HellasVagabond Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2006 Μολις αγορασα ενα Printy Universal Refill-Kit και δεν εχω την παραμικρη ιδεα για το πως να ξαναγεμισω τα μελανια του Hewlett Packard 5550. Μπορει αν εχει χρησιμοποιησει κατι αντιστοιχο καποιος να μου πει πως γινεται ? Οι οδηγιες ειναι στα γερμανικα και δυστυχως δεν τα ομιλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 http://babelfish.altavista.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellasVagabond Μάϊος 3, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Εχω και το Systrans αλλα δεν θελω να αντιγραψω μιση σελιδα Α4 για να βρω την λυση ( Ασε που οι μεταφρασεις ειναι επιεικος χαλια. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 αμα βαριεσε τι να σε κανω, αμα βαριουντε και οι αλλοι να σου πουνε ομως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellasVagabond Μάϊος 3, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Εβαλα να κανω μεταφραση και δεν εβγαζε νοημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάϊος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Απ' όσο θυμάμαι από αντίστοιχα μελάνια για 960c όμως...Το μαύρο της hp εχει από κάτω ένα σημείο όπου υπάρχει μια μπίλια. τη σπρ΄ωχνεις μέσα. με τη σύριγγα γεμίζεις το δοχείο μελάνι. μην ξεχειλίσει! βάζεις τη μπίλια του κιτ μέσα στην τρύπα και τη σφηνώνεις. κλείνεις από πάνω με αυτοκόλλητο ή σελοτειπ. έτοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 3, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 η μπιλια είναι για να μην γεμίζει illegal αν την βγάλεις δεν χρειάζεται να την ξαναβάλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellasVagabond Μάϊος 3, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Δεν μπαινει με τιποτα μεσα !!!Ωραια μπηκε μεσα, εβαλα την βελονα το γεμισα και ο εκτυπωτης δειχνει πως ακομα δεν εχω μελανι μεσα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάϊος 3, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Ε καλα τον εκτυπωτη αστον να λέει... Θέλει δε θέλει τυπώνει... Καθάρισε λίγο και την κεφαλή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellasVagabond Μάϊος 3, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Ελα μου ντε που δεν εκτυπωνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 3, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Θέλει ρεσετ η κεφαλή του μελανιού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellasVagabond Μάϊος 3, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Οκ και πως το κανω αυτο ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.