Jump to content

OPTERON 165 WCOOLED

Snips

Recommended Posts

Κατάφερα λοιπόν να στήσω την καινούργια υδρόψυξη αποτελούμενη από τα:

CPU block CRUSADER

Eheim Pump

Ψυγείο 2πλό XTREME

και ένα 6800/7800 block το οποίο όμως για την ώρα μένει εκτός σχεδίων.

img21156hk.th.jpg

Λοιπόν από ότι βλέπετε εδώ

με αέρα στα 2610 κάτι και default Vcore είχα 60 βαθμούς κελσίου.:o

Το WC στήθηκε με την διάταξη ANTΛΙΑ->CPU->ΨΥΓΕΙΟ->ΑΝΤΛΙΑ. Σημειώστε ότι δεν έχω βάλει ακόμα FANS στο ψυγείο. ΤΗν έχω ψιλοπρόχειρα την σύνδεση, μέχρι να δω που θα βάλω κάποια πραγματάκια στο Stacker.

Όπως βλέπετε sta 2665 και με 1.4v, σε ένα γρήγορα SM η θερμοκρασία έπεσε στους 46 C max...;) ενώ IDLE είμαι στους 28-29 C από 35-36 πριν με την stock ψύκτρα.

11temp26659xg.th.jpg

Αλλά όπως ανέφερα και αλλού η θερμοκρασία PWMIC αυξάνεται τρομερά γρήγορα με το που πάρει μπρος ο opteron. Κάτι που δεν έκανε πριν με τον 146 και με το ίδιο airflow.:( :(

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον UNSEEN για την ταχύτητα του...:T: :T:

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

τη γριλλια κατω προτεινω να τη βγαλεις , να τη νιδωσεις αναποδα στο κουτι ( δλδ απο κατω και στο κενο αναμεσα στο ψυγειο και τη γριλια να βαλεις ενα φιλτρακι και να τραβας αερα απο εξω προς τα μεσα και συγχρονως να εχεις και καθαρο κουτι. ετσι το εχω εγω και δουλευει αψογα ενα χρονο τωρα με ελαχιστη σκονη μεσα και φυσικα υψηλη αποδοση γιατι παιρνει κρυο αερα το ψυγειο/

θα σου βγαλω μια καινουρια το απογευματακι , ουτε εγω θυμαμαι που ειναι η φωτο εκεινη

φιλτρακι= κομματι απο πορωδες υλικος οπως σφουγγαρι, σαν αυτα που βαζουνε στις συσκευασιες των μητρικων στο πατο του κουτιου . Εγω εχω ενα κοματι καλσον κομμενο στις διαστασεις τις γριλλιας

τρομερή μαγκιά ρε george, δεν τό χα σκεφτεί να το βιδώσω ανάποδα και να βάλω φίλτρο, και είχε γεμίσει σκόνη!!!!!

μόλις το ξαναστήσω θα το κάνω :T:

(τώρα είμαι με αέρα).

@snips, πολύ μαζεμένα φαίνονται :)

το blockάκι της gpu το ζαχαρώνω κι εγώ;)

Αρχική απάντηση από Snips

Και το ψυγείο για σταθερή στήριξη απαιτείται να ανοίξω τρύπες στο πάτω του STACKER;

Εγώ πάντως το είχα απλώς ακουμπήσει, αν δεν θες να ξαπλώνεις το κουτί δεν έχει prob.

Αρχική απάντηση από ea6gka

κανε κρατει θα ποσταρω φωτος πως το εβαλα , πιανεις και το καλσον στις βιδες του στακερ και το τσιτωνει και γινεται και γαμω τα φιλτρα.

:hehe: περιμένουμε :D

Πολύ βαρύ ρε συ Σώτο... εγώ διστάζω ακόμα.

edit, κατάλαβα για το ψυγείο:p

Εμένα πάντως με την gf4 και το asetek block, που έπιανε σε 2 μόνο σημεία, η κάρτα είχε σταματήσει να είναι πλακέ και είχε πάρει μια ελαφρά κλίση :hehe:

Με τόσα σημεία που πιάνει στις gf6+, δε νομίζω νά χεις πρόβλημα.

Όσον αφορά το ψυγείο, εμένα μόνο η αντλία μου έκανε κραδασμούς (L30) και δεν την είχα και βυθισμένη, στο δικό σου δεν πρέπει να ακούγεται τίποτα.

Λοιπόν αφού κάνεις EDIT....(α έκανες ήδη βλέπω)....:D ,

πείτε μου πως γίνεται αυτό; Να πιάνεις λίγο το block από κάτω με τα δάχτυλα και μετά να παρουσιάζει αυτήν την εικόνα...:mad:

vgablock9zy.th.jpg

Τώρα για την αντλία αν με ξέρεις λίγο Σώτο από παλιά threads σχετικά με θόρυβο κτλ, δεν θα το έλεγες αυτό.;)

Εγώ την ακούω :wassat: (το βουητό της εννοώ) αλλά σίγουρα είναι πιο αθόρυβη από την 12v του bigwater που είχα. Οπότε θεωρώ πως εδώ ...έγινε κάτι.:T:

για τους κραδασμους στο ψυγειο , αυτοι προερχονται απο τα ανεμιστηρια πανω στο ψυγειο. Λυση= βαζεις ταινια διπλης οψεως και τους κολλας επανω και εισαι ετοιμος.

Για τη αντλια , βαλε ενα αφρολεξ να πατησει πανω και εισαι ΟΚ

Λοιπόν αφού κάνεις EDIT....(α έκανες ήδη βλέπω)....:D ,

πείτε μου πως γίνεται αυτό; Να πιάνεις λίγο το block από κάτω με τα δάχτυλα και μετά να παρουσιάζει αυτήν την εικόνα...:mad:

vgablock9zy.th.jpg

Eτσι γινετε ο χαλκος. Στο μπλοκ του 11 δεν γινετε γιατι τα περναει βερνικι. Εγω θα ελεγα να το βαλεις επανω να μας πεις και τι κανει. Αν δεν σου αρεσει μου το δινεις πισω no problem..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.