Jump to content

Συγχρονα ή με διαιρετη?

gio7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

πριν αρχισω τους πειραματισμους,θελω να ρωτησω το εξης.

Ειμαι full stable στα 274*11(3014)@1.475*110%(opteron 148 k ultra-d) ΣΥΓΧΡΟΝΑ.

Πιθανον κ με λιγοτερο ρευμα αλλα του εδωσα τοσο για σιγουρια(ειμαι με υδροψυξη!)

Αν δουλεψω με Multi 10 ή 9 με αντιστοιχο fsb κ διαιρετη(π.χ.301*10) ο επεξεργαστης θα ζοριζεται λιγοτερο?Υπαρχει περιπτωση να χρειαζεται να του δωσω λιγοτερο ρευμα για να λειτουργησει στην ιδια συχνοτητα?Θελω να ξερω τι περιπου πρεπει να περιμενω πριν αρχισω τους πειραματισμους!;)

Απο επιδοσεις θα ειναι περιπου τα ιδια αφου κ να μη βγαινουν ακριβως 274 οι μνημες με το διαρετη,χαλαρωνω ή σφιγγω τα timmings αναλογα.

Αρχική απάντηση από soulkeeper [Σήμερα, στις 14:19]

Αν δουλεψω με Multi 10 ή 9 με αντιστοιχο fsb κ διαιρετη(π.χ.301*10) ο επεξεργαστης θα ζοριζεται λιγοτερο?Υπαρχει περιπτωση να χρειαζεται να του δωσω λιγοτερο ρευμα για να λειτουργησει στην ιδια συχνοτητα?Θελω να ξερω τι περιπου πρεπει να περιμενω πριν αρχισω τους πειραματισμους!;)

Απο επιδοσεις θα ειναι περιπου τα ιδια αφου κ να μη βγαινουν ακριβως 274 οι μνημες με το διαρετη,χαλαρωνω ή σφιγγω τα timmings αναλογα.

Δεν εχει καμια σχεση ο πολ/στης με το ζορι που τρωει ο επεξεργαστης. Ειτε 301*10 ειτε 602*5 να τον βαλεις στα ιδια mhz δουλευει και δεν προκειται να αλλαξει κατι. Το οριο ειναι παντα στο ιδιο σημειο. Το κατεβασμα του πολ/στη εχει νοημα οταν εχεις καλες μνημες και μπορεις 1:1 να τις ανεβασεις και αλλο.

• 2 weeks later...

Το ζόρι θα το τραβήξει το chipset σου πλέον (300+MHz FSB=HTT) και μπορεί να έχεις αστάθεια από εκεί... κατά τα άλλα νομίζω ότι ο επεξεργαστής θα ζορίζεται ακριβώς το ίδιο αν φτάσει στην ίδια συχνότητα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.