Jump to content

7900gt Και απορίες

AnimeGR

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Κρινοντας απο διαφορα που ειδα μεταξυ 520/1500 και 550/1600 που ηταν λιγο κατω απο 2fps στο X3 THE REUNION δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να πουσαριστει τοσο η εν λογο καρτα ειδικα χωρις αλλη ψυκτρα. Οταν αγορασω την νεα Arctic Cooling ΑΝ εχω ακομα την ιδια καρτα θα την παω χαλαρα 580/1700 αλλα ως τοτε με καλυπτει μια χαρα.

Δεν θα σε σώσει.

Τίποτα δεν σε σώζει όσο δεν κάνουν optimize τον κώδικα στα παιχνίδια.

Αλλά αυτό στοιχίζει σε εργατώρες και σε χρόνο παράδοσης.

Απλώς βοηθάει να είναι πιο fluid το gameplay. (πωπω άπταιστα ελληνικά!)

Αρχική απάντηση από Vadergr

500/1400 την εχω οταν παιζω και δεν εχω αισθανθει την αναγκη να την πουσαρω παραπανω.Φοβερη καρτα για τα λεφτα της.

500/1400? :( πολυ χαμηλοι χρονισμοι ειδικα στην μνημη, φερε να την τηγανισω χεχεχε :) οπως ειπα η καρτα τραβαει χωρις κανενα προβλημα θερμοκρασιας ή artifacts τα 570/1700 κι ας παιζει games 24 ωρες το 24ωρο χωρις αλλο συστημα ψυξης. Το συστημα ψυξης που φορουν μπορει να ειναι μικρο στο ματι ΑΛΛΑ ειναι μεγαλο στις επιδοσεις... (αφου στο ζηταει απο μονη της :) )...

χαχαχα μη μου λες τετοια, μια ζωη πεφτω σε σκαρτα κομματια και τωρα βλεπω οτι επεσα σε καλο????????? θα παθω συγκοπη :eek: Η ευτυχια μου εγινε διπλη τωρα:clap: :p ... εχω καλο κομματι, εχω καλο κομματι :woot::jump: :worship: :p χαχαχα. Μη μου δινετε σημασια :rolleyes::p (578/1736 :T: :clap: )

EVGA , BFG ειναι οι ΚΥΡΙΕΣ εταιρειες που συνεργαζεται η Nvidia , μετα ερχεται η XFX.

Οπως και να εχει το συγκεκριμενο μοντελο ειναι ΙΔΙΟ για ολες τις εταιρειες αφου ως τωρα δεν εχει διαφοροποιηθει καμια. Οι λογοι που σε ενα συστημα πιανει 580/1700 και σε αλλα 550/1600 ειναι παρα πολλοι αναμεσα τους το θεμα θερμοκρασιας που εχει το καθε κουτι. Μπορει ακομα να επηρεαζεται και απο τους Drivers αφου μερικοι ανα καιρους τρωνε κοληματα με τα Overclock.

Αλλοι παλι ειχαν την ιδια καρτα , ιδιο μηχανημα ακριβως αλλα διαφορετικη μητρικη οποτε και αυτο μπορει να παιζει ρολο ποιος ξερει.

Οπως και να εχει οταν μιλαμε για διαφορα τις ταξεως του 3% αναμεσα στα OC τοτε αυτοματα μιλαμε για αμελητεες διαφορες.

Αρχική απάντηση από JohnnyX

οχι ακριβως θεμα τυχης

ειχα αναφερει και σε αλλο thread οτι η ΧFX (και μερικες αλλες) περνουν ΑΑΑ gpus απο την nVidia.

ΑΑΑ gpu που με νερό πάνε 549 και άλλη μία που πάει 550... (και οι 2 xfx το μοντέλο 520)

από την άλλη βρήκα μια club3d που πάει παραπάνω!!!

Η κάρτα είναι εδώ και δύο μέρες στα χέρια μου και ανεβαίνει πολύ καλά :)

Ανέλπιστα καλά!!!

Πέρασε το 3d mark 2005 με 575 - 1720 και μέγιστη θερμοκρασία 71C

Λογικά κάποια στιγμή σήμερα θα πάω να πάρω από πλαίσιο την vf900 cu και θα δω μέχρι πόσο θα πάει!

Με την εγκατάσταση είχα ένα Prob Καθώς μόλις την έβαλα στο pc χάλασε ο ήχος της x-fi Μου :( Τώρα με λίγα λόγια είμαι με την on-board καθώς ότι και να κάνω δε μπόρεσα να το διορθώσω το prob!

Πάρτε και ένα 3d mark 2005 στα 570 - 1710 καθώς στα 575 - 1720 δεν πήρα screenshot.

3dmark4fs.th.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.