inertiacreep Μάϊος 4, 2006 #21 Μάϊος 4, 2006 Έχουν πέσει στα χέρια μου καμιά 50αριά PCMAG-RAM-PCWorld-CGO, περιόδου 2003-σήμερα, από το μαγαζί που δουλεύω, και τα έχω διαβάσει ΟΛΑ. Μη με ρωτήστε γιατί...αυτό που κατάλαβα είναι οτι ΔΕΝ προκειται να τα αγοράσω...ειδικά με τις διαφημίσεις έχει καταντήσει αηδία, καταλαμβάνουν > 1/2 της ύλης... Αρχική απάντηση από g_0x [Σήμερα, στις 14:00] να φτιαξουμε ενα site ΠΟυ να τα χώνει στο Νικο Δήμου.εντάξει καλός παπούλης αλλα ρε γαμωτο ημαρτον.τι με νοιάζει εμένα αν η πλάσμα που αγορασε δε χωράει στο σαλόνι του κ θα την πάει στο εξοχικό του όπου τα 4 λαπτοπ που έχει βγάζουν προβλήματα? ας παίξει με το gameboy το πρώτο.πιο σταθερο απο windows... :tomato: :tomato: Γιατί σε ενοχλεί τόσο πολύ που ο Δήμου έχει πλασμα, εξοχικό και 4 λαπτοπ? Με τον ιδρώτα σου τα αγόρασε? "Από τη σκοπιά του απλού χρήστη", αν θυμάμαι καλά, ονομάζει και τη στήλη του. Ίσως του ματσωμένου απλού χρήστη, οκ, δεν είναι λόγος αυτός όμως να τον κράζουμε. Έχουμε την ελευθερία του λόγου, ο καθένας μπορεί να πεί και να γράψει ότι νομίζει, εφόσον δεν θίγει αδιακρίτως και εσκεμμένα πρόσωπα-καταστάσεις κτλ. Δεν σου αρέσει η στήλη? Δεν σε αντιπροσωπεύει? Πιστεύεις οτι δεν έχει αντίκρυσμα σε ενα περιοδικό Η/Υ? Κανένα πρόβλημα. Μην το αγοράσεις. Κανένας δεν θα σε αναγκάσει. Προσωπικά δεν έχω την εντύπωση οτι ο άνθρωπος προσπαθεί να πουλήσει μούρη, κουλτούρα ή οτιδήποτε άλλο... Ούτε κολλητός του είμαι ούτε οπαδός ούτε τπτ άλλο. Μην παρεξηγηθώ. Φιλικότατα και το υπερεννοώ .:flower:
Makis Hourdakis Μάϊος 4, 2006 #22 Μάϊος 4, 2006 Κατά τη γνώμη μου τα περισσότερα ελληνικά περιοδικά δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο να προσφέρουν. Συνήθως όταν πιάνω ένα περιοδικό στα χέρια μου το ξεφυλίζω και διαβάζω ελάχιστα πράγματα γιατί τα υπόλοιπα είτε όπως ειπώθηκε τα ξέρω απο εδώ είτε δεν με ενδιαφέρουν. Ίσως δεν είναι και ακριβώς η θεματολογία που με ενδιαφέρει. Ποτέ μου δεν συμπάθησα το RAM και το PC mag χωρίς να έχω συγκεκριμένους λόγους. Απο το 2001 και μέχρι πέρυσι αγόραζα το computer για όλους. Το περιοδικό μου φαινόταν γενικά κάπως πιο "σοβαρό" απο άλλα αλλά με τον καιρό ανακάλυψα οτι μου φαινόταν πλέον λίγο καθώς με ενδιέφερε περισσότερο ο τομέας Hardware. Μια περίοδο έπαιρνα και το PC Master για συγκεκριμένες στύλες αλλά κόπηκε και αυτό. Τώρα πλέον κάθε μήνα ξοδεύω 10 λιγότερα... Απο το PC World έχω πάρει δυο τέυχη. Το πρώτο που διάβασα μου φάνηκε πολύ σε στυλ PC magazine αλλά το τελευταίο που πήρα (4/2006) μου άρεσε αρκετά περισσότερο. Γενικά πιστεύω οτι είναι το μόνο περιοδικό που έχει κάτι το διαφορετικό να δείξει, ίσως επειδή συντάκτης του είναι ενεργό μέλος εδώ. Και πάλι όμως πιστεύω οτι είναι καλά για κάποιον που τώρα ξεκινάει αλλά αργότερα τα περισσότερα ελληνικά περιοδικά φαίνονται λίγα. (χωρίς να θέλω να θίξω τη δουλειά και το πρόσωπο κανενός). @inertiacreep: Εγώ δεν το κατάλαβα έτσι το Post του ανθρώπου. Χωρίς να έχω διαβάσει άρθρα του Δήμου φαντάζομαι οτι εννοεί πως μιλάει πολύ για το τι έχει αυτός, πράγμα που δεν είναι απαραίτητο και καμιά φορά καταντάει ενοχλητικό...
