Jump to content

HIS X1900XT-X ICEQ3?

Πριονέτο

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από HellasVagabond

Γενικα να αγορασεις κατι που εχει αντιπροσωπεια στην Ελλαδα γιατι αλλιως την πατησες αν σου τυχει προβλημα.

Γιατι την πατησε???Μια χαρα RMA κανουν και εξω...

Οτι γινεται RMA...φυσικα και γινεται...!!

Τωρα αν γινει σε 3 μερες ή σε 20 φυσιολογικο μου ακουγεται μιας και δεν μπορεις να πας εκει να στην αλλαξουν κατευθειαν...;)...αλλιως και αυτοι θα το εκαναν εφοσον σε καλυπτει η εγυηση...

To AN πηγαινε στις 3 μερες και οχι στο RMA.

Εγω προσωπικα δεν θα εμενα ποτε χωρις καρτα πανω απο 3-4 μερες ποσο μαλλον 20.

Τωρα αν καποιον δεν τον νοιαζει αυτο μπορει να την παρει απο εξω.

Edit : Μολις εμαθα πως τα Μακεδονικα Περιφερειακα ειναι αντιπροσωποι της HIS.

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Γιατι την πατησε???Μια χαρα RMA κανουν και εξω...

επειδή βλέπω πως το έχετε ψάξει λίγο με τις αγορές από εξωτερικό και επειδή εγώ μάλλον θα την πάρω από εξωτερικό αυτήν την καρτούλα, μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε αν πρέπει να προσέξω τίποτα παγίδες; Στην τιμή εκτός από το φόρο και τα shipping costs θα πρέπει να προσθέσω κάτι άλλο; Θα την πάρω ή από overclockers ή από newegg. Θα βοηθούσε αν κάποιος είχε προσωπική εμπειρία.

Επειδη εκανα προσφατα Rma σε καρτα ΗΙS στο overclockers , σας παραθετω το Log , Πεμπτη η καρτα σταλθηκε( στην αρχικη συσκευασια και μεσα σε φακελο με φυσαλιδες) μεσω ΕΛΤΑ συστημενο (13ευρο με τον φακελο) , την παρελαβαν την επομενη βδομαδα Τριτη και Τεταρτη μου την εστειλαν πισω. Δευτερα ειχα ειδοποιηση απο ταχυδρομειο να την παραλαβω. (Εν τελει η καρτα ηταν οκ και με χρεωσαν 43 ευρο , δηλαδη 10 λιρες για ασκοπο ελενχο + μεταφορικα).

Έστειλα mail στο overclockers για τους τρόπους πληρωμής και τα έξοδα αποστολής και η απάντησή τους ήταν: Dear ......,

thank you for your web note unfortunately we are unable to ship this to

Greece due to us not having a international courier.

Regards,

Chris Sanders

Customer Service

Overclockers UK

www.overclockers.co.uk

Εσύ tyxeros πως έκανες την παραγγελία;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.