ARVAS Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2006 Αν ξερει καποιος απο C ας βοηθησει λιγο.. θελω ενα προγραμα το οποιο να βρισκει χ τυχαιους αριθμους(πχ 1000) μεταξυ 2 οριων α,β(π.χ. 10-20) και να τους αποθικευει σε ενα πινακα (Ci). 10 γραμμες κωδικα ειναι αλλα δεν μπορω να τα καταφερω.. :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::LaLa::.. Μάϊος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 μήπως θα σε βοήθαγε σε Java?? (ε εγώ αυτή ξέρω) η java δεν είναι που είναι παρόμοια της C (ή της C++ ?) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Μάϊος 3, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Δεν νομιζω.. Δεν ασχοληθει ποτε με java. ουτε μια γραμμη κωδικα δεν εχω δει ετσι απο περιεργεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::LaLa::.. Μάϊος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 κακώς θα πρέπει να δεις... αν ξέρεις C ,τότε είναι σαν να ξέρεις και java..διαφέρουν κάπως στη σύνταξη.. τεσπα.. Sorry αλλά δεν μπορώ να help (επειδή ακριβώς δεν ξέρω τη σύνταξη της C:P) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από ..::LaLa::.. [Σήμερα, στις 17:28] κακώς θα πρέπει να δεις... αν ξέρεις C ,τότε είναι σαν να ξέρεις και java..διαφέρουν κάπως στη σύνταξη.. τεσπα.. Sorry αλλά δεν μπορώ να help (επειδή ακριβώς δεν ξέρω τη σύνταξη της C:P) :P :P :P :P :P :P :P :P :P ολο δικο σου mate //Program returns a random number #include <iostream&rt; #include <cstdlib&rt; using namespace std; int main() { cout<<rand(); cout<<rand()%6; //Number between 0 and 5 } Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Μάϊος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 D.J ALexx δώστο με απλες βιβλιοθηκες γιατί φαντάζομαι το παληκάρι είναι φοιτητής και δεν έχει προχωρήσεισ σε τέτοιο επίπεδο.Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Μάϊος 3, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Λιγο πιο απλα..(με επεξηγηση εννοω.δεν θελω απλα να το κολλησω καπου θελω να το μαθω..) αν θες στειλε και πμ. νομιζω γινεται με τις βιβλιοθηκες stdio.h kai stdlib.h χρησημοποιοντας τις εντολες rand και srand(η δευτερη δεν εχω ιδεα τι κανει αλλα καπου χρησιμοποιειται και αυτη.. :hmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 3, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από ARVAS Λιγο πιο απλα..(με επεξηγηση εννοω.δεν θελω απλα να το κολλησω καπου θελω να το μαθω..) αν θες στειλε και πμ. νομιζω γινεται με τις βιβλιοθηκες stdio.h kai stdlib.h χρησημοποιοντας τις εντολες rand και srand(η δευτερη δεν εχω ιδεα τι κανει αλλα καπου χρησιμοποιειται και αυτη.. :hmm: Δεν υπάρχει κάτι πιο απλό. Αυτή είναι η random τις Cκαι σε αυτές της βιβλιοθήκες βρίσκετε για αλλού δεν ξερώ Εκτός αν κάποιος φτιάξει έναν αλγόριθμο μονός του που δεν είναι και πολύ δύσκολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Μάϊος 3, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Το θεμα ειναι να φτιαξω ενα προγραμματακι το οποιο θα υπολογιζει τυχαιους αριθμους αναμεσα σε 2 ορια και να τους αποθηκευει σε ενα πινακα χρησημοποιωντας μονο τις 2 προαναφερθεισες βιβλιοθηκες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 3, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από ARVAS Το θεμα ειναι να φτιαξω ενα προγραμματακι το οποιο θα υπολογιζει τυχαιους αριθμους αναμεσα σε 2 ορια και να τους αποθηκευει σε ενα πινακα χρησημοποιωντας μονο τις 2 προαναφερθεισες βιβλιοθηκες.. . Τότε μονό αλγοριθμικά μονός σου θα μπορέσεις να το κανείςΕκτός αν βάλεις