hayabusa Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2006 Τωρα τελευταια μου μπηκε η ιδεα να αλλαξω το λογισμικο του κινητου αν αυτο βεβαια ειναι δυνατον. Θελω να μου πειτε αν γινεται, με ποιο τροπο, και βεβαια ποιοι ειναι οι πιθανοιν κινδυνοι. Το κινητο μου ειναι το Sony Ericsson k750i.Ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάϊος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Αναβάθμιση σε καινούρια έκδοση γίνετε...Με το καλώδιο που είχε στην συσκευασία και τον updater που κατεβάζεις από το site της SE.edit: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242&fid=21839&esi=true Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 2, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Σε Nokia με Symbian γίνεται κάτι τέτοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάϊος 2, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly Σε Nokia με Symbian γίνεται κάτι τέτοιο? Λίγο που το έψαξα μόνο σε nokia club...ps. το κ750 αν το ψάξεις λίγο γίνετε και w800;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingzback Μάϊος 2, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Ενα παλιο sony που ειχα στο κανει δωρεαν αναβαθμιση η ιδια η sony Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 2, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsTps. το κ750 αν το ψάξεις λίγο γίνετε και w800;) αυτο με ενδιαφερει πραγματικα παρα πολυ. για πες μου αν ξερεις με ποιο τροπο γινεται η αν δεν σου ειναι ευκολο δωσε μου ενα λινκ η κατι τετοιο. ασχετο μεν αλλα αν ηθελα δεν θα μπορουσα να του βαλω symbian os? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάϊος 2, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Κοιτα στο www.myphone.gr υπαρχει ενα επισημασμενο thread για Κ750 θα βρεις οτι χρειαζεσαι εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 2, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Αρχική απάντηση από ison Κοιτα στο www.myphone.gr υπαρχει ενα επισημασμενο thread για Κ750 θα βρεις οτι χρειαζεσαι εκει ok θα 5το κοιταξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάϊος 2, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Symbian δεν νομίζω να παίξει... w800 γίνετε γιατί το hw στα 2 κινητά είναι το ίδιογια w800 κοίτα: http://www.davinciteam.com/*πρέπει να αγοράσεις creditisή μπορείς να το πας σε κανα ψαγμένο μαγαζί με κινητά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 2, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 τι ειναι αυτα που πρεπει να αγορασω;; κατεβασα ηδη ενα αρχειακι και δεν μου ζητησε τιποτα μεχρι τωρα. δεν ξερω στην εγκατασταση τι θα γινει. αυτο που το μετατρεπει σε W 800 ποιο ακριβως ειναι;; εγω κατεβασα μεχρι τωρα το πρωτο που ειναι για τα μηνυματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάϊος 2, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 http://www.seuniverse.com/step1.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 2, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Αρχική απάντηση από PGM http://www.seuniverse.com/step1.php ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάϊος 2, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Για δοκιμασε το και πεε μου γιατι ψηνομαι και εγω σαν κατοχος κ750 :P Βεβαια δεν ειχα το χρονο να δω αν μπορεις να το επαναφερεις στην αρχικη του κατασταση..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 2, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Αρχική απάντηση από PGM......δεν ειχα χρονο να δω αν μπορεις να το επαναφερεις στην αρχικη του κατασταση..... αχ βρε παιδι μου...δεν εχεις ακουσει οτι οποιος βιαζεται σκονταφτει;; τεσπα σιγουρα καποιος τροπος θα υπαρχει. διαφορετικα ψαχνεις να βρεις και του περνας το παλιο firmware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 2, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT Symbian δεν νομίζω να παίξει... w800 γίνετε γιατί το hw στα 2 κινητά είναι το ίδιογια w800 κοίτα: http://www.davinciteam.com/*πρέπει να αγοράσεις creditisή μπορείς να το πας σε κανα ψαγμένο μαγαζί με κινητά... αυτα πως τα πληρωνω και πανω απο ολα ποτε;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Μάϊος 2, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Προφανώς τα αγοράζεις ώστε να μπορεί να κάνει login το client programm ,τα αγοράζεις πριν πας να κάνεις flash. Ψήνομαι να το κάνω και εγώ αλλά δεν έχω πιστωτική Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 2, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Spyrious Προφανώς τα αγοράζεις ώστε να μπορεί να κάνει login το client programm ,τα αγοράζεις πριν πας να κάνεις flash. Ψήνομαι να το κάνω και εγώ αλλά δεν έχω πιστωτική κανενας αλλος τροπος να γινει αυτο δεν υπαρχει; γιατι αν ειναι ετσι τοτε μαλλον δεν θα το κανω. και μια και το φερε η κουβεντα περιπου τι ποσο πρεπει να πληρωσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Μάϊος 2, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 10 ευρώ για ένα login λέει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 3, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Spyrious 10 ευρώ για ένα login λέει. τωρα μαλιστα. παντως νομιζω πως υπαρχει καποιος εναλλακτικος τροπος αλλα δεν τολμαω να τον αναφερω εδω μεσα γιατι θα με κραξουν........!με αναβαθμισ στο λογισμικο τι ακριβως θα κερδισω παραπανω;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos17 Μάϊος 3, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 σε μοτορολα l7 υπαρχει τπτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.