gio7 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2006 πριν αρχισω τους πειραματισμους,θελω να ρωτησω το εξης. Ειμαι full stable στα 274*11(3014)@1.475*110%(opteron 148 k ultra-d) ΣΥΓΧΡΟΝΑ. Πιθανον κ με λιγοτερο ρευμα αλλα του εδωσα τοσο για σιγουρια(ειμαι με υδροψυξη!) Αν δουλεψω με Multi 10 ή 9 με αντιστοιχο fsb κ διαιρετη(π.χ.301*10) ο επεξεργαστης θα ζοριζεται λιγοτερο?Υπαρχει περιπτωση να χρειαζεται να του δωσω λιγοτερο ρευμα για να λειτουργησει στην ιδια συχνοτητα?Θελω να ξερω τι περιπου πρεπει να περιμενω πριν αρχισω τους πειραματισμους! Απο επιδοσεις θα ειναι περιπου τα ιδια αφου κ να μη βγαινουν ακριβως 274 οι μνημες με το διαρετη,χαλαρωνω ή σφιγγω τα timmings αναλογα.
Gr_God Μάϊος 3, 2006 #2 Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από soulkeeper [Σήμερα, στις 14:19] Αν δουλεψω με Multi 10 ή 9 με αντιστοιχο fsb κ διαιρετη(π.χ.301*10) ο επεξεργαστης θα ζοριζεται λιγοτερο?Υπαρχει περιπτωση να χρειαζεται να του δωσω λιγοτερο ρευμα για να λειτουργησει στην ιδια συχνοτητα?Θελω να ξερω τι περιπου πρεπει να περιμενω πριν αρχισω τους πειραματισμους! Απο επιδοσεις θα ειναι περιπου τα ιδια αφου κ να μη βγαινουν ακριβως 274 οι μνημες με το διαρετη,χαλαρωνω ή σφιγγω τα timmings αναλογα. Δεν εχει καμια σχεση ο πολ/στης με το ζορι που τρωει ο επεξεργαστης. Ειτε 301*10 ειτε 602*5 να τον βαλεις στα ιδια mhz δουλευει και δεν προκειται να αλλαξει κατι. Το οριο ειναι παντα στο ιδιο σημειο. Το κατεβασμα του πολ/στη εχει νοημα οταν εχεις καλες μνημες και μπορεις 1:1 να τις ανεβασεις και αλλο.
StriderGT Μάϊος 14, 2006 #3 Μάϊος 14, 2006 Το ζόρι θα το τραβήξει το chipset σου πλέον (300+MHz FSB=HTT) και μπορεί να έχεις αστάθεια από εκεί... κατά τα άλλα νομίζω ότι ο επεξεργαστής θα ζορίζεται ακριβώς το ίδιο αν φτάσει στην ίδια συχνότητα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.