Aldrahn Μάϊος 4, 2006 #23 Μάϊος 4, 2006 Εγώ πάντως είμαι φανατίλα PC-Masterάς (το διαβάζω τη μισή μου ζωή, σχεδόν!), από φετίχ και για 2-3 στήλες που αξίζουν, για το παιχνιδάκι και φυσικά για τον μέγιστο Grand Master Τσουρινάκη που είχε πάει και στους Cure!!!Όσο για ενημέρωση ουσιαστική, τίποτα δε νικάει το ίντερνετ, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ (.-)!
g_0x Μάϊος 4, 2006 #24 Μάϊος 4, 2006 προς creep.Δεν είναι οτι με ενοχλεί που έχει τοσα πολλά.με ενοχλεί όπως το λες για το "απλο χρήστη"...αν αυτός θεωρεί τον εαυτό του απλό χρήστη τότε το πέρνω σαν ειρωνεία προς εμένα κ το 99% απο αυτούς που διαβάζουν το ραμ.παλια είχε τη τέλεια στήλη που έγραφαν επιστολες οι αναγώστες.αλλα σταμάτησε κ αυτή.απο την αλλη όλο διαφήμηση για το site του κάνει κ για τα βιβλία που έχει γράψει.για το πρώτο δε μου λέει κ κατι που το επισκέφτηκα.για τα βιβλία ανάίναι σαν το site δε σκεφτομαι να τα αγοράσω καν.(κατι σαν το λιακόπουλο...αυτοδιαφημιζόμαζστε...)Κ όπως αυτός έχει την ελευθερία του λόγου να μου λέει για τα gadgeτάκια του έτσι κ εγώ μπορώ να τον κράζω...νομίζω... κ απο μένα φιλικα,πραγματικά.δεν πάρχει λόγος για παρεξήγηση.κουβεντα κάνουμε που προάγει κ το πολιτισμό... γενικά για το ραμ παλαιότερα έγραφε στις πίσω σελίδες ένας τυπάκος που σε κάποια φάση είχε αφήσει να ενοηθεί οτι παλαιότερα ασχολούταν κ με παραβιάσεις κτλ κτλ κτλ κ τον πήγα τρελά.αν κάποιοι θυμάστε έγραφε για τη θεία του την ινδουίστρια...πολυ οκ ο τύπος κ τον εδιοξαν-παραιτήθηκε-πέθανε? δε ξερω κ τώρα έχουν βάλει την άλλη που σε κάθε τεύχος μας τονίζει οτι δεν έχει γκόμενο...βουτσκογλου καπως έτσι τη λένε....κ φυσικά δεν έχει κάτι να μας πει ουσιαστικό.....κρίμα γιατι το περιοδικάκι ήταν τοπ κ κατάντησε απλα περιοδικό. φιλικα παντα το τονίζω.
Ar@besqu.e Μάϊος 4, 2006 #25 Μάϊος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Κωστάκης Καλή φάση thank's παιδιά δέν το 3έρα... :OT: @gorillakos πηγα σήμερα στουρνάρη και έπαθα με το extreme θεικός χόρος και μάλιστα αυτό που μου έκανε νετύπωση είναι οτι ένα παλικάρι που με βοήθησε ήταν ε3υπηρετικότατο! ναι ναι είναι ένα καλό παλικάρι εκεί το έχει πάρει και μένα το μάτι μου! και στο υπόγειο είναι ένας περιέργος τύπος όλο με κάτι κουτιά ασχολείται Αρχική απάντηση από gznp Τα ίδια κι από μένα. Forums, τα περιοδικά στην Ελλάδα δε με ικανοποιούν. Για gaming PC Gamer UK και κανένα άλλο. και γω ψηφίζω pc gamer gia games πολύ καλό!
