unstoppable Μάϊος 2, 2006 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Eμενα η Βig Typhoon μου σε X2 3800+@2600 1,45V απο Smartguardian χτυπαει καπου 40C max με S&M, οποτε λιγο ανεβασμενες μου φαινονται οι θερμοκρασιες (αν και το δικο μου υδροψυκτο ειχε χειροτερες απο την big typhoon:confused: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 2, 2006 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Αρχική απάντηση από unseen Eτσι γινετε ο χαλκος. Στο μπλοκ του 11 δεν γινετε γιατι τα περναει βερνικι. Εγω θα ελεγα να το βαλεις επανω να μας πεις και τι κανει. Αν δεν σου αρεσει μου το δινεις πισω no problem.. δλδ για να καταλαβω , εκανα κακο στο μπλοκ του 11 που το ετριψα με brasso? δε εβγαλα το βερνικι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 2, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Χρήστο, άπο τη μια το βάρος του και από την άλλη τα "λίγα"600lt/h τελικά της αντλίας (τα είπαμε αυτά) και σίγουρα ή προσεχώς (αν και το είδα σήμερα στο site) διάθεση του πιο μικρού και δοκιμασμένου GPU block του Μιχάλη με κάνουν διστακτικό. Αλλά πάλι άντε και αποφασίζω να το βάλω. ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ τους αφαιρείτε τους σωλήνες;;;; ΜΙΛΑΜΕ τι πρωινό πρέπει να έχεις φάει για να καταφέρεις να βγάλεις έναν σωλήνα χωρίς να πάρει και το ρακόρ μαζί του!!!!!!!!!!!!!! :flex: PS Ρελεδάκια ήρθαν τελικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 2, 2006 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 15:54] Eμενα η Βig Typhoon μου σε X2 3800+@2600 1,45V απο Smartguardian χτυπαει καπου 40C max με S&M, οποτε λιγο ανεβασμενες μου φαινονται οι θερμοκρασιες (αν και το δικο μου υδροψυκτο ειχε χειροτερες απο την big typhoon:confused: ) ενταξει, δεν ειναι και τιποτα φοβερο αυτο. εδω αλλοι εχουν τον 165 στα 2.4 passive με 24 βαθμους idle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 2, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Τι λέτε ρε παιδιά; Ε τότε τι να το κάνουμε το νερό;; :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 2, 2006 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 βρε βαλε τους ανεμιστηρες να δεις τι παιζει και μη φοβασαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 2, 2006 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 13:57] ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ τους αφαιρείτε τους σωλήνες;;;; ΜΙΛΑΜΕ τι πρωινό πρέπει να έχεις φάει για να καταφέρεις να βγάλεις έναν σωλήνα χωρίς να πάρει και το ρακόρ μαζί του!!!!!!!!!!!!!! :flex: Mεγειές και καλοδούλευτα.. Εχουμε την ίδια αντλία και είναι πολύ καλή για τα λεφτά της... Οσο για τους σωλήνες ..... ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ - ΖΕΣΤΑΜΑ και όλα βγαίνουν με την μία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 2, 2006 Author #28 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Thx DAG .Απλά απογοητεύτηκα λίγο από τα λεγόμενα του UNSTO τα οποία πιστεύω. Στο XS που είδα μάλιστα πολλοί με air έχουν κάτω από τις δικές μου temps. Ενώ αυτοί με νερό επίσης είναι πολύ πιο κάτω. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ceramique έβαλα στο CPU. Λέτε AS5 να ήταν καλύτερα; Αλλά πάλι δεν ξέρω! Το BLOCΚ, ότι θερμοκρασία και να έχω είναι πολύ κρύο, όπως και η περιοχή γύρω από αυτό. Και το νερό που κυκλοφορεί επίσης. Μόλις έβαλα και το τελευταίο BIOS αλλά τίποτα. Δεν ξέρω αν έπεσα σε FLAME piece. Μπορεί! Όταν έχω χρόνο θα δοκιμάσω και τον 146 να δω τι διαφορές έχει και αυτός στις temps με πριν.Αλλά εξακολουθώ να απορώ για το μεγάλο SYS temp. Πράγματι τα 3 HF των mosfets ζεματάνε και δεν ξέρω γιατί. Δεν νομίζω ή ύπαρξη 2 πυρήνα να φέρνει ΤΕΤΟΙΑ αλλαγή. Και άλλοι έχουν διπύρηνους αλλά δεν καίγονται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 2, 2006 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 οι συγκρίσεις με άλλα συστήματα είναι πολύ δύσκολες και λόγω διαφορών από μάρκα σε μάρκα και από μοντέλο σε μοντέλο, είναι μάλλον άχρηστες εκτός αν τις κάνεις απλά ενδεικτικά.