Jump to content

Εχω AMD 4400+ Να Παρω Opteron??? please Help!!

Τακας

Recommended Posts

SnM long CPU+memory και εισαι στανταρ ΟΚ αν τα περασεις. μιλαμε το γονατιζει το συστημα το προγραμμα αυτο

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply

οκ θα ξεκινησω...θα τα κανω ολα..αλλα μεχρι τωρα κατι μου λεει απο τα τεστ που εχω κανει οτι πανω απο 260-5 δεν θα μπορεσω να παω με error free...τεσπα..θα σας πω ποιο μετα τα αποτελεσματα ευχαριστω ξανα ολους...:flower:

Λοιπον εχω το εξης προβλημα και θελω να μου πειτε καμια ιδεα........

οι μνημες μου στα 275 1:1 μου βγαζουν 1 με 2 error ανα Pass στο Memtest....καμια ιδεα εκτος απο Volt το εχω δοκιμασει ολα το καλητερο ειναι 2.8V..Καμια επιλογη...για να χαλαρωσω τις μνημες...τις τρεχω 3-4-4-8

μπορείς να παραθέσεις ένα a64 tweaker screenshot μήπως η μητρική έχει τπτ άλλο σφιχτό και σου χαλάει το γλυκό?

μα καλά μόνο 4 timmings έχεις απο bios?

τι μητρική είναι αυτή,πρωτόγωνη είναι αυτη :hehe:

Γιατι να το πας στα 275 αφου εχεις προβλημα ? Δεν θα δεις διαφορα σε επιδοσεις με το 270 οποτε μην το πουσαρεις χωρις λογο.

Και να πέσει κανά 30άρι % η απόδοσή τους? Αν θέλει να τις πάει ως τα 300 ναι, αλλά για 275 που είναι με 3-4-4-8 μια χαρά είναι το 1Τ.

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 21:24]

τα ns μπορέις απο bios να τα αλλάξεις?

η τα level? μόνο αυτά βλέπω αμφίβολα

οκ και και που να τα παω για πες?

8-6 ή 11-7 τα ns

και τα level τι τα έχεις? ξεκίνα τα απο 1-1 που για μένα είναι το πιο χαλαρό

στο memtest δες διαφορές και προχώρα

κάποια level δεν θα κάτσουν καθόλου<no boot>

εγώ τα δοκίμασα όλα πάντως.... 1 προς 1

Αρχική απάντηση από Τακας [Σήμερα, στις 20:05]

Λοιπον εχω το εξης προβλημα και θελω να μου πειτε καμια ιδεα........

οι μνημες μου στα 275 1:1 μου βγαζουν 1 με 2 error ανα Pass στο Memtest....καμια ιδεα εκτος απο Volt το εχω δοκιμασει ολα το καλητερο ειναι 2.8V..Καμια επιλογη...για να χαλαρωσω τις μνημες...τις τρεχω 3-4-4-8

Αν οντως οι μνημες σου ειναι οι redline,θα επρεπε να παιζουν με 3-3-2-8.Για αρχη βαλε αυτα τα timmings και δοκιμασε τις στα 250 με 2,5~2,6volt.Τα 2,8 ειναι πολλα για τα CE-6.Μετα αφου τρεξεις λιγο memtest,μην βιαστεις να χαρεις προτου καταφερεις στα ιδια MHz,να τρεξεις και 3D.

Παρε και ενα προχειρο tweaker;)

post-407-1416072576,6536_thumb.jpg

καλησπερα σε ολα τα φιλαρακια....μια εωτηση για τις μνημες μου...

ολα τα τεστ τα περνανε χωρις προβλημα..αλλα στο SPI 32Μ οταν τρεχω 2 μαζι δεν τα τελειωνουν.ολα τα παιχνιδια ειναι σταθερα και οι εφαρμογες ου τρεχω..

Φαντάζομαι πώς τα έχεις σε 2 ξεχωριστούς φακέλους...έτσι?

Περίεργο να τελειώνει το snm και να μην τρέχει το ΡΙ

Αρχική απάντηση από Τακας [02-05-2006 18:34]

Για σε ολους Ξανα....

Εχω εναν 4400+ και θελω να τον ανεβασω αλλα δεν παει με τιποτα πανω απο 2600 Σταθερος και ενω εχω κανει ολες τισ αλλες κινησεις Watercoling Καλες μνημες σχετικα καλο M\B Κολαω στην CPU...εχω ξενερωσει!!!λεω αν ηταν καλητερα να τσιμπησω ενα Opteron...

Οχι DualCore.... λεω για τον 148...λενα οτι πανε καλα σε Overclocking....θελω τα φωτα σας...ποια ειναι τα θετικα και ποια τα αρνητικα???αξιζει μια τετοια κινηση???και αν ναι ολοι οι Opteron ανεβενουν??η θα μου τυχει κανενα χαλια κοματι???

Βοηθηστεμε για να κανω την αλλαγη αμεσα....

Λεφτα να εχεις (εχουν) για πεταμα

οποτε παρε οτι θες

Αρχική απάντηση από Τακας [Σήμερα, στις 00:19]

καλησπερα σε ολα τα φιλαρακια....μια εωτηση για τις μνημες μου...

ολα τα τεστ τα περνανε χωρις προβλημα..αλλα στο SPI 32Μ οταν τρεχω 2 μαζι δεν τα τελειωνουν.ολα τα παιχνιδια ειναι σταθερα και οι εφαρμογες ου τρεχω..

Τα timmings που σου εδωσα τα δοκιμασες;Το δευτερο pi ξεκιναει να τρεχει η δεν τρεχει καθολου;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.