Jump to content

Tι χρειαζομαι για δορυφορικη τηλεοραση στον υπολογιστη;;;;

hayabusa

Recommended Posts

Πραγματικά πολύ κατατοπιστικό thread :T:

Μήπως να γινότανε και sticky αν γίνεται σε μια πιθανή δική του υποκατηγορία (πχ Audio visual ή κάτι παρόμοιο) ? :)

Και μία ερώτηση δικιά μου

Πες ότι στήνεις σύστημα Skystar2 , 1.5 πιάτο και 2 LNB (για astra & hotbird) , χρησιμοποιώντας ProgDVB ή DVBViewer για viewer + ξεκλείδωμα καναλιών .

Υπάρχουν κανάλια που εκπέμπουν σε HD ποιότητα στους παραπάνω δορυφόρους , και αν ναι , θα μπορέσω να δω εγώ HD ποιότητα χρησιμοποιώντας το παραπάνω setup?

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

δυο ακομη ερωτησεις και απο εμενα:

1)με την καρτα που μου προτεινατε μπορω να ξεκλειδωσω καναλια; αν ναι πως γινεται αυτο;

2)αξιζει τον κοπο να φερω τεχνικο να μου το στησει; περιπου ποσα θα μου παρει; μονος μου μπορω να το κανω η δεν γινεται με τιποτα;

@hayabusa

1) Γίνετε μέσω software που ενσωματώνετε στο progDVB

2) Κάντο μόνος σου. Λίγο διάβασμα και κανα τρίωρο και θα τα καταφέρεις για απλό πιάτο και όχι wave. Για wave δεν ξέρω δεν έχω στήσει. Για εγκατάσταση πέρνει ο καθένας όσο θέλει περίπου όμως 150 Ευρώ. Δηλαδή όσο θα σου κοστίσει όλος ο υπόλοιπος εξοπλισμός.

Φιλικά Αλέξης

Αρχική απάντηση από hayabusa [09-05-2006 15:21]

2)αξιζει τον κοπο να φερω τεχνικο να μου το στησει; περιπου ποσα θα μου παρει; μονος μου μπορω να το κανω η δεν γινεται με τιποτα;

ο κάθε τεχνικός ζητάει άλλα... εγώ το έστησα μόνος μου και φώναξα απλά τον τεχνικό να μου γυρίσει το πιάτο στον δορυφόρο με 30 ευρώ. θα μπορούσα να το κάνω και αυτό μόνος μου αλλά θα έπαιρνε πολλή περισσότερη ώρα και ίσως δεν είχα και ίδιο αποτέλεσμα

δεν ξέρω για το software sat finder που είπε ο βούδας τι παίζει

πάντως αν πιάνουν έστω και στοιχειωδώς τα χέρια σου η εγκατάσταση του πιάτου είναι παιχνιδάκι :T: :T:

ρε παιδιά είναι πολύ απλό το στήσιμο. το sw sat finder μετά το βρήκα και το χρησιμοποίησα για fine tuning. αρχικά πολύ μπακάλικα με μια πυξίδα και έπειτα από τις μπάρες του s/w βρήκα σήμα... σε 5 λεπτά.

Οντος ειναι αρκετα κατατοπιστικο το thread.Ψινομαι κιεγω να κανω μια τετια εγγατασταση:p :p

Εχει κανεις να μου προτινει καπιο μαγαζι να αγορασω εξοπλησμο στην θεσσαλονικη?????

παιδες ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας. ελπιζω να μπορεσω να το στησω οσο το δυνατον γρηγοροτερα για να σας πω εντυπωσεις.

thanx και παλι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.