.

Καλή ιδέα για να γνωρίζουμε τι γίνεται αυτή την στιγμή!!

Εγώ παίρνω το PCW, αλλά πιστεύω ότι με καλό φιλτράρισμα στα forum μαθαίνεις πολλά περισσότερα και πιο αξιόπιστα.

Εγώ PC Magazine θα έλεγα.

Πάντως εδώ και κάποιο καιρό δεν παίρνω κανένα περιοδικό,γιατί ακόμα και το τελευταίο τεύχος να πάρεις,αν διαβάζεις forums και τέτοια θα ξέρεις/καταλάβεις ότι αυτά που λένε στο περιοδικό είναι χθεσινά.

Το poll θα ήταν ωραίο πιστεύω...

Αν και έχω πάρα πολύ καιρό να αγοράσω κάποιο περιοδικό, παλιότερα ήμουν φανατικός των PC Mag & PC World.

διάβαζα σχεδόν τα πάντα αρχικά,αλλά τα τελευταία χρόνια μόνο pcmag.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.