Jump to content

Aλλαζει το λογισμικο του κινητου

hayabusa

Recommended Posts

Τωρα τελευταια μου μπηκε η ιδεα να αλλαξω το λογισμικο του κινητου αν αυτο βεβαια ειναι δυνατον. Θελω να μου πειτε αν γινεται, με ποιο τροπο, και βεβαια ποιοι ειναι οι πιθανοιν κινδυνοι. Το κινητο μου ειναι το Sony Ericsson k750i.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Αναβάθμιση σε καινούρια έκδοση γίνετε...

Με το καλώδιο που είχε στην συσκευασία και τον updater που κατεβάζεις από το site της SE.

edit: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242&fid=21839&esi=true

Αρχική απάντηση από jpavly

Σε Nokia με Symbian γίνεται κάτι τέτοιο?

Λίγο που το έψαξα μόνο σε nokia club...

ps. το κ750 αν το ψάξεις λίγο γίνετε και w800;)

Αρχική απάντηση από FrOsT

ps. το κ750 αν το ψάξεις λίγο γίνετε και w800;)

αυτο με ενδιαφερει πραγματικα παρα πολυ. για πες μου αν ξερεις με ποιο τροπο γινεται η αν δεν σου ειναι ευκολο δωσε μου ενα λινκ η κατι τετοιο.

ασχετο μεν αλλα αν ηθελα δεν θα μπορουσα να του βαλω symbian os?

Symbian δεν νομίζω να παίξει... w800 γίνετε γιατί το hw στα 2 κινητά είναι το ίδιο

για w800 κοίτα: http://www.davinciteam.com/

*πρέπει να αγοράσεις creditis

ή μπορείς να το πας σε κανα ψαγμένο μαγαζί με κινητά...

τι ειναι αυτα που πρεπει να αγορασω;; κατεβασα ηδη ενα αρχειακι και δεν μου ζητησε τιποτα μεχρι τωρα. δεν ξερω στην εγκατασταση τι θα γινει. αυτο που το μετατρεπει σε W 800 ποιο ακριβως ειναι;; εγω κατεβασα μεχρι τωρα το πρωτο που ειναι για τα μηνυματα.

Για δοκιμασε το και πεε μου γιατι ψηνομαι και εγω σαν κατοχος κ750 :p:P Βεβαια δεν ειχα το χρονο να δω αν μπορεις να το επαναφερεις στην αρχικη του κατασταση.....

Αρχική απάντηση από PGM

......δεν ειχα χρονο να δω αν μπορεις να το επαναφερεις στην αρχικη του κατασταση.....

αχ βρε παιδι μου...δεν εχεις ακουσει οτι οποιος βιαζεται σκονταφτει;; τεσπα σιγουρα καποιος τροπος θα υπαρχει. διαφορετικα ψαχνεις να βρεις και του περνας το παλιο firmware.

Αρχική απάντηση από FrOsT

Symbian δεν νομίζω να παίξει... w800 γίνετε γιατί το hw στα 2 κινητά είναι το ίδιο

για w800 κοίτα: http://www.davinciteam.com/

*πρέπει να αγοράσεις creditis

ή μπορείς να το πας σε κανα ψαγμένο μαγαζί με κινητά...

αυτα πως τα πληρωνω και πανω απο ολα ποτε;;;;

Προφανώς τα αγοράζεις ώστε να μπορεί να κάνει login το client programm ,τα αγοράζεις πριν πας να κάνεις flash.

Ψήνομαι να το κάνω και εγώ αλλά δεν έχω πιστωτική:TD:

Αρχική απάντηση από Spyrious

Προφανώς τα αγοράζεις ώστε να μπορεί να κάνει login το client programm ,τα αγοράζεις πριν πας να κάνεις flash.

Ψήνομαι να το κάνω και εγώ αλλά δεν έχω πιστωτική:TD:

κανενας αλλος τροπος να γινει αυτο δεν υπαρχει; γιατι αν ειναι ετσι τοτε μαλλον δεν θα το κανω. και μια και το φερε η κουβεντα περιπου τι ποσο πρεπει να πληρωσεις;

Αρχική απάντηση από Spyrious

10 ευρώ για ένα login λέει.

τωρα μαλιστα. παντως νομιζω πως υπαρχει καποιος εναλλακτικος τροπος αλλα δεν τολμαω να τον αναφερω εδω μεσα γιατι θα με κραξουν........!

με αναβαθμισ στο λογισμικο τι ακριβως θα κερδισω παραπανω;;;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.