ennia Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2006 Θα ήθελα αν κάποιος μπορεί να μου προτείνει ορισμένα παιχνιδια rally αλλά με αμερικάνικα αυτοκίνητα ή με φορτηγά.......
theHitma@n Μάϊος 2, 2006 #2 Μάϊος 2, 2006 Mercedes Benz Truck Racing (μονο φορτηγα, ψιλοδυσκολος χειρισμος).Η σειρα NASCAR που ειναι γενικα αμερικανικο σπορ.Toca Race Driver 3 (εχει ολων των ειδων αυτοκινητα,και φορτηγα).οταν λες αμερικανικα αυτοκινητα ποια εννοεις??
Tsunami Μάϊος 3, 2006 #3 Μάϊος 3, 2006 Χωρίς να τα έχω παίξει το Big Motha Truckers νομίζω είναι με νταλίκες,ένα 18Wheelers ή κάπως έτσι,το Ford Racing.
theHitma@n Μάϊος 3, 2006 #4 Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Tsunami Χωρίς να τα έχω παίξει το Big Motha Truckers νομίζω είναι με νταλίκες,ένα 18Wheelers ή κάπως έτσι,το Ford Racing. ναι ναι...το Big Motha Truckers ειναι με νταλικες αλλα δεν ειναι ακριβως ραλυ. Παιρνεις αποστολες και μεταφερες διαφορα προ'ι'οντα...αφασιακο παιχνιδακι ειναι παντως!
ennia Μάϊος 4, 2006 Author #5 Μάϊος 4, 2006 Αρχική απάντηση από theHitma@n Mercedes Benz Truck Racing (μονο φορτηγα, ψιλοδυσκολος χειρισμος).Η σειρα NASCAR που ειναι γενικα αμερικανικο σπορ.Toca Race Driver 3 (εχει ολων των ειδων αυτοκινητα,και φορτηγα).οταν λες αμερικανικα αυτοκινητα ποια εννοεις?? π.Χ. μια καντιλακ και αλλα παρομοια.
theHitma@n Μάϊος 4, 2006 #6 Μάϊος 4, 2006 Αρχική απάντηση από ennia π.Χ. μια καντιλακ και αλλα παρομοια. δυσκολα θα βρεις παιχνιδι με τετοια αυτοκινητα. εγω προσωπικα παντως δεν ξερω κανενα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.