Matia Μάϊος 4, 2006 #26 Μάϊος 4, 2006 PC Master και τα μυαλά στα κάγκελα ρεεεεεε (πώς φαίνονται οι 30ρηδες!!!).Για ενημέρωση τουαλέτας όλα καλά είναι πάντως
kallileo Μάϊος 4, 2006 #27 Μάϊος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Matia PC Master και τα μυαλά στα κάγκελα ρεεεεεε (πώς φαίνονται οι 30ρηδες!!!).Για ενημέρωση τουαλέτας όλα καλά είναι πάντως Παρε laptop με ασυρματη καρτα!!!!
naz Μάϊος 4, 2006 #28 Μάϊος 4, 2006 για ενημερωση σε οποιαδηποτε νεα τεχνολογια και games internet .- ευρυζωνικοτητα λεμε.....
inertiacreep Μάϊος 4, 2006 #29 Μάϊος 4, 2006 @ g_0x: Εφόσον οι προθέσεις σου είναι αγνές, no problem, εγώ σε παρεξήγησα φίλε μου. Λάθος κατάλαβα. Από την άλλη, καλά τους τα χώνεις, παίρνουμε περιοδικά για να ενημερωνώμαστε κι όχι να πιάσουμε γκόμενα τη συντάκτρια!
ang3l Μάϊος 4, 2006 #30 Μάϊος 4, 2006 Διάβασα πολύ τακτικά το PC Mag αλλά τώρα τελευταία αρχίζει και μου τη δίνει γιατί ή εγώ έμαθα πολλά ή αυτό απευθύνεται σε ηλεκτρονικά ανώριμους..
Maximus Μάϊος 4, 2006 #31 Μάϊος 4, 2006 Για το PC Master δε λέω τίποτα, ούτε για τους "guru" του, τους τα έχω χώσει και προσωπικά άλλωστε για πάρα πολλά πράγματα. Είναι κρίμα να μην έχουμε κάτι αντίστοιχο της σοβαρότητας του PC Gamer UK στην Ελλάδα εκτός από μια (αποτυχημένη) φτηνή προσπάθεια μετάφρασής του. Anyway, και πάλι το νετ όπως είπα και πάνω δεν πιάνεται, μπορεί να διαβάζω PC Gamer αλλά εννοείται ότι κοιτάω και τα gamespot/ign/gamespy/etc για περισσότερες γνώμες. Έτσι άλλωστε σχηματίζεις μια ολοκληρωμένη εικόνα.
Κωστάκης Μάϊος 4, 2006 Author #32 Μάϊος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Matia PC Master και τα μυαλά στα κάγκελα ρεεεεεε (πώς φαίνονται οι 30ρηδες!!!).Για ενημέρωση τουαλέτας όλα καλά είναι πάντως Το κοροιδέυεις??? Τα περισσότερα άρθρα στην τουαλέτα τα έχω διαβάσει!!! :p Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e ναι ναι είναι ένα καλό παλικάρι εκεί το έχει πάρει και μένα το μάτι μου! και στο υπόγειο είναι ένας περιέργος τύπος όλο με κάτι κουτιά ασχολείται και γω ψηφίζω pc gamer gia games πολύ καλό! Εγώ δέν πήγα στο υπόγειο Αρχική απάντηση από ang3l Διάβασα πολύ τακτικά το PC Mag αλλά τώρα τελευταία αρχίζει και μου τη δίνει γιατί ή εγώ έμαθα πολλά ή αυτό απευθύνεται σε ηλεκτρονικά ανώριμους.. Πλάκα πλάκα δέν έχεις και άδικο το τευχος Μαιου που πήρα δέν έχει και πολλα΄να μου πεί... δέν λέω οτι τα 3έρω όλα αλλα πιστέυω πως είναι πολύ λίγα αυτά που έχει να μου δώσει... (Για το τελέυταίο τεύχος που πήρα μιλάω... τα προηγούμενα που εί))χα διαβάσει ήταν καλύτερα)