και ένα loop που να ελέγχει αν είναι μέσα στα όρια αλλιώς να σου ξανά δώσει άλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Μάϊος 3, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Μα για αλγοριθμικα μιλουσα(αν καταλαβα καλα και αν το διατυπωσα σωστα..) να φτιαξω ενα προγραμματακι που να κανει αυτη τη δουλεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 3, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από ARVAS Μα για αλγοριθμικα μιλουσα(αν καταλαβα καλα και αν το διατυπωσα σωστα..) να φτιαξω ενα προγραμματακι που να κανει αυτη τη δουλεια.. το πως ειναι το θεμα μας???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Μάϊος 3, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Αυτο ηταν το θεμα που δημιουργησα το θρεντ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 3, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από ARVAS Αυτο ηταν το θεμα που δημιουργησα το θρεντ. και που εχεις κολισει???ποσταρε εδω τον κωδικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Μάϊος 3, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Δεν μπορω καν να το ξεκινησω αφου υπαρχει καποια συναρτηση λεει srand(void) που αρχικοποιει κατι.. :blink: :confused: το σημειο που κολλαω ειναι η τριτη σειρα.. #include <stdio.h> #include <stdlib.h> int main(void) και μετα????? ????? ????? ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 3, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από ARVAS Δεν μπορω καν να το ξεκινησω αφου υπαρχει καποια συναρτηση λεει srand(void) που αρχικοποιει κατι.. :blink: :confused: το σημειο που κολλαω ειναι η τριτη σειρα.. #include <stdio.h> #include <stdlib.h> int main(void) και μετα????? ????? ????? ????? . Τότε μονό αλγοριθμικά μονός σου θα μπορέσεις να το κανείς Εκτός αν βάλεις και ένα loop που να ελέγχει αν είναι μέσα στα όρια αλλιώς να σου ξανά δώσει άλλον Μου δίνεις την εντύπωση ότι δεν ξέρεις C.. Έτσι δεν είναι??? Δοκίμασε με τις βιβλιοθήκες που σου έδωσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Μάϊος 3, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Δεν ξερω πολλα πραγματα απο C μονο φετος ασχοληθηκα με αυτην.και ακομα για πρωτη φορα αναμιχθηκα με τυχαιους αριθμους και εχω μπερδευτει τελειως. ουτε με το βιβλιο της C βγαζω ακρη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 3, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 int main(void)καταρχάς αυτό δεν γίνετεvoid main()είναι κανονικά.Τι σιμενει όλο αυτόInt,string,float,double,boolean είναι μερικοί βασική επιστρεφόμενη τύποι που μπαίνουν εκεί που έβαλες εσύ int Μέσα στης παρενθέσεις αν θυμάμαι καλά είναι οι παράμετροι.Πχ (int x, int y)Αν 8ες και μπορείς κάντο καλύτερα σε java που μου είναι πιο εύκολο σα σε βοηθήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Μάϊος 3, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Οπως ειπωθηκε και παραπανω ειμαι φοιτητης και μου εχει ζητηθει η προετοιμασια αυτου..Οσο για το int main(void) οσους αλγοριθμους εχω κανει μεχρι τωρα(50-60) ετσι ξεκινανε αφου ετσι ειναι και στο βιβλιο και στη διδασκαλια..int float double ειναι τυποι αριθμητικων δεδομενων(ακεραιοι και δεκαδικοι). αυτο που αναφερεις ειναι οταν καλεις υποπρογραμα απο το κυριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::LaLa::.. Μάϊος 3, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Ρε ’λεξ είπαμε...δεν είναι ίδια η Java με την C...:P:P:P:P η δομή μπορεί να είναι ίδια,αλλά όχι και η σύνταξη...:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.