Jump to content

Αγορα γερμανικου wifi usb adapter απο e-shop?!

aggelopas

Recommended Posts

Ρε παιδια παιρνω εχτες ενα usbακι της netgear απο το e-shop στη στουρναρη/α.

Κοιταζω απ' εξω τη συσκευασια και ειχε ολο γερμανικα.Τι στο διαλο λεω,αλλα συνεχισα δεν εδωσα σημασια.

Παω σπιτι,βαζω να κανω εγκατασταση το cd και εγραφε κατι installieren και τετοια! Πουθενα αγγλικα! Και οι οδηγιες,τα βιβλιαρακια ολα γερμανικα!

Ειναι παραεισαγωγη αυτο? Επισης επιτρεπεται να μην εχει καν αγγλικα? Δεν μιλαω για ελληνικα..

Τελικα επαιξε,απλα μου την εσπασε το ολο γεγονος.

Nομοθετικα πρεπει να εχει οδηγιες στην γλωσσα της χωρας την οποια πωλειται. Αλλα στην Ελλαδα ζεις!

Παραεισαγωγη δεν ειναι και ουτε στεκει ο ορος. Ελευθερη αγορα ειμαστε και κανουμε οτι γουσταρουμε. Καποιος Γερμανος προμηθευτης τους εκανε καλυτερη τιμη.

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 11:56]

παράλληλη εισαγωγή εννοεί το παλικάρι

ακόμα και σε αυτές τα ελληνικά έντυπα πρέπει να υπάρχουν....

Nομικα οχι απλα πρεπει, επιβαλεται. Ειναι και παρανομοι. Δια νομου πρεπει να εχει ελληνικες οδηγιες χρησης το προιον μεσα. Στην πραξη ομως... :boxed:

Παντως ψιλοπιανεστε μου φαινεται...εδω 3 μαγαζια στην στουρναρα (ειρωνικο ονομα ο δρομος) ονομαστι το pcstore, ramshop και το μικρο απεναντι απο το πλαισιο το οποιο δεν θυμαμαι πως το λενε ειχαν φερει γερμανικα πληκτρολογια που εχουν εντελως διαφορετικη καταταξη στα πληκτρα. Μαλιστα το μικρο απο τα τρια ειχε φερει και κατι cherry που ηταν τυπου dvorak και το πουλουσε σαν να μην συμβαινει τιποτα! :tomato:

(η παραπανω παραγραφος εχει διατυπωθει με ειρωνικο τονο)

δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο και δεν μπορώ να πω με σιγουριά οτι θα το επέστρεφα που είναι το πρέπων.

ποντάρουν μάλλον στο μικρό κόστος της συσκευής και οτι θα το "καταπιεις"

Ενταξει δεν ειχα τοσο προβλημα με την εγκατασταση,απλα πατησα οτι μου φαινοταν πιο γνωριμο.Αλλα ρε πουστη μου ουτε αγγλικα? Δηλαδη αν δεν ειχα ιντερνετ και ηθελα να διαβασω το εγχειριδιο για να κανω μια ρυθμιση τι επρεπε να γινει?

Απλως αναφερω το συγκεκριμενο περιστατικο εγω, και καλο θα ηταν εφ'οσον εχει και την καλυτερη τιμη το eshop να αναφερει και καποιες οχι και τοσο ασημαντες πληροφοριες οσο αυτη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.