Aldrahn Μάϊος 4, 2006 #33 Μάϊος 4, 2006 1. Προς Matia: Είμαι 24, αλλά διαβάζω PC Master από το 1994-1995 και τα έχω κρατήσει όλα (εντάξει, μου λείπουν 2-3 αλλά βαριέμαι να πάω να τα αγοράσω..)! 2. Προς Ar@besqu.e: Το παληκάρι στο υπόγειο του Multirama είναι θεός! Πήγα πριν κανα δίμηνο με τον chroma και ξηγήθηκε Α64 3700+ που πήγε στα 2860Μhz με μαμά ψύκτρα (!) άκοπα και χωρίς να ζορίζεται ούτε στο ελάχιστο (Ε4 βλέπεις..)! 3. Προς όλους: Σήμερα επιτέλους άλλαξα τις μπακατέλες ηχεία μου! Δεν πήρα τίποτα τρομερό (Χ530 Logitech) αλλά από τα λίγα που άκουσα, δεν θέλω καν να φανταστώ τι μπορούν να κάνουν τα Ζ5400 ή Ζ5500..! Απλά, αρχίζω να μαζεύω λεφτά (και οι ένοικοι της πολυκατοικίας, μάλλον υπογραφές..). 4. ΤΡΕΛΟ OFF TOPIC, αλλά δεν αντέχω αν δεν το πώ: ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΟL ΧΧΧΧΧ!!! ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΟL ΧΧΧΧΧ!!! ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΟL ΧΧΧΧΧ!!!:banging: (Εγώ πάντως δεν με λογοκρίνω..) Εγώ πάλι, δεν έχω κανένα πρόβλημα να λογοκρίνω μπινελίκια ή και να προβώ στο επόμενο βήμα, αν δε διακρίνω κατανόηση και αγάπη στην ατμόσφαιρα... Chosen
Aldrahn Μάϊος 5, 2006 #34 Μάϊος 5, 2006 ΟΚ, καταλαβαίνω την κίνησή σου, δουλειά σου είναι άλλωστε.. αλλά δεν έβρισα κάποιον, αντιθέτως είπα κάτι που λέμε όλοι όταν συζητάμε μεταξύ μας (για την ακρίβεια λέμε πολυ χειρότερα..), μιλώντας κολακευτικά για κάποιον και επίσης σε άλλα μου post με έχω λογοκρίνει, οπότε δε νομίζω οτι υπάρχει λόγος για έμμεσες απειλές ban, δε νομίζεις?
nikos Μάϊος 5, 2006 #35 Μάϊος 5, 2006 χο , χο ωραίο θέμα ανοίξατε . Που και πως τα θυμηθήκατε τώρα τα ελληνικά περιοδικά , δεν μπορώ να καταλάβω . Αφού ακούω ανθρώπους να λένε ότι διαβάζουν ακόμη ΡΑΜ και μου θυμίζει κάτι εποχές προ δεκαεττίας και βάλε.Πάντως ό,τι και να λέτε , ο παπούλης , ο " απλός χρήστης" έχει γράψει ιστορία στο χώρο . Ε, ρε να μην είμασταν και εμείς οι υπόλοιποι ,έτσι "απλοί χρήστες"
alexkhr Μάϊος 5, 2006 #36 Μάϊος 5, 2006 Διαβάζω το RAM εδώ και μια δεκαετία. Προσωπικά μου αρέσει το επιστημονικό του ύφος. Αν κάποιος δεν το αντέχει ή δεν μπορεί να το διαβάσει ας πάρει κάποιο άλλο περιοδικό που απευθύνεται σε λιγότερο ψαγμένους.Ένα περιοδικό είναι πάντα λίγο πιο πίσω απο πλευράς πληροφόρησης σε σχέση με το internet γιατί εκδίδεται μια φορά τον μήνα. Προσωπικά ότι θέλώ να βρώ το βρiσκω στο internet αλλά αγοράζω και το RAM για να έχω σε έντυπη μορφή κάποια θέματα που με ενδιαφέρουν.Ο Δήμου είναι φανταστικός! Είναι το πρώτο αρθρο που διαβάζω κάθε μήνα που πέρνω το RAM. Γιατί σας ενοχλεί τους περισσότερους το ότι έχει 4 labtop και οθόνη plasma δεν το καταλαβαίνω. Έσεις δεν έχετε τέτοια πράγματα...δεν το αναφέρεται στο forum?? Μήπως τότε κάνετε και εσείς επίδειξη??
