oekab1992 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2006 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά, χρόνια πολλά και καλό μήνα. Έχω ενα πρόβλημα. Οι συζητήσεις περί παράνομου software απαγορέυονται ρητώς Πώς μπορώ ρε παιδιά να το κάψω σωστά σε cd-rom προκειμένου να μπορέσω να το τρέξω και να το εγκαταστήσω στον Η/Υ μου?Σας ευχαριστώ πολυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάϊος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Having said that....μέσα απο το νέρο θα κάνεις burn image και θα διαλέξεις το αρχείο σου. Αν και νομίζω ότι το Nero χρειάζεται το .cue αρχειο που συνοδεύει τα .bin συνήθως.Αν δεν το έχεις αυτό το αρχείο μπορείς να φτιάξεις ένα με το makecue.exe που κυκλοφορει στο internet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oekab1992 Μάϊος 3, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Συγνώμη φίλε μου, μάλλον δεν διατύπωσα σωστά το άρθρο μου. Ας το πούμε πιο απλά, έχω ενα αρχείο bin του οποίου δεν έχω το cue. Αν φτιάξω αρχείο cue με το πρόγραμμα που μου είπατε (ειναι εύκολη διαδικασία αυτή?) τότε απλά το βάζω στον ίδιο φάκελο με το Bin και ανοίγω το cue ή το Bin αρχείο με το nero για το κάψιμο? Παλαιότερα που πήγα να ανοίξω αρχείο cue το nero 7 κόλλαγε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάϊος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Πανεύκολο το Makecue...σου ζητάει το path του bin αρχείου...τον τύπο του cue που θέλεις να σου φτιάξει..PC δηλαδή και τσακ μπαμ σου φτιάχνει ενα cue με το ίδιο όνομα με το bin.Ανοίγεις νέρο και διαλέγεις Burn image και δείχνεις το cue αρχειο...burn και είσαι έτοιμος.Για το νερο 7 που λές δεν ξέρω....με το 6κάτι πάιζει σίγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellasVagabond Μάϊος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Δεν ειναι αναγκη να κανει Cue.Μπορεις 1) Να το κανεις mount μεσα απο τα Daemon Tools2) Να κατεβασεις το ImageBurn και να το καψεις σε CD.Και τα 2 ειναι Freeware Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Yπαρχει και η τριτη λυση:Μετατρεπεις το bin σε iso με το Magic Iso Maker και το γραφεις με οτι προγραμμα θες.Διαλεγεις και παιρνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellasVagabond Μάϊος 3, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Ναι αλλα ειναι χασιμο χρονου και ανουσιο κατεμε.Μια αλλη Shareware ομως λυση ειναι το UltraIso στο οποιο μπορεις να κανεις και Add αρχεια σε image αρχεια και να τα καψεις.Διαλεγεις και παιρνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 3, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo Yπαρχει και η τριτη λυση:Μετατρεπεις το bin σε iso με το Magic Iso Maker και το γραφεις με οτι προγραμμα θες.Διαλεγεις και παιρνεις. έχω την εντύπωση θα σου κάνει ένα iso που μόλις το κάψεις θα έχει το cd μέσα το image.bin (μου το έχει κάνει, δεν ξέρω αν ξέχασα κάποια ρύθμιση)μπορείς απλούστατα να ανοίξεις το bin από το νέρο επιλέγοντας burn image, μετά all files για να στο δείξει. διάλεξε data mode 1 και 2352 block size και θα στο γράψει μια χαρά. εγώ έτσι τα γράφω χωρίς ενδιάμεσα προγράμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 3, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Voudas έχω την εντύπωση θα σου κάνει ένα iso που μόλις το κάψεις θα έχει το cd μέσα το image.bin (μου το έχει κάνει, δεν ξέρω αν ξέχασα κάποια ρύθμιση)μπορείς απλούστατα να ανοίξεις το bin από το νέρο επιλέγοντας burn image, μετά all files για να στο δείξει. διάλεξε data mode 1 και 2352 block size και θα στο γράψει μια χαρά. εγώ έτσι τα γράφω χωρίς ενδιάμεσα προγράμματα Για το πρωτο δεν ξερω εμενα μου εκανε την μετατροπη κανονικα.Οσο για το Nero οντως το ειχα ξεχασει οτι μπορει να γινει και ετσι. Σωστος ο Παλιος!