chaosmaster Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2006 Καλημερα παιδια.Εχω κανει format στον υπολογιστη μου κ εχω εγκαταστησει την τελευταια εκδοση του προγραμματος java.Οταν παω ομως να μπω σε σελιδες η προγραμματα που απετουν java μου εμφανιζονται προβληματικα η κ μερικεσ φορεσ καθολου.Τι μπορω να κανω?Ευχαριστω:nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::LaLa::.. Μάϊος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Δοκίμασε να την απεγκαταστήσεις και να την ξαναβάλεις και μετά τα ξαναλέμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από chaosmaster Καλημερα παιδια.Εχω κανει format στον υπολογιστη μου κ εχω εγκαταστησει την τελευταια εκδοση του προγραμματος java.Οταν παω ομως να μπω σε σελιδες η προγραμματα που απετουν java μου εμφανιζονται προβληματικα η κ μερικεσ φορεσ καθολου.Τι μπορω να κανω?Ευχαριστω:nuke: Επίσης μπορεί ο browser σου μπορεί να θέλει να εγκαταστήσεις κάποιο συγκεκριμένο πακέτο ..Για κοιτά το Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaosmaster Μάϊος 3, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 εκανα format και το κσαναεβαλα.Το δοκιμασα κ δουλευε.Το κουφο ειναι οτι οταν εβαλα το norton systemworks 2006 μου εκανε κολπα κ μετα τιποτα.Γι αυτο παρακσενεβομαι ξ=κσedit man........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::LaLa::.. Μάϊος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 έκανες φορματ και το ξαναεβαλες??lol δικός μου είσαι κι εσυ? (ότι δε μας δουλεύει για οποιονδπήποτε λόγο κάνουμε φορματ και μετά είναι όλα μια χαρα ) όταν λες ότι μετά τα διάφορα κόλπα δε σου έκανε τπτ τι εννοείς?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaosmaster Μάϊος 4, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 λεω οτι αρχιζε να μου δειχνει τις σελιδες που απετουσαν java μισες κ μετα δεν τις φορτωνε.μεσα σε μια μερα 4 format για τον συγκεκρημενο θεμα αλλα τιποτα.μπορω να εχω βοηθεια πριν τον πεταξω απο το μπαλκονι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::LaLa::.. Μάϊος 4, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 loool... να σου πω... τη java από που την βρήκες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaosmaster Μάϊος 4, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 απο την www.java.com.Τελευταια εκδοση.τι μπορω να κανω?βοηθειαααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::LaLa::.. Μάϊος 4, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 πήγαινε καλύτερα εδώ www.sun.com και ψάξε να βρεις την jdk1.5_05 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaosmaster Μάϊος 4, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 ρε lala μπηκα στην σελιδα που μου ειπες αλλα δεν μπορω να βρω το αρχειο που μου ειπες.τι ακριβως ειναι αυτο κεσ γραψε εαν μπορεισ σε παρακαλω την σελιδα ακριβως για να το κατεβασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::LaLa::.. Μάϊος 4, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 περίμενε λίγο..γιατί γίνετε ένας πανικός σήμερα....θα ψάξω να το βρω και θα το ποστάρω,οκ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::LaLa::.. Μάϊος 4, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Βασικά θες να στη στείλω με msn να τελειώνουμε??? μόνο που είναι 130Mb(είναι και netBeans μέσα).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaosmaster Μάϊος 4, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 δεν εχω msn.εαν μπορεισ πες μου απο που να το κατεβασω.thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::LaLa::.. Μάϊος 4, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 https://sdlc6b.sun.com/ECom/EComActionServlet;jsessionid=9C354B8DC8C878C9B7111099B5232CDF επέλεξε αυτό που θες και ανάλογα με το λειτουργικό σου..επίσης πρέπει πρώτα να βάλεις accept the license agreement ,αλλιώς μην αναρωτηθείς γιατιί δεν κατεβαίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaosmaster Μάϊος 4, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 στειλτο με msn georgebringchaos@hotmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astacus Μάϊος 4, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Αν χρησιμοποιείς winxp, ρίξε μια ματιά μήπως έχεις εγκατεστημένο ένα update της Microsoft το kb912812 που διαχειρίζεται με ένα νέο τρόπο τα activeX (κατεβαίνει αυτόματα και από το update των xp) και αν ναι τότε κάντο uninstall. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό νέο που να διορθώνει αυτό το πρόβλημα είναι ήδη γνωστό σε αυτούς. Εμένα μου στοίχισε ένα corrupt συστοιχίας raid με 250gb δεδομένα και καμια 10αρια format μεχρι να βρω τι φταιει Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaosmaster Μάϊος 4, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 astacus....Το βρηκα που ειναι.Αυτο δεν λες b584983a3fac12e3186911d3fa47d34e?Τωρα να κανω διαγραφη αυτον τον φακελο?Κ μετα ολα οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astacus Μάϊος 4, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 οχι . Μπες control panel>προσθαφαιρεση προγραμματων>κανε κλικ στο προβολη ενημερωσεων και στειλτω το γαμ@#%&***... (συνχωρεστε με αλλα το εψαχνα κανα 3μηνο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaosmaster Μάϊος 4, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 ελα λαθος.δεν υπαρχει κατι τετοιο οποτε αλλου ειναι το προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 4, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 παρακαλώ όταν πρόκειται για μεταξύ σας συννενόηση να χρησιμοποιείτε τα π.μ.το μπλέ κουμπάκι κάτω απο τα post..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.