giorgos th. Ιούνιος 9, 2006 #81 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 στο riva εχει ενα tab για να δεις τα registers της καρτας.μπορεις να βγαλεις ενα screenshot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 9, 2006 #82 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Δυστυχως δεν μπορω και ουτε θα μπορεσω λογω εργασιων που κανω στο σπιτι(τωρα ειμαι γραφειο).Παντως και στην τελευταια εκδοση του riva που υποστηριζει 7900 κανεις δεν μπορεσε να ελεγξει στροφες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 9, 2006 #83 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 για την 16 λες?μπορεσαν μπορεσαν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 9, 2006 #84 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Ε,δωσε λεπτομερειες βρε με το πως το καταφεραν!Τι αλλαγες πρεπει να κανω στο registry του riva για να ελεγξψ στροφες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 9, 2006 #85 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 oι περισσοτεροι το καταφεραν κανονικα,χωρις tweaks,οδηγους κλπ.ειναι καθαρα θεμα του να εχει η καρτα controllable fan συνδεδεμενο σε PWM controller.σε πολλες καρτες επισης oι forceware δεν ενεργοποιουν τις ρυθμισεις πιθανοτατα λογω bios lock (?).μια λυση που προτεινει ο Unwinder ειναι ανοιγμα του riva με command line switch ωστε να δοθει η εντολη κατευθειαν στον PWM controller και οχι μεσω forceware.RivaTuner.exe /wr10f0,8200040a για 50% λειτουργια καιRivaTuner.exe /wr10f0,8000040a για 100% λειτουργια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 9, 2006 #86 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 edit, έδωσες βοήθεια, αλλά άμα μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός για τους n00b, θα βοηθούσες τα μάλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 9, 2006 #87 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 μολις την εδωσα... υποθετω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 9, 2006 #88 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 βασικά, αυτό με το command line δεν ξέρω πως γίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 9, 2006 #89 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 στο συγκεκριμενο τσιπ (G71) φαινεται απο τα registers πως η λειτουργια του fan ελεγχεται απο το register NV_10F0.απλα σε πολλες καρτες δεν υπαρχει hardware-level control ή δεν αλλαζει για τους λογους που εδωσα παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 9, 2006 #90 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από giorgos th. μολις την εδωσα... υποθετω..... Για λιγοτερο απο 50% Default το 2d στα ποσα % ειναι?Αυτο θελω να αλλαξω μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 9, 2006 #91 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 δυστυχως δεν μπορψ να βοηθησω γιατι δεν εχουν ποσταριστει registers γι`αυτο.ουτε κι εγω το εχω δοκιμασει.αλλα το θεμα ειναι να δουλεψει εστω και 50% μ`αυτον τον τροπο.αν δεν δουλεψει δεν μπορεις να ρυθμισεις το fan καθολου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 9, 2006 #92 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 οκ ευχαριστω,θα το τσεκαρω.Μπορεις μονο να μου δωσεις το λινκ στο οποιο γινεται η συζητηση με τις πληροφοριες που μου εδωσες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 9, 2006 #93 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 sure.http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=183501 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Ιούνιος 9, 2006 #94 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από giorgos th. οσον αφορα τα ρολογια σου και το αν ειναι υπερβολη μην ξεχνας πως κατεχεις ενα pre o/ced κομματι.