Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μολις αγορασα ενα Printy Universal Refill-Kit και δεν εχω την παραμικρη ιδεα για το πως να ξαναγεμισω τα μελανια του Hewlett Packard 5550.

Μπορει αν εχει χρησιμοποιησει κατι αντιστοιχο καποιος να μου πει πως γινεται ? Οι οδηγιες ειναι στα γερμανικα και δυστυχως δεν τα ομιλω :)

Εχω και το Systrans αλλα δεν θελω να αντιγραψω μιση σελιδα Α4 για να βρω την λυση :)

( Ασε που οι μεταφρασεις ειναι επιεικος χαλια. )

Απ' όσο θυμάμαι από αντίστοιχα μελάνια για 960c όμως...

Το μαύρο της hp εχει από κάτω ένα σημείο όπου υπάρχει μια μπίλια. τη σπρ΄ωχνεις μέσα. με τη σύριγγα γεμίζεις το δοχείο μελάνι. μην ξεχειλίσει! βάζεις τη μπίλια του κιτ μέσα στην τρύπα και τη σφηνώνεις. κλείνεις από πάνω με αυτοκόλλητο ή σελοτειπ. έτοιμος.

η μπιλια είναι για να μην γεμίζει illegal

αν την βγάλεις δεν χρειάζεται να την ξαναβάλεις

Δεν μπαινει με τιποτα μεσα !!!

Ωραια μπηκε μεσα, εβαλα την βελονα το γεμισα και ο εκτυπωτης δειχνει πως ακομα δεν εχω μελανι μεσα !!

Ε καλα τον εκτυπωτη αστον να λέει... Θέλει δε θέλει τυπώνει... Καθάρισε λίγο και την κεφαλή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.