Πριονέτο Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2006 Ξέρει κανείς που μπορεί να βρεθεί αυτή η καρτούλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Απ' όσο ξέρω δεν την έχει φέρει η Ελληνική αντιπροσωπεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 ομως εδω υπαρχει http://www.overclockers.co.uk/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Μάϊος 3, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Δεν το βλέπω να αγοράζω από England.Δεν είναι πολύ όμορφη; Επίσης είναι 7db πιο ήσυχη και 7-8 βαθμούς κελσίου πιο κρύα από το reference design. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 E ναι...με μερικα κιλα χαλκο παραπανω ειναι πιο κρυα και αθορυβη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellasVagabond Μάϊος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Γενικα να αγορασεις κατι που εχει αντιπροσωπεια στην Ελλαδα γιατι αλλιως την πατησες αν σου τυχει προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 3, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από HellasVagabond Γενικα να αγορασεις κατι που εχει αντιπροσωπεια στην Ελλαδα γιατι αλλιως την πατησες αν σου τυχει προβλημα. Γιατι την πατησε???Μια χαρα RMA κανουν και εξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellasVagabond Μάϊος 3, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Εδω μεσα πολλες φορες στο κανουν αμεση αντικατασταση ενω για εξω μιλαμε για 3 το λιγοτερο μερες και ΑΝ γινει και αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 3, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Οτι γινεται RMA...φυσικα και γινεται...!! Τωρα αν γινει σε 3 μερες ή σε 20 φυσιολογικο μου ακουγεται μιας και δεν μπορεις να πας εκει να στην αλλαξουν κατευθειαν......αλλιως και αυτοι θα το εκαναν εφοσον σε καλυπτει η εγυηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellasVagabond Μάϊος 3, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 To AN πηγαινε στις 3 μερες και οχι στο RMA.Εγω προσωπικα δεν θα εμενα ποτε χωρις καρτα πανω απο 3-4 μερες ποσο μαλλον 20.Τωρα αν καποιον δεν τον νοιαζει αυτο μπορει να την παρει απο εξω.Edit : Μολις εμαθα πως τα Μακεδονικα Περιφερειακα ειναι αντιπροσωποι της HIS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zupercharger Μάϊος 15, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Γιατι την πατησε???Μια χαρα RMA κανουν και εξω... επειδή βλέπω πως το έχετε ψάξει λίγο με τις αγορές από εξωτερικό και επειδή εγώ μάλλον θα την πάρω από εξωτερικό αυτήν την καρτούλα, μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε αν πρέπει να προσέξω τίποτα παγίδες; Στην τιμή εκτός από το φόρο και τα shipping costs θα πρέπει να προσθέσω κάτι άλλο; Θα την πάρω ή από overclockers ή από newegg. Θα βοηθούσε αν κάποιος είχε προσωπική εμπειρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Μάϊος 15, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2006 Επειδη εκανα προσφατα Rma σε καρτα ΗΙS στο overclockers , σας παραθετω το Log , Πεμπτη η καρτα σταλθηκε( στην αρχικη συσκευασια και μεσα σε φακελο με φυσαλιδες) μεσω ΕΛΤΑ συστημενο (13ευρο με τον φακελο) , την παρελαβαν την επομενη βδομαδα Τριτη και Τεταρτη μου την εστειλαν πισω. Δευτερα ειχα ειδοποιηση απο ταχυδρομειο να την παραλαβω. (Εν τελει η καρτα ηταν οκ και με χρεωσαν 43 ευρο , δηλαδη 10 λιρες για ασκοπο ελενχο + μεταφορικα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zupercharger Μάϊος 15, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2006 Έστειλα mail στο overclockers για τους τρόπους πληρωμής και τα έξοδα αποστολής και η απάντησή τους ήταν: Dear ......,thank you for your web note unfortunately we are unable to ship this to Greece due to us not having a international courier.Regards,Chris SandersCustomer ServiceOverclockers UKwww.overclockers.co.ukΕσύ tyxeros πως έκανες την παραγγελία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.