ο G71 εχει σαν reference ρολοι πυρηνα τα 450 mhz.εσυ με την εκδοση της XFX (520) εχεις ανεβασει +60 mhz.η XFX απο την μερια της εχει ανεβασει αλλα 70.και μη νομιζεις,δεν εχει αλλαξει κατι ετσι ωστε να δουλευει απροσκοπτα στα 520.απλα οι πυρηνες περασαν τα speed tests και τοποθετηθηκαν στην συγκεκριμενη εκδοση.σουμαροντας εχεις μια 7900GT με +130 mhz στον πυρηνα και στοκ ψυξη.λιγουλακι επικυνδινο.......... Τελικα η αλλοπροσαλλη συμπεριφορα...αλλοτε κανει artifacts σε overclocking αλλοτε οχι... (δεν εξεταζω το deep freeze ) με κανει να πιστευω πως τελικα τα μολις 15.6 Α που δινει το psu μου ειναι λιγα (η nVidia συστηνει 20Α) και μου κανει *****ιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 9, 2006 #95 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 μια μεγαλη πιθανοτητα ειναι να οφειλεται σε αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimeGR Ιούνιος 11, 2006 Author #96 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 Βασικά και εγώ στην αρχή είχα τα ίδια Probs Με τη κάρτα μου όπως ο JohnnyX... Όταν την πήρα στα χέρια μου δεν είχα ιδέα για τα προβλήματα που έχουνε εμφανιστεί στους άλλους οπότε πεινασμένος όπως ήμουνα για fps και 3d marks πάω να κάνω και εγώ ένα overclock στη καρτούλα μου... Τη πάγα στα 570-825 με τη stock ψύξη και πάω να τρέξω ένα 3d mark 06 Να χαρώ. Έλα όμως που φτάνει η ώρα για το deep freeze και αρχίζε να τα παίζει το Pc Και μαζί του κι εγώ... Artifacting, blinkering screen, όλα τα είχα! Οπότε λέω τώρα τη κάτσαμε! Κάνω restart, ανοίγουνε τα windows Κανονικά... Ευτυχώς δε το είχα βάλει να μου βάζει τα ρολόγια αυτά στο start up. Πάω να κάνω ένα detect optimal... Τπτ artifacting στο desktop!!!!! Πάω να κάνω Manually με το που πήγαινα να ανεβάσω τη μνήμη πάνω από 760-770 αρχίζουνε τα ίδια συμπτώματα ενώ ο πυρήνα ανέβαινε κανονικά. Λέω πως θα'ναι ανεπαρκής ψύξη! Οπότε τρέχω στο πλαίσιο και αγοράζω μία vf900-cu. Με το που τη βάζω η διαφορά ήτανε εμφανής. Μπορούσα να ανεβάσω τη μνήμη μέχρι 820-830 και ο πυρήνας 580+... Αλλά σε αυτές τις ρυθμίσεις κάμιά φορά μου έκανε probs σε video playback όπου χάλαγε η εικόνα του video. Σιγά σιγά όμως το πρόβλημα εξαλήφθεικε από μόνο του, με τη χρήση. Οπότε λέω κάτσε να ανεβάσω λιγάκι παραπάνω τις μνήμες. Τις πάω 850 και εμφανίζονται πάλι τα prob με τo video και πάω στοίχημα πως άμα είχα ανέβει και παραπάνω θα είχα ξανά artifacting. Λέω εδώ είμαστε... Τρέχω το 3d mark 06 δε μου έβγαλε prob σε κανένα test! To τρέχω 2η φορά τπτ!!! Το αφήνω το pc στα 580-850 για καμιά εβδομάδα σε αυτές τις ρυθμόσεις και πάω να δω αν έχει αλλάξει κάτι. Για να μην πολυλογώ περισσότερο τώρα η κάρτα τρέχει το 3d mark 06 στα 590-925 και δεν έχω κανένα Prob. Και για 24/7 την έχω στα 580-900 Μου φένεται πως ήθελε στρώσιμο Τελικά ακόμα δεν έχω κάνει το volt mod γιατί τώρα έχω ανέβει Αθήνα στο σπίτι των γονιών μου και το Pc είναι στην πάτρα και ούτως ή άλλως όπου και να έψαξα δε βρήκα αγώγιμο μελάνι... Όταν ξανακατέβω πάτρα μπορεί να ξανακοιτάξω γιατί ποτέ δε ξέρεις! ’μα υπάρξουν εξελίξεις θα σας ενημερώσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 11, 2006 #97 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 μαλλον δεν εστρωσε...η VF900 την εστρωσε..τα ICs της καρτας ζεματανε στην κυριολεξια.αν "δοκιμαζες" κι αλλο την καρτα στοκ,το σιγουρο ειναι πως θα ειχες μονιμη ζημια.η Zalman την βοηθαει αρκετα,αλλα θα σε συμβουλευα να μην την πολυζορισεις αλλο..Φιλικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.