σημαντικό είναι να δεις στο σύστημά σου διαφορές με πριν και φυσικά διαφορές στο oc. αρκεί η cpu σου να έχει καλή κλιμάκωση ανεβάζοντας τάση (να ακούει δλδ σε αυτή) μιας και το όφελος με το νερό είναι ότι μπορείς πιο άφοβα να δώσεις μπόλικο vcore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 2, 2006 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 γμτ ξεχασα τη μνημη της καμςερας δουλεια, παντως κοιτα εδω να παρεις μια ιδεα http://img348.imageshack.us/img348/128/vga3qf.jpgκαπως ετσι γινεται με τη "μοντα" αν θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 2, 2006 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 @snips τα ρελε οχι ακομα Τα ρακορ ειναι custom. Tα καναμε επιτηδες ετσι ωστε και να μην βαλεις δεματικα να γινετε η δουλεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάϊος 2, 2006 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 @Snips Καταρχην μεγειες Ο Voudas τα λλει πολυ σωστα Μην κοιτας τι εχουν οι αλλοι Παντα να βλεπεις τι ειχες πριν και τι εχεις τωρα μετρημενο με τον ιδιο τροπο Εχει τυχει περιπτωση με 2 ιδιους επεξεργαστες να εχουν 6-7 βαθμους διαφορα Το ιδιο συμβανει και με τις μητρικες Οποτε μονο τα απολυτα νουμερα πριν και μετα σε ενδιαφερουν Μην ξεχνας επισης οτι εισαι χωρις ανεμιστηρες Βαλε εστω και ενα στα 7ν οπως σου ειπε ο Χρηστος και θα δεις διαφορα Υποθετω οτι αφου εβγαλες το αυτοκολητο απο κατω καθαρισες το πατο του μπλοκ με οινοπνευμαβ η καποιο ελαφρο διαλυτικο? @ea6gka Αν το ετριψες απο κατω δεν υπαρχει προβλημα .Το μπλοκ απο κατω δεν εχει βερνικι Παντως δεν πιστευω οτι το μπρασο ειναι απαραιτητο Το μονο που κανει ειναι να γυαλιζει-καθαριζει την επιφανεια . Εχει ομως το κακο συνηθειο να εισχωρει στις ελαχιστες ανωμαλιες που υπαρχουν στον πατο του μπλοκ (ρολο που κανονικα πρεπει να παιξει η θερμοαγωγιμη ) δυσκολευοντας την μεταφορα θερμοτητας απο τον επεξεργαστη στο μπλοκ Υ.γ Διαθεσιμοτητα για το Vga μπλοκ ακομα δεν υπαρχει Ελπιζω απο Παρασκευη και μετα Πρεπει να γινει και μια διορθωση στην τιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 2, 2006 Author #33 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Λοιπόν μέσα στην απογοήτευση μου για τις θερμοκρασίες ήρθε και κάτι ευχάριστο. Δεν τον δούλεψα πολύ εδώ βέβαια. Ένα Super_PI από 1MB μέχρι 4MB και με τους 2 πυρήνες αλλά και ξεχωριστά. Σειρά έχουν Everest και 3dmark. Στο 06 μόλις έφτασε στο CPU test έβγαλε Blue Screen με IRQ_NO _LESS_κτλ κτλ.. Αλλά το είχα με 1.4v. Τώρα δεν έχω χρόνο. Βλέπουμε άυριο. Αλλά μέχρι τα 2960 που τον είχα πριν ήταν stable. ΤΟ HT multi λέτε να το πάω στα 2.5; Είναι στα 1005Μhz τώρα. Μιχάλη το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι είχα πριν.. Δεν τον δοκίμασα με stock air. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 2, 2006 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 super pi 3m που το βρήκες . Πρόσεχε την θερμοκρασία του ενος σκληρου και την 12ρα την γραμμη του psu Πολυ ωραίο κομματι μπραβο edit το HT καπου εκει και πιο πανω θα αρχισει να ζορίζει αν το εχεις 3Χ , σε μερικους τα μισα δεν δουλευαν , αν δεις προβλεμ βαλτο 2 στρογγυλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 2, 2006 Author #35 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 @ATHENS 2004 -Μπα έχω δει και μεγαλύτερο. Κανα 10άρι μέτρα έφτανε... μαμακία διορθώθηκε... -Ο σκληρός λέει τα δικά του...άστον. Είναι απο τους γνωστούς WD250KS με προβληματάκια στις θερμοκρασίες. -Όσο για την 12άρα...ε...αυτό έχουμε ...αυτό χρησιμοποιούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 2, 2006 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 παιδες με προβληματισατε με το ΗΤΤ..περα του οτι υπερβαινουμε το 1000 και περα επισης οτι μπορει να μην προσφερει τιποτα απο εκει και πανω...υπαρχει καποιος αλλος λογος που δεν πρεπει???Μολις απαντησετε θα σας πω πολ/στη και ΗΤΤ...(να εχετε τοματες μαζι σας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 2, 2006 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Δεν κανουν ολες οι μητρικές το ιδιο ΗΤ , οπότε μην το παιρνεις σαν απολυτο νουμερο . Το θέμα ειναι οτι οταν ειναι στα ορια απλα freezarei η απλα δεν παιζουν σωστά οι μνήμες. Για πες τι εχεις ? 400Χ5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 2, 2006 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 ομορφιες... κατι τετοια βλεπει γνωστος μεγαλεμπορας του φορουμ και περιμενει να πληρωθει. του το υποσχεθηκα ομως πως θα τον πληρωσω με το κιλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 2, 2006 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 375χ3...επαιξα και με 335χ3 αλλα λιγο επειδη ειχα 9 πολλαπλασιαστη,λιγο το οτι ειχα διαιρετη 150 λιγο του οτι δεν ξερω που δουλευαν οι μνημες...ειπα να παω σε στρογγυλο ζυγο ...αρα 8χ375 εμεινε και ο πολλαπλασιατης στο 3 και εγενετο..ταση παρεμεινε στο 1,5(λτδ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 2, 2006 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Ενταξει 375Χ3 ειναι εφικτο για semistable καταστασεις και αναλογως και το στρεσσ απο μερια μνημες [τσιτα?] και cpu [υψηλο ,multi ? ] . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.