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oekab1992 Μάϊος 4, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Voudas [Χθες, στις 18:38] έχω την εντύπωση θα σου κάνει ένα iso που μόλις το κάψεις θα έχει το cd μέσα το image.bin (μου το έχει κάνει, δεν ξέρω αν ξέχασα κάποια ρύθμιση)μπορείς απλούστατα να ανοίξεις το bin από το νέρο επιλέγοντας burn image, μετά all files για να στο δείξει. διάλεξε data mode 1 και 2352 block size και θα στο γράψει μια χαρά. εγώ έτσι τα γράφω χωρίς ενδιάμεσα προγράμματα το δοκίμασα αυτό που μου είπες, το είχα κανει άλλωστε και εγώ αλλά οχι στα 2352, και είχα το ίδιο αποτέλεσμα με παλια, δηλαδή... αφου εγγράφηκε το προγραμμα κανονικά σε ενα cd-rw, μόλις βαζω το cd να τρέξει ειναι σαν μην εχει γραφτεί τίποτα. Μήπως φταίει οτι δοκίμασα σε επανεγράψιμο cd και οχι σε κανονικό? Αλλά γιατι να φταίει?Στις ρυθμίσεις του Foreign Image Settings βάζω:Type of image = data mode 1 (raw data ατσεκάριστο)Block size = 2352Image header size = 0Image trailer size = 0Scrambled & swapped ατσεκάριστα.Αν ειναι σωστές αυτές οι ρυθμίσεις που έκανα, η διαδικασία απέτυχε, το cd μετά ήταν σαν κενό. Χρησιμοποιώ Nero 7.0.0.0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάϊος 4, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Ξέρεις τι μυριζομαι????? Ότι το αρχειο που κατέβασες δεν ειναι πραγματικά .bin αλλά κάποια άλλη μορφή και χρειάζεται rename μέχρι να δοκιμάσεις όλες τις γνωστες μορφές αρχείων....Ίσως είναι .avi, .mpg, .zip, .rar οτιδήποτε αν και κάθε φορά που το παθαίνω είναι συνηθως καποια τσόντα σε βίντεο μορφή που την "μασκαρουν" σαν το bin καποιου προγράμματος για να προσελκυσουν κόσμο να το κατεβάσει....Για δοκιμασε και πες μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oekab1992 Μάϊος 4, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo [Χθες, στις 18:11] Yπαρχει και η τριτη λυση:Μετατρεπεις το bin σε iso με το Magic Iso Maker και το γραφεις με οτι προγραμμα θες.Διαλεγεις και παιρνεις. Φιλαράκι ευχαριστώ, το πρόβλημα λύθηκε οριστικά. Σας ευχαριστώ όλους για την συνδρομή σας. ΜΕ χρήση του πραγματικά μαγικού iso maker το έκανα απο bin σε iso και το cd γράφτηκε κανονικά και όλα καλά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oekab1992 Μάϊος 4, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 10:04] Ξέρεις τι μυριζομαι????? Ότι το αρχειο που κατέβασες δεν ειναι πραγματικά .bin αλλά κάποια άλλη μορφή και χρειάζεται rename μέχρι να δοκιμάσεις όλες τις γνωστες μορφές αρχείων....Ίσως είναι .avi, .mpg, .zip, .rar οτιδήποτε αν και κάθε φορά που το παθαίνω είναι συνηθως καποια τσόντα σε βίντεο μορφή που την "μασκαρουν" σαν το bin καποιου προγράμματος για να προσελκυσουν κόσμο να το κατεβάσει....Για δοκιμασε και πες μας... Κανονικά bin ήταν, ενα ωραίο προγραμματάκι το οποίο πλέον το χαίρομαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellasVagabond Μάϊος 4, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Γιατι ομως να μπεις στον κοπο να κανεις καθε φορα απο Bin σε ISO ενα image ?Δοκιμασες το imageburn και το ultraiso ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oekab1992 Μάϊος 4, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Αρχική απάντηση από HellasVagabond [Σήμερα, στις 11:46] Γιατι ομως να μπεις στον κοπο να κανεις καθε φορα απο Bin σε ISO ενα image ?Δοκιμασες το imageburn και το ultraiso ? όχι φίλε μου, πρώτα δοκίμασα με το Nero, αφου δεν μου έκανε τα χατήρια έκανα το παιχνίδι με το magic iso maker, δεν ηταν καθόλου κόπος, σε 1 λεπτάκι ενα αρχείο bin 600 mb έγινε ενα πλήρως υποταγμένο iso αρχείο το οποίο κάηκε αξιοπρεπέστατα απο το Nero. Πιθανότατα να παίξουν και οι άλλοι τρόποι που μου είπαν τα παιδιά εδω πέρα, αλλά αφού βρήκα λύση δεν νομίζω οτι χρειάζεται να το ψάξω άλλο. Δεν παίζω άλλωστε με αρχεία bin κάθε μέρα, στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με Η/Υ πρώτη φορά είναι που έτυχε κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.