Κωστάκης Μάϊος 5, 2006 Author #37 Μάϊος 5, 2006 Αρχική απάντηση από alexkhr Διαβάζω το RAM εδώ και μια δεκαετία. Προσωπικά μου αρέσει το επιστημονικό του ύφος. Αν κάποιος δεν το αντέχει ή δεν μπορεί να το διαβάσει ας πάρει κάποιο άλλο περιοδικό που απευθύνεται σε λιγότερο ψαγμένους.Ένα περιοδικό είναι πάντα λίγο πιο πίσω απο πλευράς πληροφόρησης σε σχέση με το internet γιατί εκδίδεται μια φορά τον μήνα. Προσωπικά ότι θέλώ να βρώ το βρiσκω στο internet αλλά αγοράζω και το RAM για να έχω σε έντυπη μορφή κάποια θέματα που με ενδιαφέρουν.Ο Δήμου είναι φανταστικός! Είναι το πρώτο αρθρο που διαβάζω κάθε μήνα που πέρνω το RAM. Γιατί σας ενοχλεί τους περισσότερους το ότι έχει 4 labtop και οθόνη plasma δεν το καταλαβαίνω. Έσεις δεν έχετε τέτοια πράγματα...δεν το αναφέρεται στο forum?? Μήπως τότε κάνετε και εσείς επίδειξη?? Το θέμα δέν είναι σε πόσο ψαγμένα άτομα αναφέρεται το ram(που σε καμία περίπτωση δέν αναφέρεται σε ψαγμένους χρήστες...) αλλα το οτι μερικά θέματα του ξεφεύγουν τελείως απο το θέμα των Η/Υ. Επίσης όσοι το έκριναν αρνητικά δέν το εκριναν μέσα στην τελευταία δεκαετία που το διαβάζεις εσύ αλλα κυρίως στον τελευταίο καιρο κυκλοφορίας του:flower:
Whatever Μάϊος 7, 2006 #38 Μάϊος 7, 2006 Αρχική απάντηση από g_0x [04-05-2006 15:06] πολυ οκ ο τύπος κ τον εδιοξαν-παραιτήθηκε-πέθανε? δε ξερω κ τώρα έχουν βάλει την άλλη που σε κάθε τεύχος μας τονίζει οτι δεν έχει γκόμενο...βουτσκογλου καπως έτσι τη λένε....κ φυσικά δεν έχει κάτι να μας πει ουσιαστικό.....κρίμα γιατι το περιοδικάκι ήταν τοπ κ κατάντησε απλα περιοδικό. φιλικα παντα το τονίζω. Ναι το προσεξα και εγω αυτο Το εχουν παρασκα...σει το περιοδικο Μπηκαν απο οτι καταλαβα πολλα καινουργια χαζα ατομα και αντικαταστησαν τους παλιους στο περιοδικο Ο καθενα απο αυτους τωρα γραφει στα αρθρα του συμφωνα με τα δικα τους προσωπικα κριτηρια και το εχουν παραξηλωσει απλα για να γεμιζουν οι σελιδες Οσο για αυτη τη βουρτσογλου πρεπει να ειναι και μεγαλη καψουρα.......μεταθεση απο κανενα <<σοβαροοοοοτατο>> περιοδικο τυπου Cosmopolitan θα προερχεται
radpilot Μάϊος 7, 2006 #39 Μάϊος 7, 2006 Διαβάζω περιοδικά υπολογιστών από το 1983. Έχω δώσει πολλά ευρώ και δραχμές σε αυτά. Σήμερα όμως δε αγοράζω πια τόσα, εκτός αν δώ κάτι πολύ ενδιαφέρον στο site του περιοδικού. Αφού δίνω τόσα λεφτά στην ADSL σύνδεση αποφάσια να ενημερώνομαι από το internet κατά κόρον.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.