Jump to content

7900gt Και απορίες

AnimeGR

Recommended Posts

Λοιπόν σήμερα παράγκειλα την xfx 7900gt extreme έπειτα από ένα μικρό ατύχημα που είχα με την xfx 6800gs xxx μου (ακούμπησα τη κάρτα στη πίσω πλευρά της ενώ δούλευε :p )...

Εν αναμονή της κάρτα και bench, κάθομουνα και σκεφτόμουνα μήπως έχω Prob με το μέγεθος του κουτιού μου (Thermaltake Soprano).

Εσείς τι λέτε υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα;

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Όπως είπα πήρα την xfx 7900gt extreme η οοποία είναι χρονισμένη στα 520-1500...

Το πολύ πολύ άμα δω προβλήματα θερμοκρασίας τότε της βάζω και μία vf900cu και καθάρισα :)

3days to go!

Εγώ έχω το μοντέλο 520 - 1500 και δεν έχω προβλήματα.

Πρόσφατα την έλιωσα με Oblivion και τα πήγε πολύ καλά.

Βέβαια η κάρτα δουλεύει με stock ψύκτρα στα 570 - 1700.

’ντε καλά λιωσίματα και σε σένα.

Αρχική απάντηση από AnimeGR [Σήμερα, στις 00:05]

Εν αναμονή της κάρτα και bench, κάθομουνα και σκεφτόμουνα μήπως έχω Prob με το μέγεθος του κουτιού μου (Thermaltake Soprano).

Εσείς τι λέτε υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα;

εχω τη συγκεκριμενη καρτα και ειναι μαλλον λιγο μικροτερη απο μια 6800λε που εχω (δεν τις εβαλα διπλα-διπλα γιατι η 6800 ειναι σε αλλο pc) οποτε δε νομιζω να εχεις προβλημα με το κουτι σου

Έχω το heroichi 6a19 και prolink 7800gt η οποία οριακά δεν αγγίζει τους δίσκους! Μου μπλοκάρει τη ροή αέρα προς τα πάνω και ναεβάζουν 3-4 βαθμούς παραπάνω.Το soprano περίπου τις ίδιες διαστάσεις έχει, οπότε πρόσεξέ το

Αρχική απάντηση από panos17

εγω εχω την 7800gt xfx extreme edition η οποια ειναι κλοκαρισμενη στα 450/1050 μαμα κ δε μπορω να την ανεβασω σχεδον καθολου....

Αρχική απάντηση από X-kyramas

Ναι κάπου εκεί είναι τα όρια της 7800 GT

Η δικία μου ανέβαινε μέχρι 460/1100

Μετά λιποθυμούσε.

:)

Μηπως θελουν ρευμα?

Βασικά άφου είναι μικρότερη από την 6800 τότε δε νομίζω να έχω Prob...

Όταν την είχα πάρει την 6800 μου έβρισκε στο σκληρό και γι'αυτο του έχω αλλάξει θέση για να μην εμποδίζει.

Σκέφτομαι να πάρω σε λίγο καιρό κάνα μεγαλύτερο κουτάκι γιατί θέλω να βάλω 2x250gb σε raid Και δε θα έχω που να τους βάλω αλλά όσο στην πάτρα έχει dsl Που σέρνεται δε χρειάζομαι παραπάνω χώρο απ'όσο έχω τώρα!

καλορίζικη!!! Και εγώ την ίδια έχω, και είμαι αρκετά ικανοποιημένος (το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι nVidia :p-βασικά χάνει, κατ'εμέ, λίγο στον τομέα της απεικόνησης). Γνωρίζει κανείς ποια είναι τα όρια της?? Μια PoV έχω, και μετά τα 562/775 ο driver δεν με αφήνει να ανεβάσω άλλο

περιεργο...εγω εχω της albatron (7900gt) και οι drivers με σταματησαν μετα τα 576 στον πυρηνα και στα 800 για την μνημη επειδη τελειωσε η ''μπαρα'' χαχαχα :TD::p

Κανε oc μεσω ati tool... Παντως στην δικια μου τα ορια ειναι 576-578/1736 μετα απο κει βγαζει ψιλοartifacts...αλλα στα 576/1736 δεν καταλαβαινει τιποτα οσες ωρες και να παιζω χωρις κανενα prob (AoE3 με full τα εφφε κλπ quake 4 κλπ.) και με θερμοκρασια το πολυ 61 full load.

Δυνατη καρτα εμεινα ευχαριστημενος με τις επιδοσεις της στο oc με την stock ψυξη... :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.