HellasVagabond Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2006 Μολις αγορασα ενα Printy Universal Refill-Kit και δεν εχω την παραμικρη ιδεα για το πως να ξαναγεμισω τα μελανια του Hewlett Packard 5550. Μπορει αν εχει χρησιμοποιησει κατι αντιστοιχο καποιος να μου πει πως γινεται ? Οι οδηγιες ειναι στα γερμανικα και δυστυχως δεν τα ομιλω
HellasVagabond Μάϊος 3, 2006 Author #3 Μάϊος 3, 2006 Εχω και το Systrans αλλα δεν θελω να αντιγραψω μιση σελιδα Α4 για να βρω την λυση ( Ασε που οι μεταφρασεις ειναι επιεικος χαλια. )
ea6gka Μάϊος 3, 2006 #4 Μάϊος 3, 2006 αμα βαριεσε τι να σε κανω, αμα βαριουντε και οι αλλοι να σου πουνε ομως?
feanorian82 Μάϊος 3, 2006 #6 Μάϊος 3, 2006 Απ' όσο θυμάμαι από αντίστοιχα μελάνια για 960c όμως...Το μαύρο της hp εχει από κάτω ένα σημείο όπου υπάρχει μια μπίλια. τη σπρ΄ωχνεις μέσα. με τη σύριγγα γεμίζεις το δοχείο μελάνι. μην ξεχειλίσει! βάζεις τη μπίλια του κιτ μέσα στην τρύπα και τη σφηνώνεις. κλείνεις από πάνω με αυτοκόλλητο ή σελοτειπ. έτοιμος.
DarkSaga Μάϊος 3, 2006 #7 Μάϊος 3, 2006 η μπιλια είναι για να μην γεμίζει illegal αν την βγάλεις δεν χρειάζεται να την ξαναβάλεις
HellasVagabond Μάϊος 3, 2006 Author #8 Μάϊος 3, 2006 Δεν μπαινει με τιποτα μεσα !!!Ωραια μπηκε μεσα, εβαλα την βελονα το γεμισα και ο εκτυπωτης δειχνει πως ακομα δεν εχω μελανι μεσα !!
feanorian82 Μάϊος 3, 2006 #9 Μάϊος 3, 2006 Ε καλα τον εκτυπωτη αστον να λέει... Θέλει δε θέλει τυπώνει... Καθάρισε λίγο και την κεφαλή.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.