CaptainMilo Μάϊος 9, 2006 #41 Μάϊος 9, 2006 Πραγματικά πολύ κατατοπιστικό thread Μήπως να γινότανε και sticky αν γίνεται σε μια πιθανή δική του υποκατηγορία (πχ Audio visual ή κάτι παρόμοιο) ? Και μία ερώτηση δικιά μου Πες ότι στήνεις σύστημα Skystar2 , 1.5 πιάτο και 2 LNB (για astra & hotbird) , χρησιμοποιώντας ProgDVB ή DVBViewer για viewer + ξεκλείδωμα καναλιών . Υπάρχουν κανάλια που εκπέμπουν σε HD ποιότητα στους παραπάνω δορυφόρους , και αν ναι , θα μπορέσω να δω εγώ HD ποιότητα χρησιμοποιώντας το παραπάνω setup?
hayabusa Μάϊος 9, 2006 Author #42 Μάϊος 9, 2006 δυο ακομη ερωτησεις και απο εμενα: 1)με την καρτα που μου προτεινατε μπορω να ξεκλειδωσω καναλια; αν ναι πως γινεται αυτο;2)αξιζει τον κοπο να φερω τεχνικο να μου το στησει; περιπου ποσα θα μου παρει; μονος μου μπορω να το κανω η δεν γινεται με τιποτα;
lambra1 Μάϊος 12, 2006 #43 Μάϊος 12, 2006 @hayabusa1) Γίνετε μέσω software που ενσωματώνετε στο progDVB 2) Κάντο μόνος σου. Λίγο διάβασμα και κανα τρίωρο και θα τα καταφέρεις για απλό πιάτο και όχι wave. Για wave δεν ξέρω δεν έχω στήσει. Για εγκατάσταση πέρνει ο καθένας όσο θέλει περίπου όμως 150 Ευρώ. Δηλαδή όσο θα σου κοστίσει όλος ο υπόλοιπος εξοπλισμός.Φιλικά Αλέξης
dpresv Μάϊος 12, 2006 #44 Μάϊος 12, 2006 Αρχική απάντηση από hayabusa [09-05-2006 15:21] 2)αξιζει τον κοπο να φερω τεχνικο να μου το στησει; περιπου ποσα θα μου παρει; μονος μου μπορω να το κανω η δεν γινεται με τιποτα; ο κάθε τεχνικός ζητάει άλλα... εγώ το έστησα μόνος μου και φώναξα απλά τον τεχνικό να μου γυρίσει το πιάτο στον δορυφόρο με 30 ευρώ. θα μπορούσα να το κάνω και αυτό μόνος μου αλλά θα έπαιρνε πολλή περισσότερη ώρα και ίσως δεν είχα και ίδιο αποτέλεσμα δεν ξέρω για το software sat finder που είπε ο βούδας τι παίζει πάντως αν πιάνουν έστω και στοιχειωδώς τα χέρια σου η εγκατάσταση του πιάτου είναι παιχνιδάκι :T:
voudas Μάϊος 12, 2006 #45 Μάϊος 12, 2006 ρε παιδιά είναι πολύ απλό το στήσιμο. το sw sat finder μετά το βρήκα και το χρησιμοποίησα για fine tuning. αρχικά πολύ μπακάλικα με μια πυξίδα και έπειτα από τις μπάρες του s/w βρήκα σήμα... σε 5 λεπτά.
blade_gld Μάϊος 14, 2006 #46 Μάϊος 14, 2006 Οντος ειναι αρκετα κατατοπιστικο το thread.Ψινομαι κιεγω να κανω μια τετια εγγατασταση :p Εχει κανεις να μου προτινει καπιο μαγαζι να αγορασω εξοπλησμο στην θεσσαλονικη?????
hayabusa Μάϊος 15, 2006 Author #47 Μάϊος 15, 2006 παιδες ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας. ελπιζω να μπορεσω να το στησω οσο το δυνατον γρηγοροτερα για να σας πω εντυπωσεις. thanx και παλι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.