Jump to content

καλυτερη agp καρτα γραφικων

κοστιΖ

Recommended Posts

εχω ενα παλιο συστημα P4 3 GB και θελω να το κανω οσο πιο δυνατο γινετε τωρα που εχουν πεσει οι τιμες σε 478. και θα ηθελα βοηθεια στην να μου πειτε ποια θεωρειτε καλυτερη καρτα γραφικων σε agp. ευχαριστω

Αρχική απάντηση από κοστιΖ

εχω ενα παλιο συστημα P4 3 GB και θελω να το κανω οσο πιο δυνατο γινετε τωρα που εχουν πεσει οι τιμες σε 478. και θα ηθελα βοηθεια στην να μου πειτε ποια θεωρειτε καλυτερη καρτα γραφικων σε agp. ευχαριστω

3 GHz θα εννοεις..:D

Οι τιμες εχουν πεσει?Τι εννοεις?Δεν υπαρχουν καν στην αγορα πια??:D

Οσο για τις AGp η τιμη τους ειναι μεγαλυτερη απο τωναντιστοιχων pci-e...η καλυτερη αυτην την στιγμη ειναι η 7800GS....αλλα θα βγει και 7900GT ..:D

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

3 GHz θα εννοεις..:D

Οι τιμες εχουν πεσει?Τι εννοεις?Δεν υπαρχουν καν στην αγορα πια??:D

Οσο για τις AGp η τιμη τους ειναι μεγαλυτερη απο τωναντιστοιχων pci-e...η καλυτερη αυτην την στιγμη ειναι η 7800GS....αλλα θα βγει και 7900GT ..:D

7800gt gs της gainward....

και σκοπευουν να βγαλουν και 7900gt gs

και οι 2 με 512mb ram

εγω ελπιζω μεσα στην ευδομαδα να γινο κατος μιας 7800gt gs.....

Αρχική απάντηση από kunoobidi [Σήμερα, στις 08:28]

Μην επενδύσεις τόσα λεφτά για τόσο παλιό σύστημα...μια 9700Pro θα σούναι μια χαρά πιστεύω, αν δεν έχεις πολλές απαιτήσεις!

Αν παρει 9700προ ειναι πεταμενα λευτα γιατι η καρτα ειναι πολυ γερασμενη και δεν ειναι σε θεση να παξει τα ames toy 2006 ασε που δεν νομιζω να τη βρει στο εμποριο.Επειδη ειμαι και εγω στην ιδια περιπτωση και το εχω ψαξει η καλυτερη λυση ειναι ati χ1600 ή nvidia 7800 gs.

Αρχική απάντηση από moutsa

Αν παρει 9700προ ειναι πεταμενα λευτα γιατι η καρτα ειναι πολυ γερασμενη και δεν ειναι σε θεση να παξει τα ames toy 2006 ασε που δεν νομιζω να τη βρει στο εμποριο.Επειδη ειμαι και εγω στην ιδια περιπτωση και το εχω ψαξει η καλυτερη λυση ειναι ati χ1600 ή nvidia 7800 gs.

και η gainward 7800gt gs 512mb η απλη ειναι πολυ καλη για τα λεφτα της....

επισεις η 7900 που θα βγει μαλλον θα ειναι πολυ τσιμπιμενι για το agp soket

Αρχική απάντηση από κοστιΖ [Σήμερα, στις 02:37]

εχουν πεσει οι τιμες?

εγω νομιζω εχουν εξαφανιστεί οι 478.

και δεν αξιζει να βαλεις την καλυτερη agp, καλυτερα οικονομια για πληρη αναβαθμιση σε λιγο καιρο

δηλαδη καρτα <150 ati 1600pro ή nvidia 6600gt

Αρχική απάντηση από moutsa

Αυτό :T:

Εγώ πάντως την 6800ultra που έχω σε apg δεν την έχω μετανιώσει, μια χαρά μου παίζει.

ποια απο τις 3???

SAPPHIRE ATI X850PRO 256MB AGP VIVO TV-OUT DVI (272,96)

MSI VGA RX850PRO VTD 256MB AGP TVOUT DVI (277,96)

ή

SAPPHIRE ATI X1600PRO 512MB AGP TV-OUT DVI (152,50)

??????

και γιατι τοσο φθηνοτερη η Χ1600??

Please HELP!!!

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 17:03]

Γιατι ειναι μικροτερο μοντελο...:D

Την πρωτη εγω ψηφιζω...αλλα δεν θα εχει SM3...κατι που εχει μονο η 1600...:D

τι ειναι το SM3?

α! και κατι αλλο :

αξιζει να δωσω τοσα χρηματα για να παρω τετοιου ειδους καρτα, με το συστημα που φαινεται οτι εχω? Αν οχι, τοτε τι προτεινετε? Θελω να παιζω σε very high settings, παιχνιδια οπως Half Life 2, Far Cry και FEAR!!!

για το far-cry θα το παιζεις αλλα για τα αλλα 2 παιχνιδια το βρισκω αδυνατο,μια και οι απαιτησεις

του fear ειναι πολυ μεγαλες σε υποσυστηματα(VGA-CPU-MEMERY)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.